Käyttäjä:Danneskjöld

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämän käyttäjän mielestä tämä kuva on mukava.

Olen asennevammainen, kelvoton ja epäpätevä varsinaissuomalainen narisija. En tiedä mitään, en osaa mitään ja saan vielä vähemmän aikaiseksi. Olen katkera kaikesta ja kaikille, etunenässä itsestäni ja itselleni. Rakastan myös itseäni enemmän kuin ketään muuta, sillä se on moraalisesti korkeatasoisen elämän ensimmäinen edellytys.

Kiinnostukseni kohteet ovat ihmiskunnan historia, etäisyyksien arvioiminen, jäätee, kirjallisuus ja kulttuuri ei liian laajana käsitteenä. Ammattilaisurheilu, elektromagnetismi, maihinnousualukset ja muu jonninjoutavuus sen sijaan eivät kiinnosta minua lainkaan. Käyttäjänimeni liittyy maailman todennäköisesti huonoimpaan kirjaan.

Suomenkielistä Wikipediaa ei ehkä ole mahdollista nostaa nykyisestä alhostaan, mutta voi sitä sentään koettaa olla potkimatta vielä syvemmälle. Tämän pitäisi olla Diderot'lle, d'Alembertille, Voltairelle, Montesquieulle, d'Holbachille ja heidän kaltasilleen omistettu projekti, mutta sen sijaan omistus on käynyt joillekin japanilaisille piirretyille ja niiden fiktiivisille henkilöhahmoille.

Suosikkiartikkelini Wikipediassa on tällä hetkellä luettelo suksilajien maailmancupeissa eniten osa- ja kokonaiskilpailuvoittoja saavuttaneista urheilijoista. Lähelle pääsee myös Luettelo Suomen virallisen singlelistan ykkösistä 1997. Tällaista lisää!

Anteeksi, nyt itken.

Kiitos ajastanne.


Käyttäjäsivu on päättynyt. Voitte lopettaa lukemisen nyt.