Wikiprojekti:Mallineet/Mallineiden luontipyynnöt/2008/Sukupuu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Sukupuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

heinäkuu 2008
Pyynnön esittäjä: --Orri 26. heinäkuuta 2008 kello 18.37 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:Familytree
Lyhyt kuvaus: Tarvittaisiin tänne samanlainen sukupuu kuin täällä. Vaikuttaa suht monimutkaiselta, "this template employs intricate features of template syntax."
Tein templatet joita tarvitaan. Se on nyt helppo saada sukupuu esivanhemmista, kun kayttaa templatea Malline:Esivanhemmat. Base template on nyt Malline:Sukupuu jolla voi tehda hankalampia puita. Malliksi tein sukupuun sivulle Tamar (Georgia) joka oli pyydetty ylhaalla. Ohjeet puuttuu niin kauan kun sanotaan etta template on ok ja toimii. Kertokaa kun tarvii ohjeet kirjoittaa, niin voin auttaa jos kerkean. Joku voisi jonnekkin kategoriaan sen lisata etta loytyy. Baldwin040 15. elokuuta 2010 kello 09.30 (EEST)[vastaa]
Btw, mietin pitaisiko vaihtaa viiva-merkit . , - ! ... tyylista loogisesti abc def ghi... tyylisiin, mutta ongelma olisi tullut jos en.wikista kopioi valmista sukupuuta, niin aina pitaisi kaikki merkit muuttaa. Se olisi hidasta ja voisi tulla virheita helposti. Voisi siihen scriptin tehda, mutta meilla itseni kanssa aanestettiin etta antaa olla samat merkinnat.
Tarkoitan siis etta (katso en:Template:Familytree ohjeen taulukkoja) esim isän ja isänisän valinen viiva joka osoittaa alas ja oikealle olisi kirjain A eika pilkku -merkki kuten en.wikissa. Seuraava T-kirjaimen nakoinen viiva joka en.wikissa saadaan laittamalla v olisikin B, jne. Eli en.wikin ohjeen eka taulukko ensimmainen rivi olisi ABC, toinen rivi DEF, kolmas GH (ja tyhja ruutu olisi vali lyonti). Katkoviivat olisi samat kirjaimet, mutta lower case. Viivan ja katkoviivan miksaukset voisi olla IJK, LMN, OPQ,...
Hulluttako olisi...? Ehka muuten ok, mutta jos en.wikista kopioi valmista puita, niin voisi olla liian kova muuttaa... Mita tasta mielta muut?
Baldwin040 15. elokuuta 2010 kello 10.10 (EEST)[vastaa]
Done (Esim: Tamar (Georgia)) Baldwin040 26. elokuuta 2010 kello 16.37 (EEST)[vastaa]



Lisää pyynnön esittäjän keskustelusivulle
== Mallineen luontipyyntö: [[Wikiprojekti:Mallineet/Mallineiden luontipyynnöt/2008/Sukupuu|Sukupuu]] ==
{{subst:Mallinepyyntö|tehty|Done (Esim: Tamar (Georgia))|--~~~~|2008/Sukupuu|subst:}}