Wikiprojekti:Mallineet/Mallineiden luontipyynnöt/2008/Avaruusalus

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Avaruusalus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

elokuu 2008
Pyynnön esittäjä: --Peltimikko 1. elokuuta 2008 kello 09.16 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:Infobox Spacecraft
Lyhyt kuvaus: Yksi, laaja avaruusalusmalline (suomennettu version en:Template:Infobox Spacecraft). Lopetaan erilliset, suppeat mallineet Malline:Satelliitti ja Malline:Luotain. Perusteluna on, että näin oltaisiin yhtenäisellä linjalla muiden wikipedioiden kanssa ja toiseksi erilliset sateliitti ja luotain -mallineet ovat liian suppeita.
Olisiko ideaa tehdä {{Avaruusalus}} pohjamalline jota kutsutaan nyt olemassaolevista {{Luotain}} ja {{Satelliitti}} alta? Tällöin saataisiin hieman erilaista look & feelia mm. miehittämättömien ja miehitettyjen avaruusalusten välillä. Entä Mir, pitäisikö Mirin mahtua tämän piiriin (omaa mallinetta tuskin kannattaa tehdä avaruusasemalle, käyttö olisi melko minimaalista :))? Niin tai näin, tarvittaisiin suomennettu lista siitä, mitä kaikkea mallineella halutaan näyttää. --Agony (403) 1. elokuuta 2008 kello 09.25 (UTC)
En-wikistä löytyy Miriä varten oma malline en:Template:Infobox Space station, joten ei kannattane vääntää uudesta Avaruusalus mallineesta väkisin myös siihenkin sopivaa. Tein suomennusehdotukset: Wikipedia:Wikiprojekti Mallineet/Mallineiden luontipyynnöt/2008/Avaruusalus/Ehdotus. Lisäksi voisi luoda pienen mallineen alkaen laukaisupäivästä esim. 1. heinäkuuta 2008 (32 päivää). --Peltimikko 2. elokuuta 2008 kello 06.31 (UTC)
En suosisi megamallineita vaan mallineita, joissa on syytä olettaa että lähes kaikki parametrit ovat olemassa kaikissa käyttötapauksissa. Ja että on järkeä kopioida koko mallinekutsu artikkeliin vaikka kaikkia kenttiä ei olisi täytetty saman tien. Aiheesta on projektikin: Wikipedia:Wikiprojekti_Avaruustoiminta#Mallineet. Millä tavalla mallineet ovat liian suppeita? --Usp 3. elokuuta 2008 kello 07.07 (UTC)
Huomaa Malline:Avaruusluotain. -- Usp 3. elokuuta 2008 kello 07.13 (UTC)