Wikiprojekti:Mallineet/Mallineiden luontipyynnöt/2007/Artikkeli poistettavana

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkeli poistettavana[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

syyskuu 2007
Pyynnön esittäjä: ---tKahkonen 14. syyskuuta 2007 kello 22.58 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:adw
Lyhyt kuvaus: Tällainen tuli vastaan en-wikissä[1] ja ihan hyvältä vaikuttaa. Malline substattaisiin poistettavaa artikkelia paljon muokanneiden keskustelusivulle: {{Artikkeli poistettavana|artikkelin nimi}} (jokin näppärä lyhenne olisi hyvä, vaikka {{apo}}). Teksti olisi tämän suuntainen: "Artikkeli, jonka olet aloittanut tai jota olet paljon muokannut, on lisätty poistoäänestykseen. Lisääjä ei pidä artikkelia Wikipediaan kuuluvana. Voit mieluusti esittää oman mielipiteesi poistoäänestyksessä ja sen keskustelussa: WP:poistoäänestyslinkki. Muista allekirjoittaa viestisi neljällä tildellä (~~~~). Voit myös muokata artikkelia X mutta älä poista mallinetta artikkelin alusta. Sen poistaminen ei lopeta poistoäänestystä."
Ja lisäsin jo [2] poistomallineeseen maininnan, että artikkelin luojalle tai paljon muokanneille on hyvä ilmoittaa äänestyksestä. -tKahkonen 14. syyskuuta 2007 kello 23.00 (UTC)
Teinkin itse. Ehkä joku jopa käyttää tätä... {{apo}}-lyhenne tai jokin parempi olisi hyvä. -tKahkonen 19. syyskuuta 2007 kello 19.25 (UTC)
No, ellei muuta keksitä, niin {{Apo}}:kin nyt käytössä. -tKahkonen 20. syyskuuta 2007 kello 10.35 (UTC)