Tiedosto:View from saana.JPG

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(2 976 × 1 984 kuvapistettä, 2,38 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: A view from Saana fell in the municipality of Enontekiö in Lapland, Finland. The stones on the right are one of the several stone stacks that the numerous visitors to Saana have gathered to the top of the fell. On the left a part of lake Kilpisjärvi is visible. The lake on the right is called Siilasjärvi. The closest fell in the picture is Pikku-Malla and behind that is Iso-Malla, both in the Malla Strict Nature Reserve.
Suomi: Näkymä Saanalta Enontekiön kunnassa Lapissa. Oikealla näkyvät kivet ovat yksi monista kivikasoista, jotka Saanan kävijät ovat koonneet tunturin huipulle. Vasemmalla kuvassa näkyy osa Kilpisjärvestä. Oikealla oleva järvi on Siilasjärvi. Lähin kuvassa oleva tunturi on Pikku-Malla ja sen takana on Iso-Malla, molemmat Mallan luonnonpuistossa.
Päiväys
Lähde Oma teos
Tekijä Norppa
Kameran sijainti69° 03′ 02″ N, 20° 48′ 57″ E  Heading=292.5° Kartographer map based on OpenStreetMap.Tämä ja muut kuvat kartalla: OpenStreetMap - Google Earthinfo

Accuracy of the camera location is about 100 m.


Lisenssi

Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen täten tämän teoksen seuraavilla lisensseillä:
GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai myöhemmän ehtojen alaisena, jotka on julkaistu Free Software Foundation puolesta; ei koske muuttumattomia kohtia, ei etukannen tekstejä eikä kirjankannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla kohdassa GNU Free Documentation License.
w:fi:Creative Commons
nimeäminen
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 3.0 Muokkaamaton -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)

Voit valita haluamasi lisenssin.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen23. heinäkuuta 2008 kello 14.03Pienoiskuva 23. heinäkuuta 2008 kello 14.03 tallennetusta versiosta2 976 × 1 984 (2,38 MiB)Norppa{{Information |Description={{en|1=A view from Saana fell in the municipality of Enontekiö in Lapland, Finland. The stones on the right are one of the several stone stacks that the numerous visitors to Saana have gathered to the top of the fell. On the le

Seuraavat 3 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Sisältökuvaukset