Tiedosto:Pines, Provence.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 083 × 925 kuvapistettä, 381 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Taiteilija
Ingeborg Bernhard (Schnorch)
Otsikko
English: Pines in the Provence
Deutsch: Pinien in der Provence
Español: Pinos en Provence
Français : Pins parasol en Provence
Päiväys 1972
date QS:P571,+1972-00-00T00:00:00Z/9
Tekniikka
English: Linocut
Deutsch: Linolschnitt
Español: Linóleo
Français : Linogravure
Mitat 50 × 70 cm
Lähde/Valokuvaaja Oma teos
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)
Reproductions of works by Ingeborg Bernhard and uploaded by Commons users Schnobby and Schnorch are released under the GFDL and CC-BY-SA-all licences.
GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai myöhemmän ehtojen alaisena, jotka on julkaistu Free Software Foundation puolesta; ei koske muuttumattomia kohtia, ei etukannen tekstejä eikä kirjankannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla kohdassa GNU Free Documentation License.
w:fi:Creative Commons

nimeäminen jaa samoin

This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.

OTRS Wikimedia

Tämän teoksen käyttölupa on hyväksytty ja arkistoitu Wikimedia Foundationin OTRS-järjestelmään. Voit lukea sen lippuna #2009111610047231 jos sinulla on OTRS-tili. Jos olet Commonsin normaali käyttäjä ja haluat kysyä jostakin luvasta tai varmistua luvan oikeellisuudesta, ole hyvä ja ota yhteyttä OTRS-vapaaehtoiseen tai jätä viesti OTRS-ilmoitustaululle. Jos haluat käyttää tätä teosta jossain muualla, ole hyvä ja lue ohjeet täällä.


Linkki lippuun: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2009111610047231

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen2. joulukuuta 2009 kello 11.50Pienoiskuva 2. joulukuuta 2009 kello 11.50 tallennetusta versiosta1 083 × 925 (381 KiB)Schnorch{{Information |Description={{en|1=Pines in the Provence}} |Source={{own}} |Author=Schnorch |Date= |Permission={{OTRS pending}} |other_versions= }} Category:Ingeborg Bernhard Category:Linocuts

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa: