Tiedosto:Northern Mariana Islands seal.png

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Northern_Mariana_Islands_seal.png(272 × 277 kuvapistettä, 22 KiB, MIME-tyyppi: image/png)

The seal of the Northern Mariana Islands.

This image was originally uploaded to w:Image:Mariana COA.png by w:User:Garlics82.

Public domain
Tämä teos ei saa tekijänoikeuden suojaa, koska tämä on Yhdysvaltain liittovaltion viranomaisen tekemä teos. Yhdysvaltain tekijänoikeuslain 105 § mukaisesti tällaisiin teoksiin ei ole tekijänoikeutta.

Tämä koskee vain liittovaltion viranomaisen tekemiä teoksia. Tämä ei koske osavaltion, territorion, piirikunnan, kunnan tai minkään muun pienemmän hallinnollisen alueen viranomaisten tekemiä teoksia. Yhdysvaltain postipalvelu pidättää oikeudet vuoden 1977 jälkeen julkaistuihin postimerkkeihin ([1]), joten tätä mallinetta ei voi käyttää myöskään niille.

Insignia Tässä kuvassa on lippu, vaakuna, sinetti tai muu virallinen arvo- tai tunnuskuvio. Lainsäädäntö voi rajoittaa tällaisen kuvion käyttöä, joten varmista, että saat käyttää sitä. Tällaiset rajoitukset eivät liity tekijänoikeuteen, joten tekijänoikeuksista vapaakaan tunnuskuva ei välttämättä ole täysin vapaasti käytettävissä.


derivative works

Tämän tiedoston johdannaisteoksia:  Seal of the Northern Mariana Islands (alternate).svg

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen11. marraskuuta 2004 kello 19.20Pienoiskuva 11. marraskuuta 2004 kello 19.20 tallennetusta versiosta272 × 277 (22 KiB)Duffman~commonswiki

Tätä tiedostoa ei käytetä millään sivulla.