Tiedosto:Hurriganes Love Me Only.ogg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hurriganes_Love_Me_Only.ogg(Ogg Vorbis -äänitiedosto, 19 s, 157 kbit/s)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Musiikkinäyte Hurriganes-yhtyeen kappaleesta ”Love Me Only”. Pituus 19 sekuntia, tiedostotyyppi Ogg Vorbis. Kappaleen pituus on kokonaisuudessaan 3.22, joten näyte on asianmukaisesti alle 10 % kokonaispituudesta. Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa Seven Days, Seven Nights. Osiossa viitataan asianmukaisesti esittäjään ja albumiin, jolta kappale on peräisin.

Lähde itse tehty "Audacity"-äänitysohjelmalla. Lähteenä Hurriganesin albumin "Seven Days, Seven Nights" vuoden 1996 versio (Fazer Records). Alun perin kappale on julkaistu studioalbumilla "Seven Days, Seven Nights" (Scandia-Musiikki 1983).
Päiväys 1983
Tekijänoikeuksien haltija

Fazer Records (mainittu Spotifyssa, Seven Days, Seven Nights -albumin kappalelistan yhteydessä).

Tämän teoksen tekijöitä ei välttämättä ole ilmoitettu. Vaihda ”Tekijänoikeuksien haltija” -parametri ”Tekijä”-parametriin ja korjaa tieto. Huomaa, että tekijällä tarkoitetaan aina ihmistä.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen16. elokuuta 2019 kello 00.5519 s (365 KiB)Kärrmes (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Musiikkinäyte Hurriganes-yhtyeen kappaleesta ”Love Me Only”. Pituus 19 sekuntia, tiedostotyyppi Ogg Vorbis. Kappaleen pituus on kokonaisuudessaan 3.22, joten näyte on asianmukaisesti alle 10 % kokonaispituudesta. Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa Seven Days, Seven Nights. Osiossa viitataan asianmukaisesti esittäjään ja albumiin, jolta kappale on peräisin. | Lähde = itse teh...

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Transcode status

Update transcode status
Muoto Bitrate Lataa Tila Encode time
MP3 0 bit/s Valmistui 15. elokuuta 2019 kello 21.55 1,0 s

Metatieto