Luettelo televisiosarjan Moderni perhe jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Modern Family Title.svg

Moderni perhe on yhdysvaltalainen Christopher Lloydin ja Steven Levitanin luoma tilannekomediasarja, jonka esittäminen alkoi ABC-kanavalla 23. syyskuuta 2009.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksoja Esityspäivä Yhdysvalloissa DVD- ja Blu-ray-julkaisupäivä
Avausjakso Päätösjakso Alue 1 Alue 2 Alue 4
1 24 2009-09-2323. syyskuuta 2009 2010-05-1919. toukokuuta 2010 2010-09-2121. syyskuuta 2010[1] 2010-10-044. lokakuuta 2010[2] 2010-11-033. marraskuuta 2010[3]
2 24 2010-09-2222. syyskuuta 2010 2011-05-2525. toukokuuta 2011 2011-09-2020. syyskuuta 2011[4] 2011-09-055. syyskuuta 2011[5] 2011-09-2121. syyskuuta 2011[6]
3 24 2011-09-2121. syyskuuta 2011 2012-05-2323. toukokuuta 2012 2012-09-1818. syyskuuta 2012[7] 2012-10-011. lokakuuta 2012[8] 2012-10-1010. lokakuuta 2012[9]
4 24 2012-09-2626. syyskuuta 2012 2013-05-2222. toukokuuta 2013 2013-09-2424. syyskuuta 2013[10] 2013-10-011. lokakuuta 2013[11] 2013-11-066. marraskuuta 2013[12]
5 24 2013-09-2525. syyskuuta 2013 2014-05-2121. toukokuuta 2014 2014-09-2323. syyskuuta 2014[13] 2014-09-1515. syyskuuta 2014[14] 2014-09-1717. syyskuuta 2014[15]
6 24 2014-09-2424. syyskuuta 2014 2015-05-2020. toukokuuta 2015 2015-09-2222. syyskuuta 2015[16] 2015-09-1414. syyskuuta 2015[17] 2015-09-022. syyskuuta 2015[18]
7 24 2015-09-2323. syyskuuta 2015

Jaksolista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2009–2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Tuotanto-
koodi
1 1 Pilotti (Pilot) Jason Winer Steven Levitan & Christopher Lloyd 2009-09-2323. syyskuuta 2009 1ARG79
2 2 Polkupyörävaras (The Bicycle Thief) Jason Winer Bill Wrubel 2009-09-3030. syyskuuta 2009 1ARG02
3 3 Yritys hyvä kymppi (Come Fly With Me) Reginald Hudlin Dan O'Shannon 2009-10-077. lokakuuta 2009 1ARG04
4 4 Välikohtaus (The Incident) Jason Winer Steven Levitan 2009-10-1414. lokakuuta 2009 1ARG05
5 5 Pähee äitipuoli (Coal Digger) Jason Winer Christopher Lloyd 2009-10-2121. lokakuuta 2009 1ARG03
6 6 Elämän peruskoulussa (Run for Your Wife) Jason Winer Paul Corrigan & Brad Walsh 2009-10-2828. lokakuuta 2009 1ARG01
7 7 En garde! (En Garde) Randall Einhorn Danny Zuker 2009-11-044. marraskuuta 2009 1ARG06
8 8 Suuria odotuksia (Great Expectations) Jason Winer Joe Lawson 2009-11-1818. marraskuuta 2009 1ARG07
9 9 Syntymäpäiväsoppa (Fizbo) Jason Winer Paul Corrigan & Brad Walsh 2009-11-2525. marraskuuta 2009 1ARG09
10 10 Mieltä jaloa (Undeck the Halls) Randall Einhorn Dan O'Shannon 2009-12-099. joulukuuta 2009 1ARG11
11 11 Yökyöpelöintiä (Up All Night) Michael Spiller Christopher Lloyd 2010-01-066. tammikuuta 2010 1ARG10
12 12 Kotoista kitkaa (Not in My House) Chris Koch Caroline Williams 2010-01-1313. tammikuuta 2010 1ARG08
13 13 Tekniikat hallussa (Fifteen Percent) Jason Winer Steven Levitan 2010-01-2020. tammikuuta 2010 1ARG12
14 14 Pelin henki (Moon Landing) Jason Winer Bill Wrubel 2010-02-033. helmikuuta 2010 1ARG13
15 15 Rakkauden riemuralli (My Funky Valentine) Michael Spiller Jerry Collins 2010-02-1010. helmikuuta 2010 1ARG16
16 16 Kun puntit tutisevat (Fears) Reggie Hudlin Steven Levitan 2010-03-033. maaliskuuta 2010 1ARG18
17 17 Totuuden torvelot (Truth Be Told) Jason Winer Joe Lawson 2010-03-1010. maaliskuuta 2010 1ARG17
18 18 Tähtihetkiä (Starry Night) Jason Winer Danny Zuker 2010-03-2424. maaliskuuta 2010 1ARG15
19 19 Sotku ja sen selätys (Game Changer) Kevin Sullivan Tarina: Vanessa McCarthy & Joe Lawson
Käsikirjoitus: Joe Lawson & Alex Herschlag
2010-03-3131. maaliskuuta 2010 1ARG21
20 20 Penkitettyjen piina (Benched) Chris Koch Danny Zuker 2010-04-1414. huhtikuuta 2010 1ARG20
21 21 Palikat testissä (Travels with Scout) Seth Gordon Paul Corrigan & Brad Walsh 2010-04-2828. huhtikuuta 2010 1ARG14
22 22 Lentoon lähdössä (Airport 2010) Jason Winer Dan O'Shannon & Bill Wrubel 2010-05-055. toukokuuta 2010 1ARG19
23 23 Loma paratiisissa (Hawaii) Steven Levitan Paul Corrigan & Brad Walsh 2010-05-1212. toukokuuta 2010 1ARG23
24 24 Perhepotretti (Family Portrait) Jason Winer Ilana Wernick 2010-05-1919. toukokuuta 2010 1ARG22

Toinen tuotantokausi (2010–2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Tuotanto-
koodi
25 1 Kärrylle kyytiä (The Old Wagon) Michael Spiller Bill Wrubel 2010-09-2222. syyskuuta 2010 2ARG05
26 2 Pussauskoulussa (The Kiss) Scott Ellis Abraham Higginbotham 2010-09-2929. syyskuuta 2010 2ARG04
27 3 Maanjäristys (Earthquake) Michael Spiller Paul Corrigan & Brad Walsh 2010-10-66. lokakuuta 2010 2ARG01
28 4 Vitsit vähissä (Strangers on a Treadmill) Scott Ellis Danny Zuker 2010-10-1313. lokakuuta 2010 2ARG02
29 5 Verkosta vieroitetut (Unplugged) Michael Spiller Steven Levitan 2010-10-2020. lokakuuta 2010 2ARG06
30 6 Kauhujen kabinetti (Halloween) Michael Spiller Jeffrey Richman 2010-10-2727. lokakuuta 2010 2ARG09
31 7 Miehen mitta (Chirp) Michael Spiller Dan O'Shannon 2010-11-033. marraskuuta 2010 2ARG03
32 8 Murkkuiän kriisi (Manny Get Your Gun) Michael Spiller Käsikirjoitus: Danny Zuker
Tarina: Christopher Lloyd
2010-11-1414. marraskuuta 2010 2ARG11
33 9 Mammanpoikia (Mother Tucker) Michael Spiller Paul Corrigan & Brad Walsh 2010-11-2424. marraskuuta 2010 2ARG07
34 10 Parkettien parrattomat veitset (Dance Dance Revelation) Gail Mancuso Ilana Wernick 2010-12-088. joulukuuta 2010 2ARG08
35 11 Kotikadun kiitäjät (Slow Down Your Neighbors) Gail Mancuso Ilana Wernick 2011-01-055. tammikuuta 2011 2ARG12
36 12 Himmeitä älynvälähdyksiä (Our Children, Ourselves) Adam Shankman Dan O'Shannon & Bill Wrubel 2011-01-1212. tammikuuta 2011 2ARG10
37 13 Rysän päältä (Caught in the Act) Michael Spiller Steven Levitan & Jeffrey Richman 2011-01-1919. tammikuuta 2011 2ARG13
38 14 Rakkauden riemuralli, osa II (Bixby's Back) Chris Koch Danny Zuker 2011-02-099. helmikuuta 2011 2ARG16
39 15 Prinsessajuhlien pellet (Princess Party) Michael Spiller Elaine Ko 2011-02-1616. helmikuuta 2011 2ARG17
40 16 Puolella korvalla (Regrets Only) Dean Parisot Abraham Higginbotham 2011-02-2323. helmikuuta 2011 2ARG14
41 17 Kahakointia kotirintamalla (Two Monkeys and a Panda) Beth McCarthy-Miller Carol Leifer 2011-03-022. maaliskuuta 2011 2ARG15
42 18 Poikien ilta (Boys' Night) Chris Koch Steven Levitan & Jeffrey Richman 2011-03-2323. maaliskuuta 2011 2ARG20
43 19 Nuotit hukassa (The Musical Man) Michael Spiller Paul Corrigan & Brad Walsh 2011-04-1313. huhtikuuta 2011 2ARG19
44 20 Huoltajuuskisa (Someone to Watch Over Lily) Michael Spiller Bill Wrubel 2011-04-2020. huhtikuuta 2011 2ARG18
45 21 Äideistä parhaat (Mother's Day) Michael Spiller Dan O'Shannon & Ilana Wernick 2011-05-044. toukokuuta 2011 2ARG21
46 22 Kurinpitoa ja itsekuria (Good Cop Bad Dog) Fred Savage Käsikirjoitus: Abraham Higginbotham & Jeffrey Richman
Tarina: Abraham Higginbotham
2011-05-1111. toukokuuta 2011 2ARG22
47 23 Päättäjäisjuhlien sankarit (See You Next Fall) Steven Levitan Danny Zuker 2011-05-1818. toukokuuta 2011 2ARG24
48 24 Patriarkan kekkerit (The One That Got Away) Jim Bagdonas Paul Corrigan, Brad Walsh & Dan O'Shannon 2011-05-2525. toukokuuta 2011 2ARG23

Kolmas tuotantokausi (2011–2012)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Tuotanto-
koodi
49 1 Dude Ranch Jason Winer Paul Corrigan & Brad Walsh & Dan O'Shannon 2011-09-2121. syyskuuta 2011 3ARG03
50 2 When Good Kids Go Bad Michael Spiller Jeffrey Richman 2011-09-2121. syyskuuta 2011 3ARG02
51 3 Phil on Wire Jason Winer Käsikirjoitus: Danny Zuker
Tarina: Bianca Douglas & Danny Zuker
2011-09-2828. syyskuuta 2011 3ARG01
52 4 Door to Door Chris Koch Bill Wrubel 2011-10-055. lokakuuta 2011 3ARG04
53 5 Hit and Run Jason Winer Elaine Ko 2011-10-1212. lokakuuta 2011 3ARG06
54 6 Go Bullfrogs! Scott Ellis Abraham Higginbotham 2011-10-1919. lokakuuta 2011 3ARG07
55 7 Treehouse Jason Winer Steven Levitan 2011-11-022. marraskuuta 2011 3ARG08
56 8 After the Fire Fred Savage Danny Zuker 2011-11-1616. marraskuuta 2011 3ARG09
57 9 Punkin Chunkin Michael Spiller Ben Karlin 2011-11-2323. marraskuuta 2011 3ARG05
58 10 Express Christmas Michael Spiller Cindy Chupack 2011-12-077. joulukuuta 2011 3ARG10
59 11 Lifetime Supply Chris Koch Jeffrey Richman & Bill Wrubel 2012-01-044. tammikuuta 2012 3ARG11
60 12 Eggdrop Jason Winer Paul Corrigan & Brad Walsh 2012-01-1111. tammikuuta 2012 3ARG12
61 13 Little Bo Beep Chris Koch Cindy Chupack 2012-01-1818. tammikuuta 2012 3ARG14
62 14 Me? Jealous? Michael Spiller Ben Karlin 2012-02-088. helmikuuta 2012 3ARG13
63 15 Aunt Mommy Michael Spiller Abraham Higginbotham & Dan O'Shannon 2012-02-1515. helmikuuta 2012 3ARG15
64 16 Virgin Territory Jason Winer Elaine Ko 2012-02-2222. helmikuuta 2012 3ARG17
65 17 Leap Day Gail Mancuso Danny Zuker 2012-02-2929. helmikuuta 2012 3ARG19
66 18 Send Out the Clowns Steven Levitan Steven Levitan & Jeffrey Richman & Bill Wrubel 2012-03-1414. maaliskuuta 2012 3ARG16
67 19 Election Day Bryan Cranston Ben Karlin 2012-04-1111. huhtikuuta 2012 3ARG20
68 20 The Last Walt Michael Spiller Dan O'Shannon & Paul Corrigan & Brad Walsh 2012-04-1818. huhtikuuta 2012 3ARG21
69 21 Planes, Trains and Cars Michael Spiller Paul Corrigan & Brad Walsh 2012-05-022. toukokuuta 2012 3ARG18
70 22 Disneyland James Bagdonas Cindy Chupack 2012-05-099. toukokuuta 2012 3ARG22
71 23 Tableau Vivant Gail Mancuso Elaine Ko & Jeffrey Richman & Bill Wrubel 2012-05-1616. toukokuuta 2012 3ARG23
72 24 Baby on Board Steven Levitan Abraham Higginbotham 2012-05-2323. toukokuuta 2012 3ARG24

Neljäs tuotantokausi (2012–2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Tuotanto-
koodi
73 1 Bringing Up Baby Steven Levitan Paul Corrigan & Brad Walsh 2012-09-2626. syyskuuta 2012 4ARG01
74 2 Schooled Jeff Melman Steven Levitan & Dan O'Shannon 2012-10-1010. lokakuuta 2012 4ARG03
75 3 Snip Gail Mancuso Danny Zuker 2012-10-1010. lokakuuta 2012 4ARG02
76 4 The Butler's Escape Beth McCarthy-Miller Bill Wrubel 2012-10-1717. lokakuuta 2012 4ARG04
77 5 Open House of Horrors Jim Bagdonas Elaine Ko 2012-10-2424. lokakuuta 2012 4ARG06
78 6 Yard Sale Gail Mancuso Abraham Higginbotham 2012-10-3131. lokakuuta 2012 4ARG05
79 7 Arrested Gail Mancuso Becky Mann & Audra Sielaff 2012-11-077. marraskuuta 2012 4ARG07
80 8 Mistery Date Beth McCarthy-Miller Jeffrey Richman 2012-11-1414. marraskuuta 2012 4ARG08
81 9 When a Tree Falls Steven Levitan Ben Karlin 2012-11-2828. marraskuuta 2012 4ARG09
82 10 Diamond in the Rough Gail Mancuso Dan O'Shannon & Becky Mann & Audra Sielaff 2012-12-1212. joulukuuta 2012 4ARG11
83 11 New Year's Eve Fred Goss Abraham Higginbotham & Jeffrey Richman 2013-01-099. tammikuuta 2013 4ARG13
84 12 Party Crasher Fred Savage Danny Zuker & Christopher Lloyd 2013-01-1616. tammikuuta 2013 4ARG10
85 13 Fulgencio Lev L. Spiro Bill Wrubel 2013-01-2323. tammikuuta 2013 4ARG12
86 14 A Slight at the Opera Jim Bagdonas Paul Corrigan & Brad Walsh 2013-02-066. helmikuuta 2013 4ARG14
87 15 Heart Broken Beth McCarthy-Miller Danny Zuker 2013-02-1313. helmikuuta 2013 4ARG18
88 16 Bad Hair Day Gail Mancuso Elaine Ko 2013-02-2020. helmikuuta 2013 4ARG16
89 17 Best Men Steven Levitan Tarina: Dan O’Shannon & Abraham Higginbotham & Bianca Douglas
Käsikirjoitus: Dan O’Shannon & Abraham Higginbotham
2013-02-2727. helmikuuta 2013 4ARG15
90 18 The Wow Factor Steven Levitan Ben Karlin 2013-03-2727. maaliskuuta 2013 4ARG17
91 19 The Future Dunphys Ryan Case Elaine Ko 2013-04-033. huhtikuuta 2013 4ARG20
92 20 Flip Flop Gail Mancuso Jeffrey Richman & Bill Wrubel 2013-04-1010. huhtikuuta 2013 4ARG19
93 21 Career Day Jim Hensz Paul Corrigan & Brad Walsh 2013-05-011. toukokuuta 2013 4ARG21
94 22 My Hero Gail Mancuso Abraham Higginbotham 2013-05-088. toukokuuta 2013 4ARG22
95 23 Games People Play Alisa Statman Tarina: Danny Zuker
Käsikirjoitus: Ben Karlin
2013-05-1515. toukokuuta 2013 4ARG24
96 24 Goodnight Gracie Steven Levitan Steven Levitan & Jeffrey Richman 2013-05-2222. toukokuuta 2013 4ARG23

Viides tuotantokausi (2013–2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Tuotanto-
koodi
97 1 Suddenly, Last Summer James Bagdonas Jeffrey Richman 2013-09-2525. syyskuuta 2013 5ARG01
98 2 First Days Steven Levitan Paul Corrigan & Brad Walsh 2013-09-2525. syyskuuta 2013 5ARG02
99 3 Larry's Wife Jeffrey Walker Bill Wrubel 2013-10-022. lokakuuta 2013 5ARG05
100 4 Farm Strong Alisa Statman Elaine Ko 2013-10-099. lokakuuta 2013 5ARG04
101 5 The Late Show Beth McCarthy-Miller Abraham Higginbotham 2013-10-1616. lokakuuta 2013 5ARG06
102 6 The Help Jim Hensz Danny Zuker 2013-10-2323. lokakuuta 2013 5ARG07
103 7 A Fair to Remember Beth McCarthy-Miller Emily Spivey 2013-11-1313. marraskuuta 2013 5ARG09
104 8 ClosetCon '13 Fred Savage Ben Karlin 2013-11-2020. marraskuuta 2013 5ARG08
105 9 The Big Game Beth McCarthy-Miller Megan Ganz 2013-12-044. joulukuuta 2013 5ARG03
106 10 The Old Man & the Tree Bryan Cranston Paul Corrigan & Brad Walsh 2013-12-1111. joulukuuta 2013 5ARG10
107 11 And One to Grow On Gail Mancuso Jeffrey Richman 2014-01-088. tammikuuta 2014 5ARG12
108 12 Under Pressure James Bagdonas Elaine Ko 2014-01-1515. tammikuuta 2014 5ARG11
109 13 Three Dinners Steven Levitan Abraham Higginbotham, Steven Levitan & Jeffrey Richman 2014-01-2222. tammikuuta 2014 5ARG15
110 14 iSpy Gail Mancuso Abraham Higginbotham 2014-02-055. helmikuuta 2014 5ARG13
111 15 The Feud Ryan Case Tarina: Christopher Lloyd
Käsikirjoitus: Dan O'Shannon
2014-02-2626. helmikuuta 2014 5ARG14
112 16 Spring-a-Ding-Fling Gail Mancuso Ben Karlin 2014-03-055. maaliskuuta 2014 5ARG16
113 17 Other People's Children Jim Hensz Megan Ganz 2014-03-1212. maaliskuuta 2014 5ARG17
114 18 Las Vegas Gail Mancuso Paul Corrigan, Brad Walsh & Bill Wrubel 2014-03-2626. maaliskuuta 2014 5ARG18
115 19 A Hard Jay's Night Beth McCarthy-Miller Megan Ganz & Ben Karlin 2014-04-022. huhtikuuta 2014 5ARG20
116 20 Australia Steven Levitan Elaine Ko & Danny Zuker 2014-04-2323. huhtikuuta 2014 5ARG21
117 21 Sleeper Ryan Case Paul Corrigan, Brad Walsh & Bill Wrubel 2014-04-3030. huhtikuuta 2014 5ARG22
118 22 Message Received Jeffrey Walker Steven Levitan 2014-05-077. toukokuuta 2014 5ARG19
119 23 The Wedding (Part 1) Steven Levitan Abraham Higginbotham, Ben Karlin & Jeffrey Richman 2014-05-1414. toukokuuta 2014 5ARG23
120 24 The Wedding (Part 2) Alisa Statman Megan Ganz, Christopher Lloyd & Dan O'Shannon 2014-05-2121. toukokuuta 2014 5ARG24

Kuudes tuotantokausi (2014–2015)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Tuotanto-
koodi
121 1 The Long Honeymoon Beth McCarthy-Miller Danny Zuker 2014-09-2424. syyskuuta 2014 6ARG01
122 2 Do Not Push Gail Mancuso Megan Ganz 2014-10-011. lokakuuta 2014 6ARG02
123 3 The Cold Jim Hensz Rick Weiner & Kenny Schwartz 2014-10-088. lokakuuta 2014 6ARG03
124 4 Marco Polo Fred Savage Elaine Ko 2014-10-1515. lokakuuta 2014 6ARG05
125 5 Won't You Be Our Neighbor Gail Mancuso Paul Corrigan & Brad Walsh 2014-10-2222. lokakuuta 2014 6ARG04
126 6 Halloween 3: AwesomeLand Gail Mancuso Paul Corrigan, Brad Walsh & Abraham Higginbotham 2014-10-2929. lokakuuta 2014 6ARG06
127 7 Queer Eyes, Full Hearts Jason Winer Stephen Lloyd 2014-11-1212. marraskuuta 2014 6ARG08
128 8 Three Turkeys Beth McCarthy-Miller Jeffrey Richman 2014-11-1919. marraskuuta 2014 6ARG09
129 9 Strangers in the Night Fred Savage Chuck Tatham 2014-12-033. joulukuuta 2014 6ARG07
130 10 Haley's 21st Birthday Alisa Statman Abraham Higginbotham 2014-12-1010. joulukuuta 2014 6ARG10
131 11 The Day We Almost Died James Bagdonas Danny Zuker 2015-01-077. tammikuuta 2015 6ARG13
132 12 The Big Guns Jeffrey Walker Vali Chandrasekaran 2015-01-1414. tammikuuta 2015 6ARG14
133 13 Rash Decisions Jim Hensz Tarina: Anthony Lombardo & Clint McCray
Käsikirjoitus: Daisy Gardner
2015-02-044. helmikuuta 2015 6ARG16
134 14 Valentine's Day 4: Twisted Sister Fred Savage Jeffrey Richman 2015-02-1111. helmikuuta 2015 6ARG15
135 15 Fight or Flight Steven Levitan Abraham Higginbotham 2015-02-1818. helmikuuta 2015 6ARG18
136 16 Connection Lost Steven Levitan Steven Levitan & Megan Ganz 2015-02-2525. helmikuuta 2015 6ARG12
137 17 Closet? You'll Love It! Ryan Case Elaine Ko 2015-03-044. maaliskuuta 2015 6ARG11
138 18 Spring Break Gail Mancuso Paul Corrigan & Brad Walsh 2015-03-2525. maaliskuuta 2015 6ARG17
139 19 Grill, Interrupted James Bagdonas Paul Corrigan & Brad Walsh & Jeffrey Richman 2015-04-011. huhtikuuta 2015 6ARG21
140 20 Knock 'Em Down Beth McCarthy-Miller Rick Wiener & Kenny Schwartz 2015-04-2222. huhtikuuta 2015 6ARG20
141 21 Integrity Chris Koch Stephen Lloyd & Chuck Tatham 2015-04-2929. huhtikuuta 2015 6ARG19
142 22 Patriot Games Alisa Statman Vali Chandrasekaran 2015-05-066. toukokuuta 2015 6ARG22
143 23 Crying Out Loud Ryan Case Megan Ganz & Stephen Lloyd & Chuck Tatham 2015-05-1313. toukokuuta 2015 6ARG23
144 24 American Skyper Steven Levitan Elaine Ko 2015-05-2020. toukokuuta 2015 6ARG24

Seitsemäs tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Tuotanto-
koodi
145 1 Summer Lovin Jim Hensz Abraham Higginbotham 2015-09-2323. syyskuuta 2015 7ARG01

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Modern Family: Season 1 Amazon.com. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  2. Modern Family - Season 1 [DVD] Amazon.co.uk. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  3. Modern Family - The Complete 1st Season (4 Disc Set) (DVD) EzyDVD. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  4. Modern Family: Season 2 Amazon.com. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  5. Modern Family: Season 2 [DVD [2010]] Amazon.co.uk. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  6. Modern Family - The Complete 2nd Season (4 Disc Set) (DVD) EzyDVD. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  7. Modern Family: Season 3 Amazon.com. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  8. Modern Family - Season 3 [DVD] Amazon.co.uk. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  9. Modern Family - The Complete 3rd Season (DVD) EzyDVD. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  10. Modern Family: Season 4 Amazon.com. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  11. Modern Family - Season 4 [DVD] Amazon.co.uk. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  12. Modern Family: Season 4 (DVD) EzyDVD. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  13. Modern Family: Season 5 Amazon.com. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  14. Modern Family - Season 5 [DVD] Amazon.co.uk. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  15. Modern Family: Season 5 (DVD) EzyDVD. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  16. Modern Family Season 6 Amazon.com. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  17. Modern Family - Season 6 [DVD] Amazon.co.uk. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)
  18. Modern Family: Season 6 (DVD) EzyDVD. Viitattu 20.9.2015. (englanniksi)