Minimoni the Movie: Okashina Daibouken

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Minimoni the Movie: Okashina Daibouken on japanilainen vuonna 2002 kuvattu lastenelokuva. Elokuvaa ei ole julkaistu Suomessa eikä sitä ole saatavissa tekstitettynä.

Elokuvan pohjana on japanilainen pop-yhtye nimeltä Minimoni, jonka jäsenet eli Mari Yaguchi, Ai Kago, Mika Todd, Nozomi Tsuji ja Ai Takahashi ovat pääosissa. Heidän lisäkseen rooleissa on esimerkiksi myös neljä tyttöä Hello!Project Kids -yhtyeestä. Elokuvan aikana esitetään kolme Minimonin kappaletta: Okashi Tsukutte Okkasui, Suki*Suki*Suki*Kirai*Kirai*Kirai ja Genki Jirushi no Oomori SONG.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Minimoni Café on paikkakunnan suosituin kahvila. Se valmistaa kakkuja ja leivoksia, joiden syöminen tekee ihmiset onnelliseksi. Kun tämä pieni kahvila täyttää kaksi vuotta, sen työntekijät Mari, Ai, Mika ja Nozomi leipovat kaunista linnaa muistuttavan kakun. Yön aikana kaunis kakku kuitenkin varastetaan eikä asialla suinkaan ollut Ai Takahashi, joka oli alun perin tullut varastamaan leivoksia.

Ystävykset löytävät lattialta neljä pientä keijua ja kutistuvat pian itsekin. Heille selviää, että keijut olivat ilkeän kuningattarensa käskystä muuttaneet kaikki leivokset kiveksi. He pahastuvat kuulemastaan, mutta keijut lupaavat viedä heidät kuningattarensa luokse. Ja niin ystävykset päätyvät ilkeän, herkullista ruokaa vihaavan kuningattaren jäljille, joka on taikansa avulla muuttanut heidän kakkunsa oikeaksi linnaksi ja asuu nyt siellä. Nyt heidän tehtävänään on pelastaa kakku, mutta linnaan sisään astuessaan kaikki Ai Takahashia lukuun ottamatta putoavat ansaan. Onneksi ystävällinen herra Jääkaappi auttaa häntä löytämään Minimonin ja pian ystävykset ovat taas yhdessä. Mutta kakku on vielä pelastamatta eivätkä he millään ehdi kahvilansa 2-vuotisjuhliin. Ensiksi heidän on tietenkin löydettävä kuningatar, mutta matkan varrella on paljon vaaroja ja esteitä. Elokuvan lopussa uusi Minimoni syntyy.