WWF LiveWire

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
LiveWire
WWF LiveWire
Wwflivewire.jpg
Tyyli Showpaini
Kestoaika 1 h
Luoja(t) Vince McMahon
Pääosissa Raw/SmackDown!-painijat
Alkuperämaa Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat
Verkko Lopetettu
Esitetty 1996 – 2001
Aiheesta muualla
IMDb

WWF LiveWire oli WWE:n esittämä showpainiohjelma, jossa katsojat pystyivät olemaan interaktiivisia soittamalla tai lähettämällä sähköpostia juontajille sekä vieraille. WWF LiveWire oli ensimmäinen WWE'n tekemä interaktiivinen ohjelma. Myöhemmin formaatti muuttui ja WWF LiveWirestä tuli viikoittainen ohjelma, jossa tiivistettiin ja kerrattiin tapahtumat mitä RAW'ssa, Heatissa ja SmackDownissa oli tapahtunut viikon aikana. Ohjelma on myös erikoinen siitä, että se on yksi harvoista ohjelmista missä Marissa Mazzola-McMahon, Shane McMahonin nykyinen vaimo on esiintynyt.

WWF LiveWire esitettiin ensimmäisen kerran syyskuussa vuonna 1996. Ohjelma korvasi sitä ennen paikalla olleen WWF Mania -nimisen ohjelman. Alkuperäiseen formaattiin kuului se, että ohjelma esitettiin suorana ja katsojat pystyivät esittämään vierailevilta painijoilta kysymyksiä puhelimitse tai kirjeitse. Ohjelmaa isännöi alun perin Todd Pettengill.

Myöhemmin LiveWiren formaatti muuttui ohjelmaksi jossa kerrattiin viikon aikana tapahtuneet tapahtumat WWE'ssä ja mainostettiin tulevia tapahtumia. Juontajana toimi Michael Cole. Ohjelmassa jaettiin palkintoja katsojille jotka vastasivat viikoittaisiin kysymyksiin hyvin ja heidän vastaus esitettiin ohjelmassa. WWF LiveWire toisinaan näytti Exclusive -pätkiä joita ei nähty muissa ohjelmissa. Exclusive -pätkä saattoi olla haastattelu tai esimerkiksi pätkä joka oli nauhoitettu RAW'in nauhoitusten jälkeen.

Loppuaikona juontaja vaihtui Jonathan Coachmanin ja WWF LiveWiren viimeinen lähetys oli elokuussa vuonna 2001. WWF LiveWiren tilalle tuli samankaltainen ohjelma nimeltä WWE Excess.