Wikiprojekti:Mallineet/Mallineiden luontipyynnöt/2007/Shakkiavausinfo

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Shakkiavausinfo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lokakuu 2007
Pyynnön esittäjä: --Raimondo 4. lokakuuta 2007 kello 18.12 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Infobox_chess_opening
Lyhyt kuvaus: Alla on lyhennetty ja tarkennettu kuvaus. --Raimondo 6. lokakuuta 2007 kello 19.03 (UTC)

Edelleen olisi tarvetta saada apuja/neuvoja mallineguruilta, vaikka asia on hieman jo edistynyt. Karvalakkiversion prototyyppi on sivulla Malline:Shakkiavausinfo ja kehityskeskustelua asiasta käydään sivulta Keskustelu_mallineesta:Shakkilinkit.

Prototyypin infomallineeseen Malline:Shakkiavausinfoon upotettu myös avausryhmäkohtaiset navigointimallineet ja mallineita on jo alettu sijoitella avausivuille ja sivutyngille järjestään alkaen avopeleistä artikkelista Elefanttigambiitti.

Minun kyvyt mallineen ulkoasun viimeistelyssä loppuvat nyt tähän. Protyyppi on kehitetty arvaa ja testaa periaatteella. Toivon, että mallineammattilaiset nyt hiukan siistisivät tätä kokonaisuutta siinä olevan toiminnallisuuden säilyttäen. Tälläisenään mallineessa on paljon tyhjää tilaa. Voisiko tuon tilan täyttää jollakin haalealla shakkiaiheisella taustakuvalla, jonka päälle pantaisiin sitten mallineen sisältökomponentit? Tälläkin pärjää nyt jo toiminnallisesti, joten palaan nyt takaisin sivujen muokkailuun ja jään toivorikkaana odottamaan jonkun asiantuntijan tälle mallinekokonaisuudelle tekemää kasvojenkohotusleikkausta. --Raimondo 6. lokakuuta 2007 kello 19.03 (UTC)