Luettelo Tasmanian paikallishallintoalueista

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Tasmanian paikallishallintoalueet

Luettelo Tasmanian paikallishallintoalueista käsittää Australian saariosavaltion Tasmanian paikallishallintoalueet (engl. Local Government Areas), joita on yhteensä 29.

Nimi Keskusta Pinta-ala
(km²)[1]
Asukasluku
(2011)[1]
Break O'Day St Helens &&&&&&&&&&&03525.08000003 525,8 &&&&&&&&&&&06194.&&&&006 194
Brighton Brighton &&&&&&&&&&&&0171.0260000171,26 &&&&&&&&&&015460.&&&&0015 460
Burnie Burnie &&&&&&&&&&&&0610.0960000610,96 &&&&&&&&&&019329.&&&&0019 329
Central Coast Ulverstone &&&&&&&&&&&&0933.090000933,09 &&&&&&&&&&021355.&&&&0021 355
Central Highlands Hamilton &&&&&&&&&&&07982.05000007 982,5 &&&&&&&&&&&02262.&&&&002 262
Circular Head Smithton &&&&&&&&&&&04897.01600004 897,16 &&&&&&&&&&&07977.&&&&007 977
Clarence Clarence &&&&&&&&&&&&0377.0950000377,95 &&&&&&&&&&051852.&&&&0051 852
Derwent Valley New Norfolk &&&&&&&&&&&04108.02700004 108,27 &&&&&&&&&&&09704.&&&&009 704
Devonport Devonport &&&&&&&&&&&&0111.0260000111,26 &&&&&&&&&&024615.&&&&0024 615
Dorset Scottsdale &&&&&&&&&&&03227.05800003 227,58 &&&&&&&&&&&06827.&&&&006 827
Flinders Whitemark &&&&&&&&&&&01996.06200001 996,62 &&&&&&&&&&&&0776.&&&&00776
George Town George Town &&&&&&&&&&&&0653.0440000653,44 &&&&&&&&&&&06636.&&&&006 636
Glamorgan Spring Bay Triabunna &&&&&&&&&&&02591.03700002 591,37 &&&&&&&&&&&04190.&&&&004 190
Glenorchy Glenorchy &&&&&&&&&&&&0121.0150000121,15 &&&&&&&&&&044656.&&&&0044 656
Hobart Hobart &&&&&&&&&&&&&077.091000077,91 &&&&&&&&&&048703.&&&&0048 703
Huon Valley Huonville &&&&&&&&&&&05507.03700005 507,37 &&&&&&&&&&015140.&&&&0015 140
Kentish Sheffield &&&&&&&&&&&01155.09700001 155,97 &&&&&&&&&&&06086.&&&&006 086
Kingborough Kingston &&&&&&&&&&&&0720.0100000720,1 &&&&&&&&&&033893.&&&&0033 893
King Island Currie &&&&&&&&&&&01095.07600001 095,76 &&&&&&&&&&&01566.&&&&001 566
Latrobe Latrobe &&&&&&&&&&&&0600.0450000600,45 &&&&&&&&&&&09833.&&&&009 833
Launceston Launceston &&&&&&&&&&&01413.06200001 413,62 &&&&&&&&&&064193.&&&&0064 193
Meander Valley Westbury &&&&&&&&&&&03330.04500003 330,45 &&&&&&&&&&018888.&&&&0018 888
Northern Midlands Longford &&&&&&&&&&&05136.05200005 136,52 &&&&&&&&&&012228.&&&&0012 228
Sorell Sorell &&&&&&&&&&&&0583.0680000583,68 &&&&&&&&&&013194.&&&&0013 194
Southern Midlands Oatlands &&&&&&&&&&&02615.04200002 615,42 &&&&&&&&&&&06049.&&&&006 049
Tasman Nubeena &&&&&&&&&&&&0660.0500000660,5 &&&&&&&&&&&02355.&&&&002 355
Waratah-Wynyard Wynyard &&&&&&&&&&&03531.04600003 531,46 &&&&&&&&&&013708.&&&&0013 708
West Coast Zeehan &&&&&&&&&&&09589.04200009 589,42 &&&&&&&&&&&04678.&&&&004 678
West Tamar Beaconsfield &&&&&&&&&&&&0691.0160000691,16 &&&&&&&&&&021817.&&&&0021 817

Lähteet[edit | edit source]

  1. a b Tasmania citypopulation.de. citypopulation.de. Viitattu 10.7.2015. (englanniksi)