Tiedosto:Kuopio-Ort-kirkkomuseo-sisä1-5.2015 -m.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 527 × 926 kuvapistettä, 385 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Sisänäkymä osasta Riisa - Suomen ortodoksisesta kirkkomuseon yläkerrasta toukokuussa 2015. Perinpohjaisesti kunnostettu rakennus oli avattu aiemmin keväällä usean vuoden kuntoarvioiden, suurremontin ja uuden perusnäyttelyn rakentamisen jälkeen. Erityisen merkillepantava teos on esimerkiksi kuvan keskiosassa näkyvä, ihmeitätekevänä kunnioitettu Jumalanäidin ylistys -ikoni (Akatistos), kooltaan 143x107 cm2 temperamaalaus 1700-luvun puolivälistä. Lähteistettyä lisätietoja teoksesta edellä linkitetyssä artikkelissa. Tekijänoikeuksien haltija taideteokset ja museotilan suunnittelu/toteutus: useita ikonimaalareita, käsityöläisiä, valokuvaajia, sisustussuunnittelijoita; valokuva: käyttäjä:Paju.

Lähde oma valokuva
Päiväys 5/2015
Tekijä(t)

taideteokset ja museotilan suunnittelu/toteutus: useita ikonimaalareita, käsityöläisiä, valokuvaajia, sisustussuunnittelijoita; valokuva: käyttäjä:Paju

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä käyttöoikeus koskee pelkästään otettua valokuvaa, ja käyttöoikeuslisenssi edellyttää esimerkiksi, että lähde ja kuvaaja mainitaan asianmukaisesti; myös nimimerkilliset kuvaajat on mainittava. Valokuva sisältää kuvan yhdestä tai useammasta taideteoksesta, joiden tekijänoikeus rajoittaa tämän lisäksi valokuvan käyttöä.

Minä, tämän työn tekijänoikeuksien haltija, julkaisen työni seuraavalla lisenssillä:
Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä Creative Commons Tarttuva
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat käyttää teosta sillä ehdolla, että mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän hyvän tavan mukaisesti ja lisensoit teoksesta tekemäsi johdannaiset eli muunnellut versiot samalla lisenssillä kuin tämä. Varsinainen lisenssi.


Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen24. heinäkuuta 2016 kello 02.44Pienoiskuva 24. heinäkuuta 2016 kello 02.44 tallennetusta versiosta1 527 × 926 (385 KiB)Paju (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Sisänäkymä osasta Riisa - Suomen ortodoksisesta kirkkomuseon yläkerrasta toukokuussa 2015. Perinpohjaisesti uusitut oli avattu aiemmin keväällä usean vuoden suurremontin ja uuden perusnäyttelyn rakentamisen jälkee...

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa: