Tiedosto:Édouard Manet Portrait-de-Berthe-M.-original-etching.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(832 × 1 136 kuvapistettä, 807 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Taiteilija
creator QS:P170,Q40599
Otsikko
Portrait de Berthe Morisot au chapeau noir
Tekniikka etsaus
Mitat Korkeus: 12 cm; Leveys: 8 cm
dimensions QS:P2048,12U174728;P2049,8U174728
Private collection
institution QS:P195,Q768717
Lähde/Valokuvaaja Scanned and uploaded to Commons by Dominik Hundhammer, 8 February 2006

Lisenssi

Tämä valokuva on otettu kaksiulotteisesta taideteoksesta. Valokuvan esittämä taideteos on ilman tekijänoikeuden suojaa seuraavasta syystä:
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 100 vuotta.


Dialog-warning.svg Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa.

Wikimedia Foundationin virallinen kanta on, että kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät voi saada tekijänoikeuden suojaa. Yhdysvalloissa käydyn oikeusprosessin Bridgeman Art Library v. Corel Corp. perusteella kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät saa tekijänoikeuden eivätkä lähioikeuksien suojaa Yhdysvalloissa, koska maalauksen toisintamisessa ei ilmene sellaista luovuutta, joka synnyttäisi valokuvan ottajalle uuden tekijänoikeuden.

Suomessa kuitenkin tällaisia valokuvia suojaa lähioikeus, kunnes kuvan ottamisesta on kulunut 50 vuotta ja loppuvuosi. Siirtymäsäännöksistä johtuen myös ennen vuotta 1966 julkistetut valokuvat ovat ilman lähioikeuden suojaa Suomessa. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueen ulkopuolelta, tätä kuvaa ei voi käyttää Suomessa, ellei tätä kuvaa ole otettu ennen vuotta 1969 tai julkistettu ennen vuotta 1966. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueelta, on valokuvan oltava ilman tekijänoikeuden suojaa myös alkuperämaassa. Katso COM:CRT eri maiden suoja-aikoja varten. Muista maista katso Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen8. helmikuuta 2006 kello 12.49Pienoiskuva 8. helmikuuta 2006 kello 12.49 tallennetusta versiosta832 × 1 136 (807 KiB)Zerohund~commonswikiÉdouard Manet: ''Portrait de Berthe Morisot au chapeau noir'', Radierung, 12 x 8 cm. Source: private possession Scanned and uploaded to Commons by Dominik Hundhammer, 8 February 2006 Category:Édouard Manet[[Category:Edouard Mane

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Sisältökuvaukset