Keskustelu käyttäjästä:80.223.148.189

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi ei soveltunut Wikipediaan, joten se jouduttiin poistamaan tai merkitsemään roskaksi. Mutta älä lannistu – muokkausoppaasta ja tyylioppaasta löytyy hyödyllisiä neuvoja muokkaukseen, ja esimerkkiä voit katsoa muista aihealueen artikkeleista. Muokkaamista voit harjoitella hiekkalaatikossa. Jos luomasi artikkeli on poistettu, löydät poistosyyn poistolokista. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan!Kalastaja09 1. joulukuuta 2007 kello 15.16 (UTC)


Olet kirjoittanut Wikipediaan aktiivisesti, ja siksi sinun kannattaisi rekisteröidä itsellesi käyttäjätunnus. Rekisteröinti ei vaadi sähköpostiosoitetta eikä henkilökohtaisia tietoja, ja käyttäjätunnuksesta on monenlaista etua:

  • Voit siirtää sivuja, lisätä kuvia ja äänestää äänestyksissä.
  • Voit luoda itsellesi tarkkailulistan sivuista, joita haluat seurata muita tarkemmin.
  • Muokkauksesi ja asetuksesi säilyvät, vaikka IP-osoitteesi vaihtuisi ja näet kaikki muokkauksesi "omat muokkaukset" -sivun kautta.
  • Muiden käyttäjien on helpompi tunnistaa sinut, sillä samaa IP-osoitetta saattaa käyttää useampi henkilö. Myös IP-osoitteiden samankaltaisuus voi aiheuttaa sekaannuksia ja vaivaa. Yksityisyydensuojasikin paranee, sillä käyttämäsi IP-osoite ei näy kaikille.
  • Saat oman käyttäjäsivun, jossa voit kertoa itsestäsi ja jolle voit kerätä hyödyllisiä linkkejä, ja oman keskustelusivun, jossa voit kommunikoida muiden kanssa.
  • Voit mukauttaa Wikipedian ulkoasua vapaasti luomalla oman tyylitiedoston.

--ToSalmi 15. joulukuuta 2007 kello 15.03 (UTC)

Hei! Voisitko kertoa artikkeleihisi lisäämän tekstin lähteen tai lähteet. –str4nd (jutskaa) 5. tammikuuta 2008 kello 00.38 (UTC)

Hei, kaupunginosa-artikkelit ovat lähtöisin omista Word-arkistoistani. --80.223.148.189 5. tammikuuta 2008 kello 00.41 (UTC)

Tutustuhan Wikipedia:Merkitse lähteet ja Wikipedia:Tarkistettavuus -käytäntöihin. Lähteiden tulee olla jo ennestään hyvämaineisen julkaisijan julkaisemia. -- Piisamson 5. tammikuuta 2008 kello 00.47 (UTC)
Samoin myös Wikipedia:Neutraali näkökulma ja Wikipedia:Kerro kuka tekee olisi tutusmisen arvoinen. Artikkelissa ei voi väittää mitään parhaaksi, hyväksi jne ellei kerrota kenen mielestä jokin on jotakin. --Harriv 5. tammikuuta 2008 kello 12.43 (UTC)

Hei! hienoa, että joku lisää tavaraa Helsingin kaupunginosa-artikkeleihin. Voisitko kuitenkin ensin tutustua Wikipedia-artikkelien yleisiin suuntaviivoihin, jotta lisäyksesi täyttäisivät vaaditut kriteerit? Noissa lisäyksissäsi on kiinnostavaa tietoa, mutta sen seassa niin paljon käytäntöjen vastaisesti kirjoitettua tekstiä, että on parempi ottaa ne kokonaan pois. —B. Nuhanen 5. tammikuuta 2008 kello 00.50 (UTC)

Ja huomaathan, että lisäyksissäsi oli kerrottu tietoja, jotka oli jo kertaalleen mainittu artikkelissa. —B. Nuhanen 5. tammikuuta 2008 kello 00.53 (UTC)
Sama juttu Kontulan kanssa, tiedot olivat jo muualla artikkelissa, eikä teksti myöskään ollut tyyliltään Wikipediaan soveltuvaa. --Olimar [□] 5. tammikuuta 2008 kello 08.12 (UTC)