Luettelo Prahan metron asemista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Prahan metrokartta.

Tämä on luettelo Prahan metron asemista.

Asemat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Asema Kuva Linja Avattu Aiemmat/suunnitellut nimet Lähde
Anděl
Prague 07-2016 Metro img5 LineB Andel.jpg
B 2.11.1985 Lidická
Moskevská
[1]
Bořislavka
Borislavka (02).jpg
A 6.4.2015 [2]
Budějovická
Praha, Budějovická, odjíždějící vlak.jpg
C 9.5.1974 [3]
Chodov
Praha metro Chodov 1.jpg
C 7.11.1980 Budovatelů [4]
Černý Most
Černý Most, vlak na výstupní koleji.jpg
B 8.11.1998 Počernická [5]
Českomoravská
Českomoravská (stanice metra) (01).jpg
B 22.11.1990 Zápotockého [6]
Dejvická
Praha, Dejvická, stanice.jpg
A 12.8.1978 Leninova [7]
Depo Hostivař
Depo Hostivar 14.jpg
A 26.5.2006 Černokostelecká
Malešická
[8]
Flora
Praha Metro Flora.jpg
A 19.12.1980 [9]
Florenc
Stanice metra Florenc (B) 01.jpg
B
C
9.5.1974 Sokolovská [10][11]
Háje
Prague Metro Haje Platform.jpg
C 7.11.1980 Kosmonautů [12]
Hlavní nádraží
Hlavni nadrazi metro C6018.JPG
C 9.5.1974 [13]
Hloubětín
Hloubětín - metro II.JPG
B 17.10.1999 [14]
Hradčanská
Hradčanská metro 4.jpg
A 12.8.1978 Obránců míru [15]
Hůrka
Hurka metro station Prague CZ 036.jpg
B 11.11.1994 Butovická
Slovenského národního povstání
[16]
Invalidovna
Praha Invalidovna metro 4.jpg
B 22.11.1990 Hakenova [17]
I. P. Pavlova
Prague 07-2016 Metro img4 LineC IPPavlova.jpg
C 9.5.1974 [18]
Jinonice
Jinonice metro loď nová 2.jpg
B 26.10.1988 Švermova [19]
Jiřího z Poděbrad
13-12-31-metro-praha-by-RalfR-060.jpg
A 19.12.1980 Jiřího náměstí [20]
Kačerov
Stanice metra Kačerov.JPG
C 9.5.1974 [21]
Karlovo náměstí
Praha, Karlovo náměstí, Boční loď stanice metra.jpg
B 2.11.1985 [22]
Kobylisy
Prague metro Kobylisy station 01.JPG
C 26.6.2004 Rudé armády [23]
Kolbenova
Praha, Hloubětín, Stanice metra Kolbenova, nástupiště III.JPG
B 8.6.2001 ČKD [24]
Křížíkova
Praha - Křižíkova I EX.jpg
B 22.11.1990 Karlín [25]
Ládvi
Praha, Kobylisy, stanice metra Ládví III.JPG
C 26.6.2004 [26]
Letňany
Metro Letňany 1.jpg
C 8.5.2008 [27]
Luka
Luka-Nastupiste.jpg
B 11.11.1994 [28]
Lužiny
Lužiny metro nást 1.jpg
B 11.11.1994 Malá Ohrada [29]
Malostranská
2011-05-31-praha-metro-by-RalfR-49.jpg
A 12.8.1978 [30]
Můstek
Prague metro Mustek A station 01.JPG
A
B
12.8.1978 [31][32]
Muzeum
Muzeum metro C 2628.JPG
A
C
9.5.1974 [33][34]
Nádraží Holešovice
Prague metro station Nadrazi Holesovice.jpg
C 3.11.1984 Fučíkova
Vrbenského
[35]
Nádraží Veleslavín
NadraziVeleslavin (01).jpg
A 6.4.2015 [2]
Náměstí Míru
13-12-31-metro-praha-by-RalfR-078.jpg
A 12.8.1978 [36]
Náměstí Republiky
Praha - Metro - Náměstí Republiky (7503674052).jpg
B 2.11.1985 [37]
Národní třída
Stanice metra Národní třída.jpg
B 2.11.1985 Purkyňova [38]
Nemocnice Motol
NemocniceMotol (20).jpg
A 6.4.2015 [2]
Nové Butovice
Praha Metro Nove Butovice.jpg
B 26.10.1988 Dukelská
Vítězného února
[39]
Opatov
Opatov metro C 5992.JPG
C 7.11.1980 Družby [40]
Palmovka
Metro Palmovka3.jpg
B 22.11.1990 [41]
Pankrác
Prague 07-2016 Metro img3 LineC Pankrac.jpg
C 9.5.1974 Mládežnická [42]
Petřiny
Petřiny metro 1.JPG
A 6.4.2015 [2]
Pražského povstání
Prazskeho povstani metro station Prague CZ 004.jpg
C 9.5.1974 [43]
Prosek
Metro C Prosek, kolejiště.JPG
C 8.5.2008 [44]
Radlická
Two metros leaving a station in Prague.JPG
B 26.10.1988 Radlice [45]
Rajská zahrada
Praha rajska zahrada 1.jpg
B 8.11.1998 Černý most [46]
Roztyly
Stanice metra Roztyly.JPG
C 7.11.1980 Primátora Vacka [47]
Skalka
SkalkaStation2.jpg
A 4.7.1990 [48]
Smíchovské nádraží
Praha, Smíchovské nádraží, metro.jpg
B 2.11.1985 [49]
Staroměstská
13-10-05-praha-metro-RalfR-17.jpg
A 12.8.1978 [50]
Stodůlky
Praha Stodůlky, nástupiště metra IV.jpg
B 11.11.1994 Branka [51]
Strašnická
StrasnickaStationE.jpg
A 11.7.1987 Starostrašnická [52]
Střížkov
Praha, Střížkov, stanice metra Střížkov, nástupiště III.jpg
C 8.5.2008 [44]
Vltavská
Prague 07-2016 Metro img2 LineC Vltavska.jpg
C 3.11.1984 Dopraváků [53]
Vyšehrad
Praha, Vyšehrad, Stanice metra.jpg
C 9.5.1974 Gottwaldova [54]
Vysočanská
Prague metro Vysocanska station 01.JPG
B 8.11.1998 Lidových milicí [55]
Želivského
13-12-31-metro-praha-by-RalfR-055.jpg
A 19.12.1980 Olšany [56]
Zličín
Praha, Zličín, stanice metra, pravá kolej.jpg
B 11.11.1994 [57]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Anděl Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  2. a b c d Linka A: Nemocnice Motol - Depo Hostivař Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  3. Budějovická Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  4. Chodov Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  5. Černý Most Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  6. Českomoravská Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  7. Dejvická Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  8. Depo Hostivař Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  9. Flora Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  10. Florenc B Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  11. Florenc C Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  12. Háje Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  13. Hlavní nádraží Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  14. Hloubětín Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  15. Hradčanská Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  16. Hůrka Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  17. Invalidovna Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  18. I.P.Pavlova Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  19. Jinonice Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  20. Jiřího z Poděbrad Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  21. Kačerov Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  22. Karlovo náměstí Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  23. Kobulisy Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  24. Kolbenova Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  25. Křížíkova Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  26. Ládvi Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  27. Letňany Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  28. Luka Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  29. Lužiny Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  30. Malostranská Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  31. Můstek A Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  32. Můstek B Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  33. Muzeum A Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  34. Muzeum C Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  35. Nádraží Holešovice Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  36. Náměstí Míru Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  37. Náměstí Republiky Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  38. Národní třída Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  39. Nové Butovice Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  40. Opatov Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  41. Palmovka Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  42. Pankrác Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  43. Pražského povstání Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  44. a b Linka C: Letňany - Háje Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  45. Radlická Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  46. Rajská zahrada Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  47. Roztyly Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  48. Skalka Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  49. Smíchovské nádraží Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  50. Staroměstská Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  51. Stodůlky Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  52. Strašnická Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  53. Vltavská Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  54. Vyšehrad Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  55. Vysočanská Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  56. Želivského Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)
  57. Zličín Metroweb.cz. Viitattu 28.12.2019. (tšekiksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]