Otso ja sopulit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Otso ja sopulit (Grizzy and the Lemmings) tai (Grizzy et les Lemmings) on ranskalainen animaatiosarja, jota esitettiin Ylen Galaxissa. Niitä esitetään myös Netflixissä. Jaksoja on tehty vuodesta 2016. Ohjelmissa ei puhuta mitään. Tapahtumat sijoittuvat metsänvartijan mökkiin, kuvitteelliseen Nutty Hillin kansallispuistoon Kanadaan Brittiläiseen Kolumbiaan. Lopussa ohjelma päättyy aina yhteiseen onnettomuuteen, josta ei pääse pois.lähde?

Hahmoja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Otso on karhu, joka viihtyy metsänvartijan mökissä ja pitää pähkinäsuklaalevitteestä, karkeista ja maissinaksuista. Otso on rakastunut tyttökarhuun ja haluaa seurustella tämän kanssa.
  • Sopulit ovat sopulilauma, johon kuuluu 6–13 sopulia, joskus enemmänkin. Sopulit pitävät pähkinäsuklaalevitteestä ja yrittävät usein varastaa sen Otsolta. Sopulit järjestävät usein diskoja, jotka häiritsevät Otsoa. Sopulit leikkivät paljon kaikenlaisilla esineillä.He pitävät kovasta musiikista,ja metkuista.
  • Karhutyttö on Nutty Hillissä toinen tunnettu karhu, jonka suosiota Otso havittelee. Karhutytöllä on myös aina kukkanen päässä (lukuun ottamatta yhtä jaksoa).

Lisäksi ohjelmissa esiintyy myös paljon muita eläimiä, kuten hirviä ja kalkkunoita.