Tiedosto:Niinisalon lamellikasarmi.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 600 × 1 200 kuvapistettä, 290 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: "Lamellikasarmi"-barracks in Niinisalo garrison in city of Kankaanpää, Finland. Completed in 1935. Architect: Kalle Lehtovuori.
Suomi: Funktionalismia edustava "Lamellikasarmi" Niinisalon varuskunnassa Kankaanpään Niinisalossa. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Kalle Lehtovuori, ja se on valmistunut vuonna 1935. Skannattu omista kuvakokoelmista.
Päiväys 1990-luvulla
date QS:P,+1990-00-00T00:00:00Z/8
Lähde Oma teos
Tekijä Argus fin

Lisenssi

Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen täten tämän teoksen seuraavilla lisensseillä:
GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai myöhemmän ehtojen alaisena, jotka on julkaistu Free Software Foundation puolesta; ei koske muuttumattomia kohtia, ei etukannen tekstejä eikä kirjankannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla kohdassa GNU Free Documentation License.
w:fi:Creative Commons

nimeäminen jaa samoin

Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu, 2.5 Yleinen, 2.0 Yleinen ja 1.0 Yleinen -lisensseillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.

Voit valita haluamasi lisenssin.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen30. syyskuuta 2007 kello 13.04Pienoiskuva 30. syyskuuta 2007 kello 13.04 tallennetusta versiosta1 600 × 1 200 (290 KiB)Argus fin{{Information |Description= {{en}} "Lamellikasarmi"-barracks in Niinisalo garrison in city of Kankaanpää, Finland. {{fi}} Funktionalismia edustava "Lamellikasarmi" Niinisalon varuskunnassa Kankaanpään Niinisalossa. Skannattu omista kuvakokoelmista. |S

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: