Luettelo Uniklubin kappaleista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo rock-yhtye Uniklubin kappaleista. Kappaleita voi järjestää raidan, kappaleen nimen, kappaleen keston, albumin tai julkaisuvuoden mukaan.

Raita Kappale Kesto Levy Julkaisuvuosi
01. "Kiinni jään" 03.27 Rakkautta ja piikkilankaa 2004
02. "Rakkautta ja piikkilankaa" 03.57 Rakkautta ja piikkilankaa 2004
03. "Totta vai tarua" 04.23 Rakkautta ja piikkilankaa 2004
04. "Totuus" 03.38 Rakkautta ja piikkilankaa 2004
05. "Kylmää" 03.16 Rakkautta ja piikkilankaa 2004
06. "Näiden tähtien alla" 03.42 Rakkautta ja piikkilankaa 2004
07. "Niin se meidät löytää" 04.18 Rakkautta ja piikkilankaa 2004
08. "Hetki hiljaisuutta" 03.50 Rakkautta ja piikkilankaa 2004
09. "Kuivilla" 03.23 Rakkautta ja piikkilankaa 2004
10. "Lupa tuntea" 03.20 Rakkautta ja piikkilankaa 2004
11. "Olemme yhtä" 04.39 Rakkautta ja piikkilankaa 2004
01. "Kiertää kehää" 03.44 Kehä 2005
02. "Haudattu" 04.01 Kehä 2005
03. "Huomenna" 03.52 Kehä 2005
04. "Uneen" 03.20 Kehä 2005
05. "Lasinsirpaleilla" 03.51 Kehä 2005
06. "Kaikki mitä mä annoin" 03.20 Kehä 2005
07. "Ei kukaan" 03.31 Kehä 2005
08. "Tuhka" 05.18 Kehä 2005
09. "Palvelija" 04.22 Kehä 2005
10. "Menneisyys" 03.46 Kehä 2005
11. "Kaksi kuvaa" 04.15 Kehä 2005
01. "Kiveen" 04.06 Luotisade 2007
02. "Älä jää" 04.21 Luotisade 2007
03. "Vnus" 04.45 Luotisade 2007
04. "Luotisade" 04.56 Luotisade 2007
05. "Myrkky" 03.25 Luotisade 2007
06. "Vapauta meidät" 03.23 Luotisade 2007
07. "Varjoon juuttunut" 03.25 Luotisade 2007
08. "Paha sisällä" 03.48 Luotisade 2007
09. "Aika mustaa muistot" 02.49 Luotisade 2007
10. "Varjot" 04.27 Luotisade 2007
11. "Se ei lähde pois" 04.46 Luotisade 2007
01. "Rakkaudesta hulluuteen" 04.36 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
02. "Rakkautta ja piikkilankaa" 03.57 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
03. "Huomenna" 03.52 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
04. "Vnus" 03.50 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
05. "Kaikki mitä mä annoin" 03.21 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
06. "Näiden tähtien alla" 03.45 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
07. "Kiertää kehää" 03.42 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
08. "Luotisade" 04.56 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
09. "Totuus" 03.39 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
10. "Kylmää" 04.17 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
11. "Liian lähellä" 04.04 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
12. "Varjoon juuttunut" 03.25 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
13. "Kiveen" 04.03 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
14. "Koko talvi kesämökillä" 03.29 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
15. "Varjot" 04.26 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
16. "Tuhka" 05.20 Kaikki mitä mä annoin 2003–2008 2008
01. "Jäämaisema" 05.20 Syvään valoon 2009
02. "Polje" 02.59 Syvään valoon 2009
03. "Sydän" 03.52 Syvään valoon 2009
04. "Anteeksi" 04.43 Syvään valoon 2009
05. "En rakasta sinua enää" 04.26 Syvään valoon 2009
06. "Kukka" 04.21 Syvään valoon 2009
07. "Mitä vittua" 03.25 Syvään valoon 2009
08. "Syvä valo" 04.33 Syvään valoon 2009
09. "Pyörät" 02.39 Syvään valoon 2009
10. "Liian lähellä" 04.05 Syvään valoon 2009
11. "Niin kuin kaikki muut" 04.07 Syvään valoon 2009
12. "Loppuun asti" 05.12 Syvään valoon 2009
01. "Ikuinen" 04.09 Kultakalat 2011
02. "Aikasi on nyt" 04.26 Kultakalat 2011
03. "Valvekooma" 03.31 Kultakalat 2011
04. "Kultakalat" 04.30 Kultakalat 2011
05. "Juhlahuone" 04.18 Kultakalat 2011
06. "Hopea" 03.49 Kultakalat 2011
07. "Maailma Puhaltaa" 04.28 Kultakalat 2011
08. "Silkkiin käärittyinä" 04.04 Kultakalat 2011
09. "Poispäin minusta" 03.31 Kultakalat 2011
10. "Sinä maalaat mieleni" 05.02 Kultakalat 2011
"Reikiä seinään" 03.53 2009
"T.N.S.M.T." 03.21 2009