Ero sivun ”Decode” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Rivi 25: Rivi 25:
Paramoren laulaja, [[Hayley Williams]], on kertonut olevansa suuri [[Houkutus (kirjasarja)|Houkutus - kirjasarjan]] fani ja on todennut asiasta seuraavanlaisesti:
Paramoren laulaja, [[Hayley Williams]], on kertonut olevansa suuri [[Houkutus (kirjasarja)|Houkutus - kirjasarjan]] fani ja on todennut asiasta seuraavanlaisesti:


''"Houkutus on ensimmäinen kirjasarja jonka olen koskaan lukenut. En niinkään pitänyt ''[[Harry Potter]]'' - kirjasarjasta, vaikka rakastankin elokuvia. Houkutus todella sai huomioni ja on pitänyt sen. Olen todella innoissani, että millaiselta tämä kirja näyttää elokuvana ja innoissani myös siitä, että meidän bändimme saa olla osa tätä projekstia. Valitsin nimeksi "Decode", koska laulu kertoo huomion keräämisestä, hankaluudesta, vihasta ja epäselvyydestä Bellan ja Edwardin välillä. Bellan mieli on ainoa jota Edward ei pysty lukemaan ja minusta tuntuu, että se on todella iso osa ensimmäistä kirjaa ja tämä onkin mielestäni yksi niistä esteistä, että miksi he eivät voi selviytyä vaikeuksista. Se on yksi asia, mikä tekee kirjan yhä paremmaksi."''
''"Houkutus on ensimmäinen kirjasarja jonka olen koskaan lukenut. En niinkään pitänyt [[Harry Potter]] - kirjasarjasta, vaikka rakastankin elokuvia. Houkutus todella sai huomioni ja on pitänyt sen. Olen todella innoissani, että millaiselta tämä kirja näyttää elokuvana ja innoissani myös siitä, että meidän bändimme saa olla osa tätä projekstia. Valitsin nimeksi "Decode", koska laulu kertoo huomion keräämisestä, hankaluudesta, vihasta ja epäselvyydestä Bellan ja Edwardin välillä. Bellan mieli on ainoa jota Edward ei pysty lukemaan ja minusta tuntuu, että se on todella iso osa ensimmäistä kirjaa ja tämä onkin mielestäni yksi niistä esteistä, että miksi he eivät voi selviytyä vaikeuksista. Se on yksi asia, mikä tekee kirjan yhä paremmaksi."''


== Single levyillä ==
== Single levyillä ==

Versio 10. toukokuuta 2009 kello 18.14

”Decode”
Paramore
Singlen ”Decode” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Twilight Soundtrack
 Julkaistu albumi 4. marraskuuta 2008
single 11. marraskuuta 2008 (US)
 Tyylilaji Vaihtoehtorock, Pop rock
 Kesto 04.22
 Levy-yhtiö Fueled by Ramen, Warner
Paramore:n muut singlet
That's what you get
2008
”Decode”

Decode on Paramore - yhtyeen kappale. Paramore kirjoitti sen elokuvaa Twilight - houkutus varten. Decode on elokuvan soundtrack, ja esiintyykin levyllä Twilight Soundtrack.

Laulun informaatiota

Paramoren laulaja, Hayley Williams, on kertonut olevansa suuri Houkutus - kirjasarjan fani ja on todennut asiasta seuraavanlaisesti:

"Houkutus on ensimmäinen kirjasarja jonka olen koskaan lukenut. En niinkään pitänyt Harry Potter - kirjasarjasta, vaikka rakastankin elokuvia. Houkutus todella sai huomioni ja on pitänyt sen. Olen todella innoissani, että millaiselta tämä kirja näyttää elokuvana ja innoissani myös siitä, että meidän bändimme saa olla osa tätä projekstia. Valitsin nimeksi "Decode", koska laulu kertoo huomion keräämisestä, hankaluudesta, vihasta ja epäselvyydestä Bellan ja Edwardin välillä. Bellan mieli on ainoa jota Edward ei pysty lukemaan ja minusta tuntuu, että se on todella iso osa ensimmäistä kirjaa ja tämä onkin mielestäni yksi niistä esteistä, että miksi he eivät voi selviytyä vaikeuksista. Se on yksi asia, mikä tekee kirjan yhä paremmaksi."

Single levyillä

Promo & UK CD single

1. "Decode" - 4:22

Twilight Soundtrack

1. "Decode"

2. "Full Moon" (The Black Ghosts)

Sijoitukset

Lista (2008 - 2009) Sijoitus
Britannian singlelista 52
Billboard Hot 100 32
Britannian albumilista 57
Suomen virallinen lista 9