Ero sivun ”Henley Business School” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
190 merkkiä poistettu ,  1 vuosi sitten
Ensimmäinen kappale muotoiltu paremmaksi.
(Jäsennellympi tieto suomenkielisenä)
(Ensimmäinen kappale muotoiltu paremmaksi.)
}}
 
'''Henley Business School''' on englantilainen brittiläiseen [http://www.reading.ac.uk/ Readingin yliopistoon] kuuluva kauppatieteellinen korkeakoulu. Henley Business School perustettiin vuonna 1945 Iso-Britannian ensimmäisenä business-kouluna ja nykyään se on yksi Euroopan vanhimmista ja arvostetuimmista liikkeenjohdon kouluista.
'''Henley Business School''' on Englannin [[Greenlands]]issä sijaitseva, brittiläiseen [[Readingin yliopisto]]on kuuluva kauppatieteellinen oppilaitos, joka on perustettu 1945. Se on yksi maailman monialaisimmista kauppatieteellistä opetusta tarjoavista korkeakouluista ja kolmanneksi suurin MBA-kouluttaja.<ref>{{cite web|title=Henley Business School - School and Program Profile|url=http://www.topmba.com/node/23|publisher=Top MBA|accessdate=|archiveurl=http://www.webcitation.org/6Gj8THeeB|archivedate=19.5.2013}}</ref>
 
<br />
==Opetuksen taso==
 
Henley Business Schoolille on myönnetty yliopistomaailman kolme arvostetuinta akkreditointia: AMBA (Association of MBA), EQUIS (European Quality Improvement System) ja AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Kolmoisakkreditointi kertoo korkeasta opetuksen ja koulutusohjelmien laadusta. Lisäksi Henley Business School on sijoittunut erittäin hyvin mm. The Economist ja Fiancial Times -lehtien laHenley Batuarvosteluissa.
 
<br />
 
== Henley Business Schoolin alumniverkosto ==
<br />
==Lähteet==
{{viitteet}}<br />
 
== Aiheesta muualla ==
*[http://www.henley.fi Henleyn Suomen kotisivut] {{en}}
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko