Käyttäjä:Windtalker

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olen vuonna 1987 -syntynyt ammattimaisen korkean koulun tietotekniikanopiskelija Vantaan pahamaineisen Korson tuntemattomilta rajamailta. Minua kiinnostavat mm. radiot, ilmailu, lentokoneiden spottaus, valokuvaus, pyöräily, amistelu, tietokoneet, elokuvat, lukeminen, esperanto, heprea sekä varmaan moni muukin asia, joka nyt tässä unohtui.

Wikipediaan käyttäjänimen rekisteröimään minut sai se, kun etsin erilaisia artikkeleita valokuvauksesta, enkä löytänyt artikkelia rullafilmistä.


Lisäksi olen radioamatööri, ja kutsuni on OH2FLI. Tykkään yrittää ottaa yhteyksiä lyhyillä aalloilla ympäri maailman, mutta paikallisesti minut tavoitat pääkaupunkiseudun 2m/70cm -toistimilta, parhaiten juuri Helsinki 2m/Vantaa 70cm.

Netissä minut saa kiinni sähköpostilla osoitteesta karrister@gmail.com, IRC:stä minut löytää muun muassa kanavalta #lusmut (@IRCnet). (omaperäisesti nickillä Windtlker) Käytän myös pikaviestimiä, ICQ-numeroni on 81331580 ja MSN-tunnukseni windtlker@gmail.com. Minut löytää myös IRC-galleriasta, josta löytää myös minun kuviani. Käy myös kotisivuillani: http://karri.is-a-geek.org , joita pidän itse yllä omalla Linux-serverilläni.


öö-1 Tämä käyttäjä ei tiedä mistään mitään.




Babylon
fi Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
sv-2 Denna användare har kunskaper på mellannivå i svenska.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
eo-1 Ĉi tiu uzanto povas komuniki per baza nivelo de Esperanto.
he-1 משתמש זה מסוגל לתרום ברמה בסיסית של עברית.
Etsi käyttäjien kieliä



Aloittamani artikkelit:

Rullafilmi Lentokonespottaus