Tiedosto:Gauguin Aha Oe Feii monotype.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(757 × 621 kuvapistettä, 104 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Taiteilija
creator QS:P170,Q37693
Otsikko
Reo tahiti: Aha Oe Feii? (No te aha ’oe fe’i’i?)
Català: Què, estàs gelosa?
English: What! Are You Jealous?
Français : Eh quoi ! tu es jaloux?
Päiväys 1894
date QS:P571,+1894-00-00T00:00:00Z/9
Tekniikka
English: Watercolor monotype, with pen and red and black ink on tan Japanese vellum
Mitat Korkeus: 195 mm; Leveys: 232 mm
dimensions QS:P2048,195U174789;P2049,232U174789
The Art Institute of Chicago
Nykyinen sijainti
Lähde/Valokuvaaja The Art Institute of Chicago
Muut versiot

Lisenssi

Tämä valokuva on otettu kaksiulotteisesta taideteoksesta. Valokuvan esittämä taideteos on ilman tekijänoikeuden suojaa seuraavasta syystä:
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 100 vuotta.


Dialog-warning.svg Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa.

Wikimedia Foundationin virallinen kanta on, että kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät voi saada tekijänoikeuden suojaa. Yhdysvalloissa käydyn oikeusprosessin Bridgeman Art Library v. Corel Corp. perusteella kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät saa tekijänoikeuden eivätkä lähioikeuksien suojaa Yhdysvalloissa, koska maalauksen toisintamisessa ei ilmene sellaista luovuutta, joka synnyttäisi valokuvan ottajalle uuden tekijänoikeuden.

Suomessa kuitenkin tällaisia valokuvia suojaa lähioikeus, kunnes kuvan ottamisesta on kulunut 50 vuotta ja loppuvuosi. Siirtymäsäännöksistä johtuen myös ennen vuotta 1966 julkistetut valokuvat ovat ilman lähioikeuden suojaa Suomessa. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueen ulkopuolelta, tätä kuvaa ei voi käyttää Suomessa, ellei tätä kuvaa ole otettu ennen vuotta 1969 tai julkistettu ennen vuotta 1966. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueelta, on valokuvan oltava ilman tekijänoikeuden suojaa myös alkuperämaassa. Katso COM:CRT eri maiden suoja-aikoja varten. Muista maista katso Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen22. marraskuuta 2009 kello 19.56Pienoiskuva 22. marraskuuta 2009 kello 19.56 tallennetusta versiosta757 × 621 (104 KiB)Vriullop=={{int:filedesc}}== {{Painting | Artist = {{Creator:Paul Gauguin}} | Title = {{ty|'''''Aha Oe Feii?''''' (No te aha ’oe fe’i’i?)}} {{ca|''Què, estàs gelosa?''}} {{en|''What! Are You Jealous?''}} {{fr|''Eh quoi ! tu es jalous?''

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Sisältökuvaukset