Wikipedia:Välityspyyntö/Puolen vuoden estoäänestys KT Otrfanin kommenttipyynnön yhteydessä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa tätä sivua.

Puolen vuoden estoäänestys KT Otrfanin kommenttipyynnön yhteydessä[muokkaa wikitekstiä]

Ulrika Ulrika 6. maaliskuuta 2011 kello 11.26 (EET)[vastaa]

Osapuolet[muokkaa wikitekstiä]

  • Pyynnön esittäjä


Varmennus siitä, että kaikki asianosaiset ovat selvillä välityspyynnöstä

Olen ilmoittanut asiasta käyttäjätunnus Henswickille, joka äänestyksen aloitti, mutta käyttäjätunnus Gopase+f kieltää häntä antamasta lausuntoa: [1].


Vahvistus siitä, että muita yrityksiä kiistan ratkaisemiseksi on tehty

Koska kyse on Otrfanin aloittamassa kommenttipyynnössä aloitetusta äänestyksestä, en katso että on syytä tehdä muita aloitteita. Siellä on hurmostunnelma.

Ulrika:n lausunto[muokkaa wikitekstiä]

Käyttäjätunnus Henswick on KT Otrfanin aloittamassa kommenttipyynnössä aloittanut äänestyksen minun estämisekseni puoleksi vuodeksi.[2] Ne listat joita kyseisessä kommenttipyynnössä käsitellään, on useissa keskusteluissa hyväksytty, esimerkiksi näissä [3] ja [4] eli niitä ei ole kielletty. Jos yksittäiset listalle nousseet käyttäjätunnukset protestoivat minun keskustelusivullani, siten ei luoda käytäntöjä. Katsooko Välityslautakunta että kyseinen äänestysaloite noudattaa Wikipedian käytäntöjä? Tämä on niin vakava asia, että pyydän Välityslautakuntaa ehdottomasti ottamaan asiaan kantaa, ettei tällaisilla hurmoskokouksilla saada läpi eräiden käyttäjien ajamaa suunnitelmaa minun eristämisekseni Wikipediasta. KT Zache on käynnistämässä kommenttipyynnön tulehtuneen tilanteen ratkaisemiseksi myönteisin keinoin [5], mutta tähän tarvitaan kuitenkin Välityslautakunnan kanta, ellei kyseistä huutoäänestystä peruta. Olen pahoillani, että joudun jälleen vaivaamaan Välityslautakuntaa, mutta näyttää että nyt on taas kovat piipussa.

{Osapuoli 2}:n lausunto[muokkaa wikitekstiä]

Käyttäjä Ulrika ei ole keskustellut kanssani aiheesta tai tehnyt kommenttipyyntöä, joka on selvästi välityslautakuntamenettelyn sääntöjen vastaista (Välityslautakuntamenettely on viimeinen vaihtoehto kiistatilanteiden ratkaisuun. Ennen ratkaisupyynnön esittämistä tulisi kiista pyrkiä ratkaisemaan keskustelemalla ja esimerkiksi kommenttipyynnön avulla.). Ulrikan ensimmäinen yhteydennotto ehdottamaani ratkaisua kohtaan oli ilmoitus välityspyynnöstä.[6] Pidän tätä välityspyyntöä provokaationa minua kohtaan enkä tule osallistumaan välityspyynnön käsittelyyn ennen kuin Ulrika on suorittanut yllämainitut toimenpiteet.-Henswick 1 6. maaliskuuta 2011 kello 13.23 (EET)[vastaa]

Lautakunnan jäsenten mielipiteet tämän asian kuulemisesta (0/6/0/0)[muokkaa wikitekstiä]