Ero sivun ”Youth For Understanding” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
ei muokkausyhteenvetoa
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
(Removed link to YFU Argentina...)
Ei muokkausyhteenvetoa
'''Youth For Understanding''' (''YFU'') on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, kaupallista voittoa tavoittelematon kansainvälinen [[vaihto-oppilas]]järjestö. Se toimii 50 maassa ja on lähettänyt maailmalle yli 225 000 vaihto-oppilasta. Suomessa järjestöä edustaa Suomen Youth For Understanding ry.
 
Kansainvälinen Youth For Understanding on perustettu toisen maailmansodan jälkeen USA:ssa vuonna 1951. Detroitilainen tohtori Rachel Andresen aloitti tuolloin vaihto-oppilastoiminnan Saksan ja Yhdysvaltojen välille, ajatuksenaan rakentaa kansoja yhdistäviä siltoja nuorisovaihdon kautta. Toiminnan laajentuessa eri puolille maailmaa Suomen YFU perustettiin vuonna 1958 ja sen jälkeen, lähes 50 toimintavuoden aikana, yli 1213 000 suomalaista on ollut YFU:n kautta vaihto-oppilaana.
 
Suomen YFU:n kautta vaihto-oppilaaksi voi lähteä USA:n lisäksi 30 eri maahan Euroopassa, Etelä-Amerikassa sekä muissa kaukomaissa (esim. Japani, Kiina, Thaimaa, Etelä-Afrikka) kesäksi, lukukaudeksi tai vuodeksi. Vuosittain Suomeen tulee ulkomaisia YFU:n vaihto-oppilaita noin 80.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko