Tiedosto:P Harry Potter.png

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

P_Harry_Potter.png(200 × 183 kuvapistettä, 20 KiB, MIME-tyyppi: image/png)

Own work based on:

  1. Image:P blank.svg
GNU head This work, previously under Public Domain, or a Free License has been digitally enhanced, I the creator of this work, hereby grant the permission to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation; with no Invariant Sections, no Front-Cover Texts, and no Back-Cover Texts.
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.
Lisensointimerkintä lisätiin tähän tiedostoon osana GFDL-lisensointipäivitystä.
Fan art
Tämä teos on fanitaidetta eli taideteos, joka perustuu jonkun muun luomaan fiktiiviseen hahmoon. Alkuperäinen fiktiivinen hahmo on tekijänoikeuden suojaama. Uskotaan, että kuvan ylläpito Commonsin palvelimilla, joiden sijainti on Yhdysvalloissa, ei riko Yhdysvaltain tekijänoikeuslakia. Kuvan uudelleenkäyttö ja levitys voi olla kuitenkin laitonta Suomessa ja monilla muilla hallinnollisilla alueilla. Suomen tekijänoikeuslain 2 § mukaan tekijällä on oikeus teokseensa myös muutettuna, joten tekijällä voi olla tekijänoikeus myös tähän teokseen. Lisäksi monilla hallinnollisilla alueilla fanitaidetta voidaan pitää epäreiluna kilpailuna. Kuvan fiktiivinen hahmo voi kuulua tavaramerkkisuojan piiriin, jolloin hahmon jäljitelmien julkinen käyttö saattaa rikkoa lakia. Lisätietoa fanitaiteesta ja siihen liittyvistä immateriaalioikeuksista on sivulla COM:FAN.

Ennen kuin käytät tai levität tätä kuvaa, varmista, että paikalliset lait sallivat sen käytön ja levittämisen. Sinä olet vastuussa siitä, että et syyllisty lain rikkomiseen. Lue myös vastuuvapauslauseke.


Tämä on vain informatiivinen malline. Tällä kuvalla on oltava myös normaali tekijänoikeusmalline. Jos kuvalta puuttuu normaali tekijänoikeusmalline, kuva voidaan poistaa poistokriteerien mukaisesti.

derivative works

Johdoksia tähän tiedostoon: P Harry Potter-icon.svg

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen14. lokakuuta 2007 kello 19.10Pienoiskuva 14. lokakuuta 2007 kello 19.10 tallennetusta versiosta200 × 183 (20 KiB)SambachOwn work based on: # Image:P blank.svg {{GFDL-retouched}} Category:Files by User:Sambach from he.wikipedia Category:P icons

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Näytä lisää tämän tiedoston järjestelmänlaajuista käyttöä.