Milk Inc.

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Milk Inc.
Tiedot
Toiminnassa 1996–
Tyylilaji dance
vokaalitrance
Kotipaikka Belgia Belgia
Laulukieli englanti
Jäsenet

Linda Mertenslaulaja
Regi Penxtentuottaja/kosketinsoittimet
Filip Vanduerentuottaja

Entiset jäsenet

John Miles Jr., kitara (19982000)
Ann Vervoort, laulaja (19982000)
Nikkie Van Lierop, laulaja (1997)
Sofie Winters, laulaja (1997)

Levy-yhtiö

ARS Entertainment

Aiheesta muualla
milkinc.be

Milk Inc. (myös tunnettu nimellä Milk Incorporated) on belgialainen, kolmesta henkilöstä koostuva dance-yhtye. Yhtye oli alkujaan kolmen nuoren tuottajan aloittama studioprojekti. Kyseiset tuottajat olivat nimeltään Regi Penxten, Filip Vandueren ja Ivo Donckers. He olivat jo tuohon aikaan mukana Belgian house-skenessä ja menestyivätkin eri artistinimien alla.

Yhtyeen aloittaessa vuonna 1996, yhtyeen laulajana toimi Nikkie Van Lierop (tunnettu myös nimellä Jade4U) ja hän lauloi ensimmäisellä singlellä "La Vache" (englanniksi "The Cow"). "La Vache" oli menestys ympäri Eurooppaa ja etenkin Ranskassa sekä Britanniassa. Sen sijaan yhtyeen kotimaassa Belgiassa kappale ei menestynyt. Ranskan ja Britannian menestyksen myötä levy-yhtiö päätti vaihtaa yhtyeen nimeksi La Vache, jotta ihmiset muistaisivat sen paremmin ainakin Ranskassa.

Yhtyeen toinen single "Free Your Mind" julkaistiin lokakuussa 1997. Tuolloin yhtyeen laulajana toiminut Nikki Van Lierop päätti jättää yhtyeen, sillä hän vaikutti myös Praga Khanissa ja yhtye menestyi tuolloin hyvin USA:ssa. Muutamaksi kuukaudeksi hänen tilalleen tuli Sofie Winters, joka kuitenkin vaihtui Ann Vervoortiin yhtyeen kolmannella singlellä "Inside Of Me", joka julkaistiin helmikuussa 1998. Kappale menestyi hyvin klubeilla, mutta ei juurikaan listoilla. Yhtyeen esikoisalbumi "Apocalypse Cow" julkaistiin Ranskassa maaliskuussa 1998, yhtyeen nimen vielä ollessa La Vache.

Joulukuussa 1998 Milk Inc./La Vachelta tuli isompi hitti "In My Eyes" ja läpimurto myös Belgiassa tapahtui. Tämän julkaisun myötä yhtyeen nimi vaihtui takaisin Milk Inc. -nimeen myös muualla. Kappale myi kultaa. Seuraavaksi julkaistiin kappale "Promise" maaliskuussa 1999 ja se menestyi hyvin Belgian listoilla. Huhtikuussa 1999 Milk Inc. pokkasi myös Donna-palkinnon kappaleesta "In My Eyes". Esikoisalbumi "Apocalypse Cow" julkaistiin Belgiassa toukokuussa 1999. Seuraavaksi kesäkuussa 1999 julkaistiin viides single "Oceans". Kappaletta on kutsuttu myös vuoden 1999 kesähitiksi. Tästä seuraavana oli tiedossa yhtyeen kuudes single "Losing Love", jonka julkaisu tapahtui marraskuussa 1999. Milk Inc. oli menestynyt niin hyvin, että yhtye pokkasi samana vuonna TMF-palkinnon kategoriassa "paras kotimainen dance-akti". Yhtye esiintyi myös "TMF Christmas 2000" -tapahtumassa, johon he sävelsivät oman joululaulun "Alone in Christmas".

Huhtikuussa 2000 yhtye pokkasi erityisen Donna-palkinnon kategoriassa "Best Holidaysong Of The Year". Myös yhtyeen uusi single "Walk On Water" julkaistiin. Toukokuussa 2000 Ann Vervoort ilmoitti jättävänsä yhtyeen, koska halusi perustaa levy-yhtiön nimeltään "Benimusa" Ibizalle miesystävänsä Pat Krimsonin kanssa. Hän jätti yhtyeen virallisesti 15. syyskuuta 2000. Syyskuu olikin Milk Inc. -faneille jännittävää aikaa. Uusi laulaja Linda Mertens esiintyi ensi kerran "Hitkracht" -show'ssa ja yhtye esitti samalla uuden kappaleen "Land Of The Living". Lokakuussa 2000 yhtye kiersi myös viisi päivää Etelä-Afrikkaa. Belgiassa he pokkasivat palkinnon "parhaasta kotimaisesta kappaleesta" kappaleella "Walk On Water". Marraskuussa 2000 yhtye julkaisi toisen albuminsa "Land Of The Living".

Helmikuussa 2001 yhtye julkaisi seuraavan singlensä nimeltään "Livin' A Lie". Maaliskuussa samaisena vuonna Milk Inc. asettui ehdolle Hollannin TMF-gaalassa. 7. huhtikuuta 2001 he voittivat palkinnon "parhaasta kansainvälisestä dance-aktista". Seuraavana vuorossa olikin sitten järjestyksessään yhdennentoista singlen julkaisu, nimeltään "Never Again". Kesän aikana yhtyeellä riittikin esiintymisiä niin Belgiassa, Hollannissa kuin Espanjassakin. Yhtye teki kiertueen myös Saksaan. Samaan aikaan Belgiassa Milk Inc. asettui ehdolle kolmeen kategoriaan vuotuisessa TMF-gaalassa: "Best Dance National", "Best Single National Never Again" ja "Best Video Never Again". 27. lokakuuta pidetyssä gaalassa yhtye voitti kaksi kolmesta palkinnosta; kategorioissa "Best Dance National" ja "Best Video National". He esittivät gaalassa myös tulevan singlensä "Wide Awake". Virallisesti single julkaistiin 3. marraskuuta, samassa Best Of -albumin kanssa, joka sisälsi kappaleita kahdelta edelliseltä albumilta. Mukana tuli myös cd, joka sisälsi kaikki siihen mennessä tehdyt musiikkivideot.

Helmikuussa 2002 Milk Inc. asettui ehdolle "Hitkrant" -gaalassa Hollannissa, mutta palkintoa ei tällä kertaa tullut. Maaliskuussa yhtye myös käväisi kiertueella Kanadassa. Vuoteen 2002 sijoittuu myös yhtyeen Britannian valloitus. Yhtye aloitti valloituksen "In My Eyes" kappaleella, johon he myös kuvasivat videon paikan päällä. Single nousikin Top 10:iin Britanniassa. Heinäkuussa 2002 he tekivät videon toiselle Britanniaan suunnatulle singlelle "Walk On Water". Kesän yhtye kiersi Belgiassa, Hollannissa ja Espanjassa. Syyskuussa 2002 "Walk On Water" julkaistiin virallisesti yhdessä "Milk Inc." -albumin kanssa Britanniassa. "Walk On Water" niin ikään kipusi saarivaltion listoilla Top 10:iin. Vuoteen 2002 mahtuu myös kappaleen "Sleepwalker" videon kuvaaminen Portugalissa sekä singlen julkaisu 13. toukokuuta 2002. Milk Inc. asettui ehdolle kahteen kategoriaan vuoden 2002 Belgian TMF-gaalassa. Yhtye oli jälleen ehdolla kategorioissa "Best Dance Act" ja "Best Video Sleepwalker". 26. lokakuuta pidetyssä gaalassa he pokkasivat palkinnon "Best Dance Act" -kategoriasta. Samalla he esittivät myös uuden kappaleensa "Breathe Without You". 27. lokakuuta lähtien he olivat "Smash Hits Tourin" mukana kiertämässä Britanniaa. Myös saarivaltiossa julkaistu "Land Of The Living" nousi kahden edellisen singlen tavoin Top 10:in joukkoon.

Huhtikuun lopussa vuonna 2003 Milk Inc. esitti uuden singlensä "Time" Radio Donnan 11-vuotissyntymäpäivillä. Myös ensimmäinen vierailu Skandinaviaan varmistui tuolloin. Syyskuussa 2003 oli seuraavan uuden singlen "The Sun Always Shines On TV" julkaisu. Myös Saksassa julkaistiin kaksi seuraavaa singleä; "Time" ja "Breathe Without You". Yhtyeen uusimman hitin myötä he myös pääsivät esiintymään enemmän TV:n puolella. Vuonna 2003 Milk Inc. asettui ehdolle peräti kolmessa eri TMF-gaalassa. "Beste Dance" -kategoriasta he kävivät palkinnon pokkaamassa. 6. lokakuuta 2003 olikin sitten uuden "Closer" albumin vuoro. Lokakuussa niin ikään alkoi "The Sun Always Shines On TV" singlen ns. maailmanlaajuinen julkaisu. Albumi "Closer" julkaistiin myös useassa maassa.

14. kesäkuuta 2004 julkaistiin yhtyeen seuraava single "I Don't Care", jossa Sylver -yhtyeen Silvy De Bie duetoi Linda Mertensin kanssa. Maaliskuussa Milk Inc. asettui ehdolle Hollannin TMF-gaalassa, mutta Special D vei palkinnon kategoriassa "Best Dance International", jossa Milk Inc. oli myös ehdolla. Huhtikuussa yhtyeellä oli kolme esiintymistä Yhdysvalloissa sekä yksi iso dance-tapahtuma Venäjällä. Britanniassa "The Sun Always Shines On TV" julkaistiin 12" vinyylillä, jossa oli kaksi uutta remixiä kappaleesta. Elokuussa Milk Inc. julkaisi kolmen cd:n "Best Of" -boxin Australiassa. Syyskuussa yhtye julkaisi uuden "Whisper" singlen. Vuoden 2004 TMF-gaalassa Milk Inc. pokkasi jälleen palkinnot "Best Dance Act" ja sekä myös "Life Time Achievement Award". Myös yhtyeen ensimmäinen DVD, jossa on kaikki musiikkivideot sekä akustiset versiot julkaistiin TMF-gaalan jälkeen lokakuussa.

Vuoden 2005 alussa Milk Inc. oli tukemassa "Tsunami 1212" -tapahtumaa Belgiassa. 1. maaliskuuta 2005 "The Sun Always Shines On TV" julkaistiin Yhdysvalloissa ja myös maaliskuun lopussa järjestettiin iso "BelgaDance" -tapahtuma, jossa yhtye esitti uuden "Blind" kappaleensa ja yhtyeen Regi Penxten valittiin tapahtumassa parhaaksi tuottajaksi. Toukokuussa 2005 Milk Inc. teki kahden päivän kiertueen Norjaan. Kesäkuussa oli "Time" singlen julkaisun vuoro Yhdysvalloissa ja elokuussa myös albumi "Closer" julkaistiin Yhdysvaltain maaperällä. Ja kuten lähes joka vuosi myös vuonna 2005 Milk Inc. sai "Best Dance Act" palkinnon vuotuisessa TMF-gaalassa. 1. lokakuuta 2005 he voittivat kymmenennen TMF-palkintonsa ja samassa myös esittivät uuden kappaleen "Go To Hell". Lokakuussa "Go To Hell" single julkaistiin myös virallisesti. Yhtye julkaisi myös "Milk Inc. Essential" albumin, joka sisältää kaikki edelliset singlet.

30. syyskuuta 2006 järjestettiin yhtyeen ensimmäinen konsertti Sportpaleis-areenalla Antwerpenissä. Tapahtuma oli nimeltään "Supersized", aivan kuten vuonna 2006 julkaistu uusin albumi. Albumilta on julkaistu myös kolme singleä: "Tainted Love", "Run" sekä "No Angel" artikkelissa edellä mainittujen "Whisper", "Blind" ja "Go To Hell" biisien lisäksi. Konsertti juhlisti yhtyeen 10-vuotista taivalta. Heinäkuussa 2007 Milk Inc. julkaisi uuden singlen nimeltään "Sunrise". Syyskuussa 2007 järjestettiin "Supersized II" Antwerpenissä Sportpaleis-areenalla. Konsertissa he esittivät myös uusimman singlensä "Tonight".

Yhtyeen Supersized-konsertit saavat jatkoa syksyllä 2008, mutta nyt tosin nimellä "Milk Inc. Forever", aivan kuten yhtyeen viides ja uusin "Forever" -albumi. Tapahtuma järjestetään kahden edellisen konsertin tapaan Sportpaleis-areenalla Antwerpenissä.

 • Cream (1996)
 • La Vache (1996)
 • Free Your Mind (1997)
 • Inside Of Me (1998)
 • In My Eyes (1999)
 • Promise (1999)
 • Oceans (1999)
 • Losing Love (1999)
 • Walk On Water (2000)
 • Land Of The Living (2000)
 • Livin' A Lie (2001)
 • Don't Cry (2001)
 • Never Again (2001)
 • Wide Awake (2001)
 • Sleepwalker (2002)
 • Breathe Without You (2002)
 • Time (2003)
 • The Sun Always Shines On TV (2003)
 • I Don't Care (2004)
 • Whisper (2004)
 • Blind (2005)
 • Go To Hell (2005)
 • Tainted Love (2006)
 • Run (2006)
 • No Angel (2006)
 • Sunrise (2007)
 • Tonight (2007)
 • Forever (2008)
 • Race (2008)
 • Blackout (2009)
 • Storm (2010)
 • Chasing The Wind (2010)
 • Apocalypse Cow (La Vache) (Ranska)
 • Apocalypse Cow
 • Apocalypse Cow (Espanja)
 • Apocalypse Cow (Millenium Edition)
 • Land Of The Living
 • Double Cream (Eurooppa)
 • Double Cream (Puola)
 • Double Cream (Kanada)
 • Double Cream (Singapore)
 • Milk Inc. (Britannia)
 • Milk Inc. (USA)
 • Closer
 • Closer (USA)
 • Best Of Milk Inc. (Australia)
 • Milk Inc. Essential
 • Supersized
 • Supersized XL
 • Forever
 • Milk Inc. - The DVD (2004)
 • Supersized (Live-konsertti 2006)

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Milk Inc.