Tiedosto:Doktorschnabel 430px.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Doktorschnabel_430px.jpg(436 × 526 kuvapistettä, 103 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: "Doktor Schnabel von Rom" ("Doctor Beak from Rome"), engraving, Rome 1656. Physician attire for protection from the Bubonic plague or Black death.
Päiväys
Lähde Imagery From the History of Medicine
Tekijä I. Columbina (piirtäjä), Paul Fürst (copper engraver)
Muut versiot

Lisenssi

Tämä kuva on public domainissa, koska tämä kuva on skannattu tai kopioitu tekijänoikeuksiltaan vanhentuneesta kirjasta tai muusta kaksiulotteisesta teoksesta. Koska skannaus tai kopiointi ei ylitä teoskynnystä, myös tämän kuvan katsotaan olevan public domainissa. Kuvan lähde on public domainissa seuraavasta syystä:
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 100 vuotta.


This work is in the public domain in the United States because it was published (or registered with the U.S. Copyright Office) before January 1, 1924.


Älä merkitse tällä mallineella maalauksista otettuja valokuvia. Merkitse ne mallineella {{PD-Art}} näin: {{PD-Art|Tekijänoikeusmalline}}. Huomaa, että myös valokuvan on oltava public domainissa, jos maalaus on Pohjois-Euroopassa, Espanjassa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sivulla Commons:When to use the PD-scan tag selitetään milloin ja miten tätä mallinetta tulisi käyttää. Tämä malline on tarkoitettu kuviin, joiden kirkkautta, kontrastia, värejä tai terävyyttä on säädetty tai ei tiedetä, onko muutoksia tehty. Nämä muutokset eivät ylitä yleensä teoskynnystä. Tätä mallinetta ei tarvitse käyttää jos kyseessä tiedetään olevan muokkaamaton kuva.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen2. heinäkuuta 2005 kello 04.14Pienoiskuva 2. heinäkuuta 2005 kello 04.14 tallennetusta versiosta436 × 526 (103 KiB)Dbenbennoriginal 436x526 version
2. heinäkuuta 2005 kello 03.55Pienoiskuva 2. heinäkuuta 2005 kello 03.55 tallennetusta versiosta430 × 519 (75 KiB)Salvadorjo~commonswiki"Doktor Schnabel von Rom" ("Doctor Beak from Rome") engraving, Rome 1656 From en-wikipedia {{PD}} Physician attire for protection from the Bubonic plague or Black death '''Credit(s):''' Paul Fürst (after J Columbina) '''Source:''' [http://art-

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Näytä lisää tämän tiedoston järjestelmänlaajuista käyttöä.

Sisältökuvaukset