Ero sivun ”Ari Lahti (muusikko)” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
782 merkkiä lisätty ,  15 vuotta sitten
päivitystä
(päivitystä)
(päivitystä)
 
Tunnustettu Irwin-tulkki esiintyy [[Ari G]] / Ari Goodman -nimillä. Maankuulu Irwin-tulkki on esiintynyt useissa yhteyksiä, eri yhtyeiden kanssa ja jakanut omalta osaltaan sitä iloa yleisölle, kuin monet muutkin Irwin-bändit ja -artistit, ja varsinkin Irwin Goodman vuosikymmeniä aikaisemmin.
 
Kiireisten kirjoitustöiden ja muiden työkiireiden, päivätöidenkin, vuoksi harvakseltaan mutta säännöllisesti ympäri vuoden keikkailevasta Irwin-bändistä pois jääminen, jätti kuitenkin aukon perustaltaan reteenä musiikkimiehenä tunnetun Arin esiintymisrepertoaariin. Vuosikymmenen (ja -tuhannenkin) vaihduttua, kiireiden ja vastuupisteiden muututtua, Arin musiikkisuoni alkoi taas pulputa musiikkia voimallisesti - oli aika jatkaa Irwinin viitoittamaa musiikillista tiettä ja jatkaa musiikillisia perinteitä, tehdä uuttakin musiikkia, myös reteessä [[Goodman-Retee]] -hengessä. Irwiniltä muutama yli jääneet laulut saivat lopullisen melodisen muotonsa Arin sävellyksinä, myös uutta irwinismiä mm. Emil von Reteen ( [[Vexi Salmi]] ) kanssa on syntynyt.
 
Arin yhdeksi vahvuudeksi tässä genressä luettakoon tiivis, lähes vuosikymmen ajan jatkunut yhteistyöjakso Irwinin kanssa, tämän keikkaorkesterissa lukuisilla keikoilla ympäri maan. Irwinin kanssa tehty yhteistyö jätti jälkensä myös sävellyskynään - uusia lauluja syntyy kaiken muun tekemisen ohessa.
41 147

muokkausta

Navigointivalikko