Ero sivun ”Warhammer Online” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
{{korjattava/muoto}}
{{korjattava/muoto}}
'''Warhammer Online: Age of Reckoning''' ('''WAR''') on [[MMORPG]]-peli, joka on [[Mythic EA]]n edellisen hittipelin, [[Dark Age of Camelot]]in, tapaan erittäin RvR (Realm vs Realm, suom. valtakunta vs valtakunta) -painotteinen. Tämä tarkoittaa sitä että pelaajat pääsevät oikeasti valtaamaan vihollisen pääkaupungin. Peli julkaistiin 18. syyskuuta [[2008]].
'''Warhammer Online: Age of Reckoning''' ('''WAR''') on [[MMORPG]]-peli, joka on [[Mythic EA]]n edellisen hittipelin, [[Dark Age of Camelot]]in, tapaan erittäin RvR (Realm vs Realm, suom. valtakunta vs valtakunta) -painotteinen. Tämä tarkoittaa sitä että pelaajat pääsevät oikeasti valtaamaan vihollisen pääkaupungin. Peli julkaistiin [[18. syyskuuta]] [[2008]].


Pelissä pelataan [[Warhammer]]-maailmassa, jossa vallitsee jatkuva sota.
Pelissä pelataan [[Warhammer]]-maailmassa, jossa vallitsee jatkuva sota.

Versio 25. syyskuuta 2008 kello 16.23

Warhammer Online: Age of Reckoning (WAR) on MMORPG-peli, joka on Mythic EAn edellisen hittipelin, Dark Age of Camelotin, tapaan erittäin RvR (Realm vs Realm, suom. valtakunta vs valtakunta) -painotteinen. Tämä tarkoittaa sitä että pelaajat pääsevät oikeasti valtaamaan vihollisen pääkaupungin. Peli julkaistiin 18. syyskuuta 2008.

Pelissä pelataan Warhammer-maailmassa, jossa vallitsee jatkuva sota.

Valtakunnat

Empire: Ihmiset, tällä hetkellä uria on Witch Hunter, Warrior Priest ja Bright Wizard. vs. Chaos: Ihmisiä myös, ainakin osittain. Sisältää urat Marauder, Chosen, Zealot ja Magus.

Greenskins: Örkit, sisältää urat Black Orc, Sguig Herder ja Shaman. vs. Dwarfs: Kääpiöt, kääpiöitä voi olla Engineer, Runepriest ja Ironbreaker.

Dark Elves: Pimeähaltiat, uria ovat Disciple Of Khaine, Sorceress ja Witch Elf. vs. High Elves: Korkeahaltiat, kouluttautuvat Swordmastereihin, Shadow Warrioreihin, White Lioneihin ja Archmageihin.

Aiheesta muualla