Strong (kappale)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Strong”
Soma Manuchar
Singlen ”Strong” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Drifer
 Julkaistu 7. joulukuuta 2010
 Tuottaja(t) Kim Wennerström
 Tyylilaji pop, dancepop
 Kesto 03.00
 Levy-yhtiö Universal Music Group
Soma Manucharin muut singlet
Crazy ’Bout the Boy
2010
”Strong”
2010
Making My Heart Beat
2011

Strong on Soma Manucharin kappale debyyttialbumiltaan Drifter. Strong julkaistiin digitaalisesti 7. joulukuuta 2010 ja se palvelee kolmantena singlenä albumilta. Manuchar osallistui tällä kappaleellaan Suomen vuoden 2011 Euroviisukarsintoihin tammikuussa 2011. Strong kilpaili toisessa alkukarsinnassa jääden kuitenkin finaalin ulkopuolelle. Myöhemmin ilmoitetuissa sijoituksissa ilmeni, että kappale oli jäänyt oman alkukarsintansa viimeiseksi.

Strong on Ellen T.:n ja Antti C.:n säveltämä ja sanoittama sekä heidän lisäksi sovituksessa ovat olleet mukana myös Kim Wennerström ja Elof Loelv.

Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Digisingle
  1. Strong – 3.00

Musiikkivideo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Soma Manuchar ja Markku Haussila "Strong" musiikkivideolla.

Kappaleen Strong musiikkivideo julkaistiin Manucharin Youtube ja VEVO-kanavilla 17. tammikuuta 2011.[1]. Videolla nähdään Soma tanssimassa Nelosen Dance-ohjelmasta tutun Markku Haussilan kanssa. Tunnelma on katkera, kolkko sekä hieman vihainen. Video on kuvattu betoniseinää vasten sillan alla. Siinä näytetään Manuchar hänelle tyypillisessä korkeassa ponihännässä sekä mustassa asussa, joka peittää vastakkaiset olkapään ja jalan. Olkapäässä hänellä on kimalteleva koriste. Video on lähes mustavalkoinen.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]