Käyttäjä:Nvidia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä käyttäjä on perehtynyt nyrkkeilyyn.




Tämä käyttäjä olettaa muilta hyvää tahtoa. Tämä käyttäjä olettaa muilta hyvää tahtoa.


Löysin wikipedian ensi kertaa vuoden 2004 keväällä - suomenkielisenä. Tuolloin ajattelin, että koko ajatus kenen tahansa muokattavissa olevasta sanakirjasta on järjetön, sinnehän voi kuka tahansa tehdä, mitä haluaa. Aikanaan sitten päädyinkin sotkemaan artikkeleita anonyyminä käyttäjänä koulun koneelta. "Hupia" ei kestänyt pitkään, sillä yllättäen minut oltiin estetty.

Tämän jälkeen wikipedia oli pitkään poissa mielestäni, kunnes kevään 2006 aikana yhä useampi kuukkelin, eli googlen hakutuloksista tökkäsi wikipedian artikkelin ihmeteltäväkseni. Olin ihmeissäni sivuston laajuudesta: täällähän on vaikka ja mitä.

Noin vuoden kuluttua, keväällä 2007 tutkin, mitä Mike Tysonista on kirjoitettu wikipediaan. Huomasin pian, että Danny Williamsista ei ole vielä minkäänlaista artikkelia, joten tein aikani kuluksi hänestä artikkelin tyyliin: "Danny Williams muistetaan yhteenotostaan Mike Tysonin kanssa v 2004." Ihmettelin myös, miksi artikkeliin ei ilmesty linkkiä Tysoniin. Pari päivää myöhemmin katsoin artikkelia uudelleen, ja kaikenlaista sille oli tapahtunut. En ollut pahoillani siitä, vaan laajensin artikkelia hieman. Artikkelin kohtalona oli pitkään olla "Korjattava" yms mallineella varustettuna. Nykyään artikkeli on muiden kuin minun aikaansaannoksen ansiosta kunnossa.

Loppuvuonna 2007 kirjoittelin wikiin pari artikkelia, ja laajensin muutamaa artikkelia hieman. Yhtäkkiä minulle putkahti viesti, jossa kehoitettiin rekisteröitymään tänne, joten tein työtä käskettyä.

Pari ensimmäistä kuukautta sujuivat rauhallisesti artikkeleita muokaten, ja muilta käyttäjiltä viestejä saaden, joissa kehotettiin luokittelemaan tehdyt artikkelit.

Eventualismi olen tyyliltäni...hmm...tai miten sitä sitten kutsutaankin.

Toiset käyttäjät tietävät miten kohentaa mielialaani. Aloittamani artikkeli megahetsimyytti on päässyt etusivulle 13.10.2008

Nyrkkeilyn lisäksi olen joissakin määrin kiinnostunut kirjallisuudesta. Enimmäkseen muokkailen ja kirjoittelen nyrkkeilyyn ja tietotekniikkaan liittyviä artikkeleita. Pyörin välillä ympäri wikipediaa lukien artikkeleita ja korjaillen niistä kirjoitusvirheita.

Wikiholisti testistä sain tulokseksi 2442 pistettä. Analyysi kertoo seuraavaa: Ylität hieman itsesi. Haluat mahdollisesti mennä wikilomalle.

[1]

| tylsän hetken ajanviete

Tiesitkö että?[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiesitkö että ihmisellä on kaksi aivopuoliskoa? Oikea ja vasen. Yleensä ihminen käyttää niitä molempia joissakin määrin. Itse käytän molempia yleensä. Wikipediaan kirjoittaessani kuitenkin unohdan niiden läsnäolon minkä voi huomata kirjoitusvirheiden määrästä. :-)

Moni ihminen oppii elämänsä aikana kymmensormijärjestelmän? Itsekin olen yrittänyt oppia mutta en saa millään kymmentä sormea yhdelle näppäimelle.

Palkintokaappi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Palkinto:
Värikkäistä nyrkkeilyaiheisista artikkeleista ja positiivisesta asenteesta muita wikipedioitsijoita kohtaan!--Uvainio 4. lokakuuta 2008 kello 22.19 (EEST)
Crimson CherryBlossom antaa Nvidialle nyrkkeilyhanskat tunnustuksena raudankovasta työstä aiheeseen liittyvillä sivuilla ja asiantuntevuudesta lajia kohtaan. Crimson CherryBlossom 20. huhtikuuta 2009 kello 18.52 (EEST) (Palkinnot)


Hene_133 lahjoittaa Nvidialle toiset nyrkkeilyhanskat siltä varalta, että Crimsonin antamat kuluvat puhki. Jatka samaa rataa nyrkkeilyartikkelien kanssa ;)--Hene_133- Asiaa? 5. lokakuuta 2009 kello 21.16 (EEST) (Palkinnot)


Viikon 44 kilpailu vuonna 2016: Lähteistys