Wikipedia:Poistettavat ylläpitäjät/Zache

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
  Tämä sivu on arkisto alla mainitun käyttäjän ylläpitäjyyden poistoäänestyksestä. Älä muokkaa tätä sivua. Uudet kommentit ja mielipiteet asiasta tulee sijoittaa asiaankuuluvien käyttäjien keskustelusivuille tai keskustelusivulle ylläpitäjistä.
  Äänestyksen tulos oli: Koko äänestys suljettiin tarpeettomana kommenttipyynnön jälkeen. --Höyhens (keskustelu) 8. lokakuuta 2014 kello 23.42 (EEST)

Zache[muokkaa wikitekstiä]

  • Keksinyt alkaa käyttää "estoskriptejä", jotka ovat käyttäjille asetettavia common.js-sivuja, jotka hän suojaa (esim. Käyttäjä:Hartz/common.js)
  • Käyttää ylläpitäjän oikeuksiaan väärin asettamalla näitä estoskriptejä
  • Estoskripteille ei ole minkäänlaista käytäntöä
  • Estoskriptien asettaminen on itsevaltaista -- "itse asetetut rajat ylittyvät"
  • Estoskriptin asettamista ei edellä varoitus sellaisen asettamista, käyttäjä saa vain ilmoituksen asettamisesta.

Enemmän tietoa kommenttipyynnössä Wikipedia:Kommenttipyyntö/Käyttäjä Zache. --Hartz (keskustelu) 16. syyskuuta 2014 kello 21.29 (EEST)

Äänet[muokkaa wikitekstiä]

Kannatan ylläpitäjäoikeuksien poistoa[muokkaa wikitekstiä]

Kannatan ylläpitäjäoikeuksien säilyttämistä[muokkaa wikitekstiä]

  1. Mielestäni skripti oli huonosti harkittu, mutta se on kaiken kaikkiaan pikku juttu. --Höyhens (keskustelu) 16. syyskuuta 2014 kello 22.07 (EEST)

Tyhjää[muokkaa wikitekstiä]

  • Minut on mainittu kommenttipyynnössä tietynasteisena asiaan osallisena, joten kirjaan mielipiteeni tyhjän äänen alle. Kirjaan tähän teknisen vastustukseni tätä koko äänestystä kohtaan, koska mielestäni asia pitää ensin keskustella juuri tätä poistoäänestystä ennen avatussa kommenttipyynnössä. Jos asiaan halutaan todellinen ratkaisu ja keskustelua, ei ole mitään järkeä käydä yhtä aikaa sekä kommenttipyyntökeskustelua että tätä äänestystä. --Pxos (keskustelu) 16. syyskuuta 2014 kello 21.36 (EEST)

Keskustelu[muokkaa wikitekstiä]

Kannatan keskeyttämistä vähintään kahdeksi viikoksi ja/tai avaamista kommenttipyynnön jälkeen. Iivarius (keskustelu) 16. syyskuuta 2014 kello 21.38 (EEST)

  • Keskeytetään. --Thi (keskustelu) 16. syyskuuta 2014 kello 21.40 (EEST)
Ensin kommenttipyyntö rauhassa läpi, kun sellainen on kerta laadittu. --Aulis Eskola (keskustelu) 16. syyskuuta 2014 kello 22.25 (EEST)

Äänestyksen keskeytys 17.9.2014[muokkaa wikitekstiä]

Keskeytän tämän äänestyksen kommenttipyynnön käsittelyn ajaksi, koska – lukuun ottamatta aloittajaa (Hartz) ja keskeyttäjää (Pxos) – kolme neljästä tähän äänestykseen osallistujasta on kannattanut äänestyksen keskeyttämistä. Keskeytyksellä ei oteta kantaa siihen, poistetaanko Zachelta oikeudet vai jätetäänkö ne poistamatta, tai siihen, avataanko tämä äänestys uudestaan vai suljetaanko se lopullisesti. --Pxos (keskustelu) 17. syyskuuta 2014 kello 13.40 (EEST)