Käyttäjä:Nasuasukki

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olen aiemmin korjaillut suomen- ja englanninkielistä Wikipediaa jo vuosien ajan ja perustin tunnuksen 7.3.2020.

Wikipedian ulkopuolella olen toiminut useilla eri aloilla, mm. musiikin säveltäjänä, tuottajana ja esittäjänä Bass Cadet -taiteilijanimellä vuodesta 1993. Olen maailman vaikeimman soittimen, joka on myös ensimmäinen sarjavalmistettu elektroninen soitin, thereminin ainoa soitto-opettaja Suomessa sekä ainoa aktiivisesti theremin-konsertteja esittävä muusikko, 18 vuoden uralla. Teen myös kinokonsertteja säveltäen ja soittaen sekä laulaen ääniraidan mykkäelokuvan päälle yleisön edessä. Rakennan ja kehitän myös omia theremin-mallejani.

Olen aktiivinen myös Demoskenessä vuodesta 1995 mm. ryhmissä Adapt, Embassy ja oobc. Olen järjestänyt maailman vanhinta demopartya, Assemblya vuodesta 2009 ja olen ensimmäinen sen pääkilpailun (demo-kilpailu) pääpalkinnon voittanut nainen, kahdesti. Olen toiminut ryhmissäni ohjelmoijana, graafikkona ja muusikkona. Olen myös luonut Commodore PET-sarjan CBM 8032 -mallin demoskenen tyhjästä luoden itse työkalut.

Perustin myös [Mikäoke-ohjelmaformaattia vuonna 2017 ja olen tällä hetkellä toinen projektin säestäjistä. Tapahtuma toistuu kuukausittain Helsingin baareissa. Se on yleisöä osallistava improkaraoke, jossa koko yleisö yhdessä mobiililaitteillaan luo kappaleitten nimet, tyylilajit ja sanat, ja joku yleisöstä tai henkilökunnassa tulee laulamaan yhdessä luotu kappale, jonka säestäjä säestää valitulla tyylillä.

Olen yksi tietokonekulttuurin harrastelehden, Skrollin perustajista ja edelleen lehden Art director ja kuvittaja.

Aloitin ihmisoikeustyössä perustaen kansainvälisen ihmisoikeusjärjestön, Transfeminiinit ry:n helmikuussa 2020. Olen hallituksen jäsen ja yhdistyksen Art director.

Toimin yksityisyrittäjänä media-alalla tehden muunmuassa mainoksia, taittoa ja kuvitusta (esimerkiksi Sexpo-säätiön Oikeus Määrittää Itsensä -julkaisu), tv-mainoksia ja kaikkea mahdollista.


Susani Mahadura

Kelet