Luettelo televisiosarjan Isänmaan puolesta jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Isänmaan puolesta (engl. Homeland) on yhdysvaltalainen jännitysdraamasarja, jonka ovat luoneet Howard Gordon ja Alex Gansa.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksoja Esitetty
Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Suomen lippu Suomi
1 12 2011-10-022. lokakuuta 20112011-12-1818. joulukuuta 2011 2013-01-066. tammikuuta 20132013-03-3030. maaliskuuta 2013
2 12 2012-09-3030. syyskuuta 20122012-12-1616. joulukuuta 2012 2013-04-011. huhtikuuta 20132013-06-1717. kesäkuuta 2013
3 12 2013-09-2929. syyskuuta 20132013-12-1515. joulukuuta 2013 2013-10-1414. lokakuuta 20132013-12-3030. joulukuuta 2013
4 12 2014-10-055. lokakuuta 20142014-12-2121. joulukuuta 2014 2015-01-044. tammikuuta 20152015-03-2222. maaliskuuta 2015
5 12 2015-10-044. lokakuuta 20152015-12-2020. joulukuuta 2015

Jaksolista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
1 1 Kotiinpaluu (Pilot) Michael Cuesta Howard Gordon & Alex Gansa & Gideon Raff 2011-10-022. lokakuuta 2011 2013-01-066. tammikuuta 2013 1WAH79
2 2 Armo (Grace) Michael Cuesta Tarina: Alex Gansa
Käsikirjoitus: Alexander Cary
2011-10-099. lokakuuta 2011 2013-01-1313. tammikuuta 2013 1WAH01
3 3 Puhdas iho (Clean Skin) Dan Attias Chip Johannessen 2011-10-1616. lokakuuta 2011 2013-01-2020. tammikuuta 2013 1WAH02
4 4 Julkisuuden valokeilassa (Semper I) Jeffrey Nachmanoff Howard Gordon & Alex Gansa 2011-10-2323. lokakuuta 2011 2013-01-2727. tammikuuta 2013 1WAH03
5 5 Sokea kohta (Blind Spot) Clark Johnson Alexander Cary 2011-10-3030. lokakuuta 2011 2013-02-033. helmikuuta 2013 1WAH04
6 6 Hyvä sotilas (Good Soldier) Brad Turner Henry Bromell 2011-11-066. marraskuuta 2011 2013-02-1010. helmikuuta 2013 1WAH05
7 7 Tapahtumarikas viikonloppu (The Weekend) Michael Cuesta Meredith Stiehm 2011-11-1313. marraskuuta 2011 2013-02-1717. helmikuuta 2013 1WAH06
8 8 Akilleen kantapää (Achilles Heel) Tucker Gates Chip Johannessen 2011-11-2020. marraskuuta 2011 2013-02-2424. helmikuuta 2013 1WAH07
9 9 Ristitulessa (Crossfire) Jeffrey Nachmanoff Alexander Cary 2011-11-2727. marraskuuta 2011 2013-03-033. maaliskuuta 2013 1WAH08
10 10 Ensiaskel politiikkaan (Representative Brody) Guy Ferland Henry Bromell 2011-12-044. joulukuuta 2011 2013-03-1010. maaliskuuta 2013 1WAH09
11 11 Maanista ajatuksen virtaa (The Vest) Clark Johnson Meredith Stiehm & Chip Johannessen 2011-12-1111. joulukuuta 2011 2013-03-1717. maaliskuuta 2013 1WAH10
12 12 Valmistautuminen h-hetkeen (Marine One)
Viimeinen oljenkorsi (Marine One)[a]
Michael Cuesta Tarina: Howard Gordon & Alex Gansa
Käsikirjoitus: Alex Gansa & Chip Johannessen
2011-12-1818. joulukuuta 2011 2013-03-2424. maaliskuuta 2013
2013-03-3030. maaliskuuta 2013
1WAH11

Huomioitavaa

  1. Jakso 12 esitettiin Yhdysvalloissa yhdessä, Suomessa kahdessa osassa.

Toinen tuotantokausi (2012)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
13 1 Sopeutumisvaikeuksia (The Smile) Michael Cuesta Alex Gansa & Howard Gordon 2012-09-3030. syyskuuta 2012 2013-04-011. huhtikuuta 2013 2WAH01
14 2 Beirutin kaduilla (Beirut Is Back) Michael Cuesta Chip Johannessen 2012-10-077. lokakuuta 2012 2013-04-088. huhtikuuta 2013 2WAH02
15 3 Matka turvataloon (State of Independence) Lodge Kerrigan Alexander Cary 2012-10-1414. lokakuuta 2012 2013-04-1515. huhtikuuta 2013 2WAH03
16 4 Uuden auton tuoksu (New Car Smell) David Semel Meredith Stiehm 2012-10-2121. lokakuuta 2012 2013-04-2222. huhtikuuta 2013 2WAH04
17 5 Henkinen painekattila (Q&A) Lesli Linka Glatter Henry Bromell 2012-10-2828. lokakuuta 2012 2013-04-2929. huhtikuuta 2013 2WAH05
18 6 Räätälin osoite (A Gettysburg Address) Guy Ferland Chip Johannessen 2012-11-044. marraskuuta 2012 2013-05-066. toukokuuta 2013 2WAH06
19 7 Omantunnon soimaus (The Clearing) John Dahl Meredith Stiehm 2012-11-1111. marraskuuta 2012 2013-05-1313. toukokuuta 2013 2WAH07
20 8 Lennän pois (I'll Fly Away) Michael Cuesta Tarina: Howard Gordon & Chip Johannessen
Käsikirjoitus: Chip Johannessen
2012-11-1818. marraskuuta 2012 2013-05-2020. toukokuuta 2013 2WAH08
21 9 Kaksi hattua (Two Hats) Dan Attias Alexander Cary 2012-11-2525. marraskuuta 2012 2013-05-2727. toukokuuta 2013 2WAH09
22 10 Särkyvä sydän (Broken Hearts) Guy Ferland Henry Bromell 2012-12-022. joulukuuta 2012 2013-06-033. kesäkuuta 2013 2WAH10
23 11 Polttavan lähellä (In Memoriam) Jeremy Podeswa Chip Johannessen 2012-12-099. joulukuuta 2012 2013-06-1010. kesäkuuta 2013 2WAH11
24 12 Valintojen aika (The Choice) Michael Cuesta Alex Gansa & Meredith Stiehm 2012-12-1616. joulukuuta 2012 2013-06-1717. kesäkuuta 2013 2WAH12

Kolmas tuotantokausi (2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
25 1 Syylliset pois pelistä (Tin Man Is Down) Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Barbara Hall 2013-09-2929. syyskuuta 2013 2013-10-1414. lokakuuta 2013 3WAH01
26 2 Hulluuden ja järjen välimaastossa (Uh... Oh... Ah...) Lesli Linka Glatter Chip Johannessen 2013-10-066. lokakuuta 2013 2013-10-2121. lokakuuta 2013 3WAH02
27 3 Daavidin torni (Tower of David) Clark Johnson Henry Bromell & William Bromell 2013-10-1313. lokakuuta 2013 2013-10-2828. lokakuuta 2013 3WAH03
28 4 Peli on vasta aluillaan (Game On) David Nutter James Yoshimura & Alex Gansa 2013-10-2020. lokakuuta 2013 2013-11-044. marraskuuta 2013 3WAH04
29 5 Jooga vahvistaa (The Yoga Play) Clark Johnson Patrick Harbinson 2013-10-2727. lokakuuta 2013 2013-11-1111. marraskuuta 2013 3WAH05
30 6 Kuolettavat kalavelat (Still Positive) Lesli Linka Glatter Alexander Cary & Barbara Hall 2013-11-033. marraskuuta 2013 2013-11-1818. marraskuuta 2013 3WAH06
31 7 Gerontion Carl Franklin Chip Johannessen 2013-11-1010. marraskuuta 2013 2013-11-2525. marraskuuta 2013 3WAH07
32 8 Punaiset kottikärryt (A Red Wheelbarrow) Seith Mann Alex Gansa & James Yoshimura 2013-11-1717. marraskuuta 2013 2013-12-022. joulukuuta 2013 3WAH08
33 9 Vielä viimeisen kerran (One Last Time) Jeffrey Reiner Barbara Hall 2013-11-2424. marraskuuta 2013 2013-12-099. joulukuuta 2013 3WAH09
34 10 Hyvää yötä (Good Night) Keith Gordon Alexander Cary & Charlotte Stoudt 2013-12-011. joulukuuta 2013 2013-12-1616. joulukuuta 2013 3WAH10
35 11 Tärkeä mies Teheranissa (Big Man in Tehran) Daniel Minahan Chip Johannessen & Patrick Harbinson 2013-12-088. joulukuuta 2013 2013-12-2323. joulukuuta 2013 3WAH11
36 12 Tähti (The Star) Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Meredith Stiehm 2013-12-1515. joulukuuta 2013 2013-12-3030. joulukuuta 2013 3WAH12

Neljäs tuotantokausi (2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
37 1 Tasapainoilua (The Drone Queen) Lesli Linka Glatter Alex Gansa 2014-10-055. lokakuuta 2014 2015-01-044. tammikuuta 2015 4WAH01
38 2 Virallinen tutkinta (Trylon and Perisphere) Keith Gordon Chip Johannessen 2014-10-055. lokakuuta 2014 2015-01-1111. tammikuuta 2015 4WAH02
39 3 Pintaa syvempää (Shalwar Kameez) Lesli Linka Glatter Alexander Cary 2014-10-1212. lokakuuta 2014 2015-01-1818. tammikuuta 2015 4WAH03
40 4 Monta rautaa tulessa (Iron in the Fire) Michael Offer Patrick Harbinson 2014-10-1919. lokakuuta 2014 2015-01-2525. tammikuuta 2015 4WAH04
41 5 Tietolähde (About a Boy) Charlotte Sieling Meredith Stiehm 2014-10-2626. lokakuuta 2014 2015-02-011. helmikuuta 2015 4WAH05
42 6 Askel eteenpäin, kaksi taakse (From A to B and Back Again) Lesli Linka Glatter Chip Johannessen 2014-10-022. lokakuuta 2014 2015-02-088. helmikuuta 2015 4WAH06
43 7 Uudestisyntyneet (Redux) Carl Franklin Alexander Cary 2014-11-099. marraskuuta 2014 2015-02-1515. helmikuuta 2015 4WAH07
44 8 Pako tai kuolema (Halfway to a Donut) Alex Graves Chip Johannessen 2014-11-1616. marraskuuta 2014 2015-02-2222. helmikuuta 2015 4WAH08
45 9 Likaista peliä (There's Something Else Going On) Seith Mann Patrick Harbinson 2014-11-2323. marraskuuta 2014 2015-03-011. maaliskuuta 2015 4WAH09
46 10 13 tuntia (13 Hours in Islamabad) Dan Attias Alex Gansa & Howard Gordon 2014-12-077. joulukuuta 2014 2015-03-088. maaliskuuta 2015 4WAH10
47 11 Sodassa ja rakkaudessa (Krieg Nicht Lieb) Clark Johnson Alexander Cary & Chip Johannessen 2014-12-1414. joulukuuta 2014 2015-03-1515. maaliskuuta 2015 4WAH11
48 12 Vakoojista ja ihmisistä (Long Time Coming) Lesli Linka Glatter Meredith Stiehm 2014-12-2121. joulukuuta 2014 2015-03-2222. maaliskuuta 2015 4WAH12

Viides tuotantokausi (2015)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
49 1 Separation of Anxiety Lesli Linka Glatter Chip Johannessen & Ted Mann 2015-10-044. lokakuuta 2015 5WAH01
50 2 The Tradition of Hospitality Lesli Linka Glatter Patrick Harbinson 2015-10-1111. lokakuuta 2015 5WAH02
51 3 Super Powers Keith Gordon Alex Gansa & Meredith Stiehm 2015-10-1818. lokakuuta 2015 5WAH03
52 4 Why Is This Night Different? John David Coles Ron Nyswaner 2015-10-2525. lokakuuta 2015 5WAH04
53 5 Better Call Saul Michael Offer Benjamin Cavell & Alex Gansa 2015-11-011. marraskuuta 2015 5WAH05
54 6 Parabiosis Alex Graves Chip Johannessen & Ted Mann 2015-11-088. marraskuuta 2015 5WAH06
55 7 Oriole Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Patrick Harbinson 2015-11-1515. marraskuuta 2015 5WAH07
56 8 All About Allison Dan Attias Ron Nyswaner 2015-11-2222. marraskuuta 2015 5WAH08
57 9 The Litvinov Ruse Tucker Gates Tarina: Howard Gordon & Patrick Harbinson
Käsikirjoitus: Alex Gansa
2015-11-2929. marraskuuta 2015 5WAH09
58 10 New Normal Dan Attias Meredith Stiehm & Charlotte Stoudt 2015-12-066. joulukuuta 2015 5WAH10
59 11 Our Man in Damascus Seith Mann David Fury 2015-12-1313. joulukuuta 2015 5WAH11
60 12 A False Glimmer Lesli Linka Glatter Liz Flahive & Alex Gansa & Ron Nyswaner 2015-12-2020. joulukuuta 2015 5WAH12

DVD-julkaisut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Julkaistu Lähde
Alue 1 Alue 2
1 28. elokuuta 2012 10. syyskuuta 2012 [1]
2 10. syyskuuta 2013 23. syyskuuta 2013 [2]
3 9. syyskuuta 2014 8. syyskuuta 2014 [3]
4 8. syyskuuta 2015 15. kesäkuuta 2015 [4]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Homeland - Season 1 [Blu-ray] Amazon.co.uk. Viitattu 5.11.2015. (englanniksi)
  2. Homeland - Season 2 [Blu-ray] Amazon.co.uk. Viitattu 5.11.2015. (englanniksi)
  3. Homeland - Season 3 [Blu-ray] Amazon.co.uk. Viitattu 5.11.2015. (englanniksi)
  4. Homeland - Season 4 [Blu-ray] Amazon.co.uk. Viitattu 5.11.2015. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]