Ero sivun ”Kotimaa (yritys)” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
2 merkkiä poistettu ,  10 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
Kotimaa-yhtiöt on Suomen johtava kristillinen viestintätalo. Sen omistavat Suomen evankelisluterilaisen kirkon organisaatiot ja paikallisseurakunnat. Yhtiön ydinliiketoimintoja ovat lehti- ja kirjankustantaminen, asiakaslehtien kustantaminen sekä kirkollisten tarvikkeiden valmistus ja välittäminen. Voimakkaasti kehittyvä liiketoiminta-alue ovat digitaaliset tuotteet ja palvelut.
 
Yhtiön tunnetuimpia tuotteita ovat viikkosanomalehti Kotimaa, verkkomedia [http://www.kotimaa24.fi/ Kotimaa24], aikakauslehti [http://www.askellehti.fi/ Askel], lukuisat [http://www.kotimaa-yhtiot.fi/content/view/28/47/ seurakuntalehdet], [http://www.kirjapaja.fi/ Kirjapajan] kirjat, [http://www.uvv.fi/ Urkurakentamo Veikko Virtasen] urut, [http://verkkokauppa.planeetta.net/epages/Planeetta.storefront/?ObjectPath=/Shops/sacrum/Categories/15 Juhavan kynttilät] sekä Ateljé Solemniksen kirkolliset tekstiilit. Yhdistävä tekijä moninaiselle tuotepaletille ovaton seurakuntaelämän ja kristillisen kuluttajan erityistarpeet.
 
Vuonna 2009 Kotimaa-yhtiöiden liikevaihto oli 22 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli 125 henkeä. Kotimaa-yhtiöt on osa pääomistajansa Kirkkopalveluiden muodostamaa konsernia. Kotimaa-yhtiöt ja Kirkkopalvelut ovat seurakuntien ja järjestöjen oma palvelujen tuottaja.
3

muokkausta

Navigointivalikko