Ero sivun ”The Cleveland Show” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
48 merkkiä lisätty ,  12 vuotta sitten
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Ei muokkausyhteenvetoa
==Hahmot==
 
* '''Cleveland Brown''' (Mike Henry) on sarjan päähenkilö. Hän muutti poikansa kanssa Californiaan, mutta päätyikin matkalla Stoolbendin, Virginiaan. Cleveland elää nykyisin Donna Tubbsin jä tämän perheen kanssa.
 
* '''Cleveland Brown junior''' (Kevin Michael Richardson) on Clevelandin poika. Toisin kuin Family guyssa, Cleveland jr on tässä sarjassa viisas, rauhallinen, ylipainoinen ja vähän lapsellinen. Hän on 14.
 
* '''Donna Tubbs''' (Sanaa Lathan) on Clevelandin ihastus. Hänellä on kaksi lasta ja mies, joka ei ole hänelle uskollinen. On nykyisin Clevelandin kanssa naimisissa.
 
* '''Roberta Tubbs''' (Nia Long/Reagan Gomes-Preston) on Donnan kaunis ja suosittu teinitytär. Hän seurustelee Federline Jonesin kanssa.
 
* '''Rallo Tubbs''' (Mike Henry) on Donnan 5-vuotias poika. Hän ei pidä Clevelandistä. Hän tykkää katsoa alastomia naisia netistä.
 
* '''Tim the bear''' (Seth MacFarlane) on Clevelandin naapurissa asuva karhu, joka puhuu ja kävelee kahdella jalalla. Hän on uskovainen sekä töissä samassa firmassa kuin Cleveland. Hän polttaa tupakkaa usein salaa.
 
* '''Lester Krinklesac''' (Kevin Michael Richardson) on Clevelandin junttinaapuri. Hän asuu huonokuntoisessa talossa lihavan (ja mahdollisesti liikuntavammaisen) vaimonsa ja poikansa Ernien kanssa, joka on Cleveland juniorin uusi paras kaveri.
 
* '''Holt Rickter''' (Jason Sudeikis) on Clevelandin tuttu, joka haluaa olla frat boy.{{selvennä}} Asuu äitinsä kanssa.
 
{{DEFAULTSORT:Cleveland Show, The}}
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko