Luettelo Yrjö Väisälän löytämistä asteroideista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Yrjö Väisälän löytämistä numeroiduista asteroideista.

Asteroideja löydetty 128 kpl
1391 Carelia 16. helmikuuta 1936
1398 Donnera 26. elokuuta 1936
1405 Sibelius 12. syyskuuta 1936
1406 Komppa 13. syyskuuta 1936
1407 Lindelöf 21. joulukuuta 1936
1421 Esperanto 18. maaliskuuta 1936
1424 Sundmania 9. tammikuuta 1937
1446 Sillanpää 26. tammikuuta 1938
1447 Utra 26. tammikuuta 1938
1448 Lindbladia 16. helmikuuta 1938
1449 Virtanen 20. helmikuuta 1938
1450 Raimonda 20. helmikuuta 1938
1451 Granö 22. helmikuuta 1938
1453 Fennia 8. maaliskuuta 1938
1454 Kalevala 16. helmikuuta 1936
1460 Haltia 24. joulukuuta 1937
1462 Zamenhof 6. helmikuuta 1938
1463 Nordenmarkia 6. helmikuuta 1938
1471 Tornio 16. syyskuuta 1938
1472 Muonio 18. lokakuuta 1938
1473 Ounas 22. lokakuuta 1938
1477 Bonsdorffia 6. helmikuuta 1938
1478 Vihuri 6. helmikuuta 1938
1479 Inkeri 16. helmikuuta 1938
1480 Aunus 18. helmikuuta 1938
1483 Hakoila 24. helmikuuta 1938
1488 Aura 15. joulukuuta 1938
1492 Oppolzer 23. maaliskuuta 1938
1494 Savo 16. syyskuuta 1938
1495 Helsinki 21. syyskuuta 1938
1496 Turku 22. syyskuuta 1938
1497 Tampere 22. syyskuuta 1938
1498 Lahti 16. syyskuuta 1938
1499 Pori 16. lokakuuta 1938
1500 Jyväskylä 16. lokakuuta 1938
1503 Kuopio 15. joulukuuta 1938
1518 Rovaniemi 15. lokakuuta 1938
1519 Kajaani 15. lokakuuta 1938
1520 Imatra 22. lokakuuta 1938
1521 Seinäjoki 22. lokakuuta 1938
1523 Pieksämäki 18. tammikuuta 1939
1524 Joensuu 18. syyskuuta 1939
1525 Savonlinna 18. syyskuuta 1939
1526 Mikkeli 7. lokakuuta 1939
1527 Malmquista 18. lokakuuta 1939
1529 Oterma 26. tammikuuta 1938
1530 Rantaseppä 16. syyskuuta 1938
1532 Inari 16. syyskuuta 1938
1533 Saimaa 19. tammikuuta 1939
1534 Näsi 20. tammikuuta 1939
1535 Päijänne 9. syyskuuta 1939
1536 Pielinen 18. syyskuuta 1939
1541 Estonia 12. helmikuuta 1939
1542 Schalén 26. heinäkuuta 1941
1548 Palomaa 26. maaliskuuta 1935
1549 Mikko 2. toukokuuta 1937
1551 Argelander 24. helmikuuta 1938
1552 Bessel 24. helmikuuta 1938
1567 Alikoski 22. toukokuuta 1941
1631 Kopff 11. lokakuuta 1936
1646 Rosseland 19. tammikuuta 1939
1656 Suomi 11. maaliskuuta 1942
1659 Punkaharju 28. joulukuuta 1940
1677 Tycho Brahe 6. syyskuuta 1940
1678 Hveen 28. joulukuuta 1940
1696 Nurmela 18. maaliskuuta 1939
1699 Honkasalo 26. elokuuta 1941
1723 Klemola 18. maaliskuuta 1936
1740 Paavo Nurmi 18. lokakuuta 1939
1757 Porvoo 17. maaliskuuta 1939
1883 Rimito 4. joulukuuta 1942
1928 Summa 21. syyskuuta 1938
1929 Kollaa 20. tammikuuta 1939
1947 Iso-Heikkilä 4. maaliskuuta 1935
2020 Ukko 18. maaliskuuta 1936
2067 Aksnes 23. helmikuuta 1936
2091 Sampo 26. toukokuuta 1941
2096 Väinö 18. lokakuuta 1939
2194 Arpola 3. toukokuuta 1940
2204 Lyyli 3. maaliskuuta 1943
2243 Lönnrot 25. syyskuuta 1941
2258 Viipuri 7. lokakuuta 1939
2292 Seili 7. syyskuuta 1942
2299 Hanko 25. syyskuuta 1941
2333 Porthan 3. maaliskuuta 1943
2379 Heiskanen 21. syyskuuta 1941
2397 Lappajärvi 22. helmikuuta 1938
2454 Olaus Magnus 21. syyskuuta 1941
2464 Nordenskiöld 19. tammikuuta 1939
2479 Sodankylä 6. helmikuuta 1942
2486 Metsähovi 22. maaliskuuta 1939
2502 Nummela 3. maaliskuuta 1943
2512 Tavastia 3. toukokuuta 1940
2535 Hämeenlinna 17. helmikuuta 1939
2638 Gadolin 19. syyskuuta 1939
2639 Planman 9. toukokuuta 1940
2678 Aavasaksa 24. helmikuuta 1938
2679 Kittisvaara 7. lokakuuta 1939
2690 Ristiina 24. helmikuuta 1938
2715 Mielikki 22. lokakuuta 1938
2716 Tuulikki 7. lokakuuta 1939
2733 Hamina 22. helmikuuta 1938
2737 Kotka 22. helmikuuta 1938
2750 Loviisa 30. joulukuuta 1940
2802 Weisell 19. tammikuuta 1939
2820 Iisalmi 8. syyskuuta 1942
2826 Ahti 18. lokakuuta 1939
2885 Palva 7. lokakuuta 1939
2898 Neuvo 20. helmikuuta 1938
2962 Otto 28. joulukuuta 1940
2972 Niilo 7. lokakuuta 1939
3037 Alku 17. tammikuuta 1944
3099 Hergenrother 3. toukokuuta 1940
3166 Klondike 30. maaliskuuta 1940
3212 Agricola 19. helmikuuta 1938
3223 Forsius 7. syyskuuta 1942
3272 Tillandz 24. helmikuuta 1938
3281 Maupertuis 24. helmikuuta 1938
3522 Becker 21. syyskuuta 1941
3606 Pohjola 19. syyskuuta 1939
3897 Louhi 8. syyskuuta 1942
4181 Kivi 24. helmikuuta 1938
4266 Waltari 28. joulukuuta 1940
4512 Sinuhe 20. tammikuuta 1939
5073 Junttura 3. maaliskuuta 1943
(5153) 1940 GO 9. toukokuuta 1940
(6073) 1939 UB 18. lokakuuta 1939
6572 Carson 22. syyskuuta 1938

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]