Wikiprojekti:Wikipedia@ITK2008/CallForPapers

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Interaktiivinen tekniikka koulutuksessa 2008 -konferenssin call for papers -lomakkeen sisällöllisiä kenttiä (= ei yhteystieto- tms. kenttiä). Näihin rakennetaan workshopin kuvaus.

6. Esityksen sisältöä kuvaava otsikko:[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Informaatiotaidot ja Wikipedia

7. Suomenkielisen esityksen nimi englanniksi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Information skills and Wikipedia

13. Workshopin/asiantuntijatapaamisen ohjelmaluonnos:[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Workshopissa on tarjolla Wikipedian esittelyjä sekä mahdollisuuksia kokeilla itse artikkelien laatimista ja muokkaamista aktiivisten Wikipedian käyttäjien opastuksella. Lisäksi workshopiin sisältyy "tiedonhakuklinikka", jossa on tarjolla ohjausta tiedonhaun pulmiin sekä mahdollisuus esimerkiksi kokeilla tiedonhakuja Nelli-portaalin kautta.

Workshopissa keskustellaan eri tavoista hyödyntää Wikipediaa opetuksessa sekä Wikipedian suhteista perinteisempiin tiedonlähteisiin ja erittelemättömään "nettiaineistoon". Pohditaan informaatiolukutaitoa tästä näkökulmasta. Tutustutaan erilaisiin tapoihin kehittää Wikipediaa, sen sisältöä, toimintoja ja käytäntöjä yhä paremmaksi. Tärkeä osa Wikipedian erityislaatua on sen yhteisöllisyys keskusteluineen ja äänestyksineen.

14. Esitystä hyvin kuvaavat avainsanat:[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

15. Esitykseen liittyvä www-osoite:[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

16. Lisätietoja (Tässä voit mm. kertoa, jos paperisi liittyy johonkin toiseenkin esitykseen):[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]