Ero sivun ”QuakeNet” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
31 merkkiä poistettu ,  7 vuotta sitten
kielenhuoltoa
(freenode ykkössijalla ja ircnet toisena, hyvin tasoissa quakenetin kanssa)
(kielenhuoltoa)
 
== Verkkopalvelut ==
Toisin kuin esimerkiksi IRCnetissä[[IRCnet]]issä, QuakeNetissä on verkkopalveluita, jotka näkyvät IRC-botteina. Osa verkkopalveluista on tarkoitettu auttamaan kanavan ylläpidossa, ja sellaisen botin voi saada omalle kanavalle.
 
; G (help@quakenet.org) "NewServ HelpMod 2"
 
; Q (TheQBot@CServe.quakenet.org) "The Q Bot"
: Q-botti on QuakeNetin kanavanhallinta- ja tunnistautumisbotti. Q päivitettiin 22.3.2008 uuteen Q9 -versioon. Samalla L poistettiin käytöstä, ja kaikille kanaville joilla oli ollut ennen L, tuli Q. Q-botti on QuakeNet:in kanavanhallintabotti. Kun Q päivitettiin uuteen versioon, Q:n hankkimisen vaatimukset laskettiin aikaisemmista vaatimuksista L-botin vanhoihin. Lisäksi Q on QuakeNetin tunnistautumisbotti.
 
; S (TheSBot@spamscan.quakenet.org) "SpamScan v2.08"
 
; O (operserv@operserv.quakenet.org) "This is operservice 2.38"
: IRC Operaattorit-operaattorit käyttävät tätä bottia muun muassa käyttäjien poistamiseen verkosta ja "trustien" myöntämiseen. Tätä bottia ei voi saada omalle kanavalle.
 
; P (proxyscan@proxyscan.quakenet.org) "Proxyscan 2"
 
; R (request@request.quakenet.org) "Service Request v0.23"
: R -botti on QuakeNetin omista boteista uusin, ja se on tarkoitettu vain "palveluiden vastaanottoon". R:ltä voi esimerkiksi hakea Q ja S botteja omille kanavilleen ja siltä voi pyytää kanavaoperaattorin oikeuksia kanavalla oleville, mikäli kanavalla ei ole enää kenelläkään operaattoristatusta. Palvelu ei toimi verkkokatkojen aikana, ja kanavaoperaattorin oikeudet annetaan vain niille henkilöille, jotka ovat olleet tarpeeksi kauan kanavaoperaattoreina aikaisemmin.
 
== Moodit ==
148

muokkausta

Navigointivalikko