Tiedosto:Svinhufvudin hautamuistomerkki 1.JPG

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(3 076 × 2 050 kuvapistettä, 2,33 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Valokuva P. E. Svinhufvudin hautamuistomerkistä Luumäen kirkon hautausmaalla. Muistomerkki on paljastettu 1945. Sen suunnittelijasta ei ole varmuutta, tekijä on mahdollisesti Ilmari Wirkkala (lähde: Luumäen Lehti) ja muistomerkin taustapuolen reliefin tekijä on mahdollisesti Aukusti Veuro (kaiverrus). Svinhufvudin muistomerkin takana tien toisella puolella näkyy Luumäen sankarihautausmaa, jonka muistomerkin suunnitteli Tapio Wirkkala.

Lähde Itse otettu valokuva
Päiväys 2018-07-27
Tekijä(t)

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lyhyesti: Saat levittää ja muokata teosta niin kauan kuin mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän/tekijät tai lisensoijan/lisensoijat. Virallinen lisenssi.
CC BY 4.0

Nimeä 4.0 Kansainvälinen http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.fi

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen24. syyskuuta 2018 kello 02.21Pienoiskuva 24. syyskuuta 2018 kello 02.21 tallennetusta versiosta3 076 × 2 050 (2,33 MiB)Htm (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Valokuva P. E. Svinhufvudin hautamuistomerkistä Luumäen kirkon hautausmaalla. Muistomerkki on paljastettu 1945. Sen suunnittelijasta ei ole varmuutta, tekijä on mahdollisesti Ilmari Wirkkala (lähde: Luumäen Lehti) ja muistomerkin taustapuolen reliefin tekijä on mahdollisesti Aukusti Veuro (kaiverrus). | Lähde = {{itse otettu kuva}} | Päiväys = 2018-07-27 | Tekijä = * Hautamuistomerkki: mahdollsiesti Ilmari Wirkkala ja Aukusti Veuro (reliefi muistomerkin t...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Metatieto