Luettelo Saksan rautatieyhtiöistä

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
  • ABELLIO - ABELLIO GmbH
  • ABG - Anhaltische Bahn Gesellschaft mbH
  • AKN - Altona-Kaltenkirchen-Neumünster Eisenbahn AG
  • ALEX - Allgäu-Express
  • AVG - Albtal-Verkehrs-Gesellschaft mbH
  • BBG - Bahnbetriebsgesellschaft Stauden mbH
  • BKD - Borkumer Kleinbahn und Dampfschiffahrt GmbH
  • BLB - Burgenlandbahn GmbH
  • BayOB - Bayerische Oberlandbahn GmbH
  • BOB - Bodensee-Oberschwaben-Bahn GmbH
  • BSB - Breisgau-S-Bahn-Gesellschaft
  • BSEG - Brohltal Schmalspur-Eisenbahn Betriebs-GmbH
  • BVO - Busverkehr Ober- und Westerzgebirge Bahn GmbH
  • BZB - Bayerische Zugspitzbahn AG
  • CBC - City Bahn Chemnitz GmbH
  • Chiemsee-Bahn
  • CS - Connex Sachsen GmbH
  • DBG - Döllnitzbahn GmbH
  • DB Regio
  • Deutsche Bahn (DB AG)
  • Drachenfelsbahn - Bergbahnen im Siebengebirge AG
  • EGB - DBAG Erzgebirgsbahn
  • EIB - Erfurter Industriebahn GmbH
  • Eurobahn - Rhenus Keolis GmbH & Co. KG
  • EVB - Eisenbahnen und Verkehrsbetriebe Elbe-Weser GmbH
  • FEG - Freiberger Eisenbahngesellschaft mbH
  • FKE - Frankfurt-Königsteiner Eisenbahn AG
  • GVG - Georgs-Verkehrs-GmbH
  • HEX - HarzElbeExpress (Connex Sachsen-Anhalt GmbH)
  • HLB - Hessische Landesbahn GmbH
  • HSB - Harzer Schmalspurbahnen
  • HSB - Heidelberger Strassen- und Bergbahn AG
  • HTB - Hellertalbahn GmbH
  • HzL - Hohenzollerische Landesbahn AG
  • IL - Inselbahn Langeoog
  • KHB - DBAG Kurhessenbahn
  • KML - Kreisbahn Mansfelder Land GmbH
  • MBB - Mecklenburgische Bäderbahn Molli GmbH & Co.
  • ME - Metronom Eisenbahngesellschaft mbB
  • MeBa - Mecklenburg Bahn GmbH
  • NB - NordseeBahn
  • NBE - Nordbahn Eisenbahngesellschaft mbH
  • NEB - Niederbarnimer Eisenbahn
  • NEG - NEG Niebüll mbH (aiemmin NVAG) (Norddeutsche Eisenbahngesellschaft mbH)
  • NOB - Nord-Ostsee-Bahn
  • NWB - NordWestBahn
  • OBS - DBAG Oberweissbacher Berg- und Schwarzatalbahn
  • ODEG - Ostdeutsche Eisenbahn GmbH
  • OEG - Oberrheinische Eisenbahngesellschaft AG
  • OLA - Ostseeland-Verkehr GmbH (aiemmin MeBa/OME)
  • OPB - Oberpfalzbahn
  • OSB - Ortenau-S-Bahn
  • PEG - Prignitzer Eisenbahn-Gesellschaft
  • RBG - Regental Bahnbetriebe GmbH ("Länderbahn")
  • RBK - Regionalbahn Kassel GmbH
  • Regio-Bahn GmbH
  • RHB - Rhein-Haardt-Bahn GmbH
  • RNV - Rhein-Neckar-Verkehr GmbH
  • RTB - Rurtalbahn GmbH & Co. KG (aiemmin DKB)
  • RüKB - Rügensche Kleinbahn GmbH & Co.
  • Saarbahn GmbH
  • S-Bahn Berlin GmbH
  • SBB - Schweizerische Bundesbahn GmbH
  • SBE - Sächsisch-Böhmische Eisenbahn
  • SHB - Schleswig-Holstein-Bahn GmbH
  • SHG - S-Bahn Hamburg GmbH
  • SOB - DBAG SüdostBayernBahn
  • SOEG - Sächsisch-Oberlausitzer Eisenbahngesellschaft mbH
  • SSB - Stuttgarter Strassenbahnen AG
  • STB - Süd-Thüringen Bahn
  • STE - Strausberger Eisenbahn GmbH
  • SWEG - Südwestdeutsche Verkehrs AG
  • TDR - Trans regio Deutsche Regionalbahn GmbH
  • TE - Trossinger Eisenbahn
  • UBB - Usedomer Bäderbahn
  • VBG - Vogtlandbahn GmbH
  • VBK - Verkehrsbetriebe Karlsruhe GmbH
  • vectus - Vectus Verkehrsgesellschaft
  • VIAS - VIAS GmbH (Odenwald-Bahn)
  • WB - WestfalenBahn
  • WEBA - Westerwaldbahn GmbH
  • WEG - Württembergische Eisenbahn-Gesellschaft
  • Wendelsteinbahn GmbH
  • WFB - DBAG WestFrankenBahn
  • Zahnradbahn, Stuttgart

Historialliset valtion rautatiet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]