Tiedosto:Giorgione13.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(808 × 515 kuvapistettä, 30 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Taiteilija
Kuvaus
Lähde/Valokuvaaja Tuntematon
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)
This image is in the public domain.
Muut versiot

Originally from sv.wikipedia; description page is (was) here

* 23 oktober 2004 kl. 14.26 [[:sv:User:Lamré|Lamré]] 808x515 (30 539 bytes)
creator QS:P170,Q8459


Tämä valokuva on otettu kaksiulotteisesta taideteoksesta. Valokuvan esittämä taideteos on ilman tekijänoikeuden suojaa seuraavasta syystä:
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 100 vuotta.


Dialog-warning.svg Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa.

Wikimedia Foundationin virallinen kanta on, että kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät voi saada tekijänoikeuden suojaa. Yhdysvalloissa käydyn oikeusprosessin Bridgeman Art Library v. Corel Corp. perusteella kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät saa tekijänoikeuden eivätkä lähioikeuksien suojaa Yhdysvalloissa, koska maalauksen toisintamisessa ei ilmene sellaista luovuutta, joka synnyttäisi valokuvan ottajalle uuden tekijänoikeuden.

Suomessa kuitenkin tällaisia valokuvia suojaa lähioikeus, kunnes kuvan ottamisesta on kulunut 50 vuotta ja loppuvuosi. Siirtymäsäännöksistä johtuen myös ennen vuotta 1966 julkistetut valokuvat ovat ilman lähioikeuden suojaa Suomessa. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueen ulkopuolelta, tätä kuvaa ei voi käyttää Suomessa, ellei tätä kuvaa ole otettu ennen vuotta 1969 tai julkistettu ennen vuotta 1966. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueelta, on valokuvan oltava ilman tekijänoikeuden suojaa myös alkuperämaassa. Katso COM:CRT eri maiden suoja-aikoja varten. Muista maista katso Commons:Reuse of PD-Art photographs.

(Uploaded using CommonsHelper or PushForCommons)

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen9. elokuuta 2006 kello 15.43Pienoiskuva 9. elokuuta 2006 kello 15.43 tallennetusta versiosta808 × 515 (30 KiB)Nicke L{{Information| |Description= <p> sv:Giorgione - ''sv:Sacra conversazione''.<br><p> |Source= |Date= |Author=User Lamré on [http://sv.wikipedia.org sv.wikipedia] |Permission=This image is in the public domain. |other_versi

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: