Luettelo Moskovan metron asemista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Moskovan metron asemista.

Asemat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Asema Asema (venäjäksi) Kuva Linja Avattu[1] Aiemmat/suunnitellut nimet[1]
Aeroport Аэропорт
Aeroport (Аэропорт) (5283381623).jpg
Zamoskvoretskaja 11.9.1938 Aerovokzal (Аэровокзал)
Akademitšeskaja Академическая
Akademicheskaya (Академическая) (5506597033).jpg
Kalužsko-Rižskaja 13.10.1962 Tšerjomuškinskaja (Черёмушкинская),
Tšerjomuški (Черёмушки)
Aleksandrovski sad Александровский сад
Alexandrovsky Sad (Александровский сад) (4241214561).jpg
Filjovskaja 15.5.1935 Vozdviženka (Воздвиженка),
Ulitsa Kominterna (Улица Коминтерна),
Kalininskaja (Калининская)
Aleksejevskaja Алексеевская
Alexeyevskaya (Алексеевская) (5316662733).jpg
Kalužsko-Rižskaja 1.5.1958 Štšerbakovskaja (Щербаковская),
Novo-Aleksejevskaja (Ново-Алексевская),
Mir (Мир)
Alma-Atinskaja Алма-Атинская
Alma-Atinskaja 20121224 fuse.jpg
Zamoskvoretskaja 24.12.2012 Promzona (Промзона),
Bratejevo (Братеево)
Altufjevo Алтуфьево
Altufyevo (Алтуфьево) (5491923763).jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 15.7.1994 Tšerepovetskaja (Череповецкая),
Altufjevskaja (Алтуфьевская)
Annino Аннино
Annino station.jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 12.12.2001 Anino (Анино)
Arbatskaja Арбатская
Arbatskaya - APL (Арбатская - АПЛ) (4317160074).jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 5.4.1953 Vozdviženka (Воздвиженка)
Arbatskaja Арбатская
Arbatskaya - Filyovskaya line (Арбатская - Филёвская линия) (5099272391).jpg
Filjovskaja 15.5.1935 Arbatskaja ploštšad (Арбатская площадь),
Vozdviženka (Воздвиженка)
Aviamotornaja Авиамоторная
Aviamotornaya (Авиамоторная) (5453148611).jpg
Kalininsko-Solntsevskaja 30.12.1979 Novaja (Новая),
Lefortovo (Лефортово)
Avtozavodskaja Автозаводская
Avtozavodskaya.jpg
Zamoskvoretskaja 1.1.1943 Simonovo (Симоново),
Zavod imeni Stalina (Завод имени Сталина)
Babuškinskaja Бабушкинская
Babushkinskaya (Бабушкинская) (5327797198).jpg
Kalužsko-Rižskaja 29.9.1978
Bagrationovskaja Багратионовская
Bagrat 05.jpg
Filjovskaja 13.10.1961 Ordžonikidze (Орджоникидзе)
Barrikadnaja Баррикадная
Barrikadnaya-mm.jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 30.12.1972
Baumanskaja Бауманская
Metro MSK Line3 Baumanskaya.jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 18.1.1944 Razguljai (Разгуляй),
Spartakovskaja (Спартаковская),
Elohovo (Елохово)
Begovaja Беговая
Begovaya (Беговая) (4912351265).jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 30.12.1972 Magistralnyi projezd (Магистральный проезд)
Belomorskaja Беломорская
Moscow Belomorskaya metro station asv2019-06.jpg
Zamoskvoretskaja 20.12.2018 Belomorskaja ulitsa (Беломорская улица)
Beljajevo Беляево
Belyayevo (Беляево) (5518155522).jpg
Kalužsko-Rižskaja 12.8.1974
Belorusskaja Белорусская
Belorusskaya-koltsevaya (Белорусская-кольцевая) (4514786691).jpg
Koltsevaja 30.1.1952
Belorusskaja Белорусская
BelorusskayaZL-mm.jpg
Zamoskvoretskaja 11.9.1938 Belorussko-Baltiski vokzal (Белорусско-Балтийский вокзал),
Belorusski vokzal (Белорусский вокзал)
Bibirevo Бибирево
Bibirevo (Бибирево) (5489418207).jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 31.12.1992
Biblioteka imeni Lenina Библиотека имени Ленина
Bib-Lenina-mm.jpg
Sokolnitšeskaja 15.5.1935 Mohovaja (Моховая)
Bittsevski park Битцевский парк
Moscow metro Bitsevskiy Park station (12820316973).jpg
Butovskaja 27.2.2014
Borisovo Борисово
Borisovo (Борисово) (7180833804).jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 2.12.2011 Bratejevo (Братеево)
Borovitskaja Боровицкая
MosMetro Borovitskaya 2011.jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 23.1.1986 Biblioteka imeni Lenina (Библиотека имени Ленина)
Botanitšeski sad Ботанический сад
Botsad-mm.jpg
Kalužsko-Rižskaja 29.9.1978
Bratislavskaja Братиславская
Bratislavskaya (Братиславская) (5441103515).jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 25.12.1996 Krasnodonskaja (Краснодонская)
Bulvar admirala Ušakova Бульвар адмирала Ушакова
Bulvar Admirala Ushakova (Бульвар Адмирала Ушакова) (6326066732).jpg
Butovskaja 27.12.2003 Poljany (Поляны)
Bulvar Dmitrija Donskogo Бульвар Дмитрия Донского
Bulvar Dmitriya Donskogo (Бульвар Дмитрия Донского) (5468222159).jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 26.12.2002 Katšalovo (Качалово)
Bulvar Rokossovskogo Бульвар Рокоссовского
Ulitsa Podbelskogo (Улица Подбельского) (5254016179).jpg
Sokolnitšeskaja 1.8.1990 Ulitsa Podbelskogo (Улица Подбельского)
Buninskaja alleja Бунинская аллея
Buninskaya Alleya (Бунинская аллея) (6339395447).jpg
Butovskaja 27.12.2003
Butyrskaja Бутырская
MosMetro Butyrskaya 01-2017.jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 16.9.2016 Ostankino (Останкино)
Delovoi tsentr Деловой центр
Delovoj Centr MosMetro station 01-2015.jpg
Kalininsko-Solntsevskaja 31.1.2014
Dinamo Динамо
Dinamo (Динамо) (5280822690).jpg
Zamoskvoretskaja 11.9.1938 Bega (Бега),
Petrovski park (Петровский парк)
Dmitrovskaja Дмитровская
Dmitrovskaya (Дмитровская) (5359781215).jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 1.3.1991
Dobryninskaja Добрынинская
Dobryninskaya (Добрынинская) (5171336739).jpg
Koltsevaja 1.1.1950 Serpuhovskaja (Серпуховская)
Domodedovskaja Домодедовская
Domodedovskaya (Домодедовская) (5476844554).jpg
Zamoskvoretskaja 7.9.1985 Borisovo (Борисово)
Dostojevskaja Достоевская
Dostoevskaya Metro Moscow 03.jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 19.6.2010 Rimskaja (Римская)
Dubrovka Дубровка
Dubrovka Moscow metro in 2010.jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 11.12.1999 Šarikopodšipnikovskaja (Шарикоподшипниковская)
Elektrozavodskaja Электрозаводская
Станция метро Электрозаводская HD.jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 15.5.1944 Elektrozavod (Электрозавод)
Fili Фили
Fili (Фили) (4887464277).jpg
Filjovskaja 7.11.1959
Filjovski park Филёвский парк
Вид станции Филёвский парк, Москва, 2011.jpg
Filjovskaja 13.10.1961 Pjatoje koltso (Пятое кольцо),
Kastanajevo (Кастанаево),
Kastanajevskaja (Кастанаевская),
Seslavinskaja (Сеславинская),
Minskaja (Минская)
Fonvizinskaja Фонвизинская
MosMetro Fonvizinskaya 01-2017.jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 16.9.2016 Ulitsa Milašenkova (Улица Милашенкова)
Frunzenskaja Фрунзенская
Frunzenskaya (Фрунзенская) (4954188271).jpg
Sokolnitšeskaja 1.5.1957
Hovrino Ховрино
MM Hovrino.jpg
Zamoskvoretskaja 31.12.2017 Ulitsa Dybenko (Улица Дыбенко),
Himki-Hovrino (Химки-Ховрино)
Izmailovskaja Измайловская
Izmaylovskaya 001.jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 21.10.1961 3-ja Parkovaja (3-я Парковая),
Serebrjanka (Серебрянка),
Izmailovski park (Измайловский парк)
Jasenevo Ясенево
Yasenevo (Ясенево) (5532000498).jpg
Kalužsko-Rižskaja 17.1.1990
Jugo-Zapadnaja Юго-Западная
Ugo-zapadnaya3.jpg
Sokolnitšeskaja 30.12.1963 Troparevo (Тропарево)
Južnaja Южная
Yuzhnaya 03.JPG
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 8.11.1983 Dnepropetrovskaja (Днепропетровская),
Sumskaja (Сумская)
Kahovskaja Каховская
Kakhovskaya (Каховская) (5404633837).jpg
Kahovskaja 11.8.1969 Posjolok ZiL (Посёлок ЗиЛ),
Volhonka-ZiL (Волхонка-ЗиЛ)
Kalužskaja Калужская
Kaluzhskaya (Калужская) (5515235775).jpg
Kalužsko-Rižskaja 12.8.1974 Obrutševskaja (Обручевская),
Vorontsovo (Воронцово)
Kantemirovskaja Кантемировская
Kantemirovskaya (Кантемировская) (5411368344).jpg
Zamoskvoretskaja 30.12.1984 Lenino (Ленино)
Kaširskaja Каширская
Kashirskaya (Каширская) (5408408206).jpg
Kahovskaja
Zamoskvoretskaja
11.8.1969 Kaširskoje šosse (Каширское шоссе)
Kijevskaja Киевская
Kievskaya - Arbatsko-Pokrovskaya line (Киевская - Арбатско-Покровская линия) (5418727241).jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 5.4.1953
Kijevskaja Киевская
Kievskaya STFL.JPG
Filjovskaja 20.3.1937 Brjanski vokzal (Брянский вокзал),
Kijevski vokzal (Киевский вокзал)
Kijevskaja Киевская
Kievskaya-koltsevaya (Киевская-кольцевая) (4975778961).jpg
Koltsevaja 14.3.1954
Kitai-gorod Китай-город
Kitay-gorod, "krystal" (sothern) hall, 7-1-2015.png
Kalužsko-Rižskaja
Tagansko-Krasnopresnenskaja
3.1.1971 Ploštšad Nogina (Площадь Ногина)
Kolomenskaja Коломенская
Kolomenskaya-mm.jpg
Zamoskvoretskaja 11.8.1969 Nagatino (Нагатино),
Kolomenskoje (Коломенское)
Komsomolskaja Комсомольская
Komsomolskaya Metro Station, Moscow (149193238).jpg
Koltsevaja 30.1.1952 Kalantševskaja (Каланчевская),
Tri vokzala (Три вокзала)
Komsomolskaja Комсомольская
KomsomolskayaSL-mm02.jpg
Sokolnitšeskaja 15.5.1935 Kalantševskaja ploštšad (Каланчевская площадь),
Kalantševskaja (Каланчевская),
Tri vokzala (Три вокзала)
Konkovo Коньково
Konkovo (Коньково) (5525510725).jpg
Kalužsko-Rižskaja 6.11.1987
Kotelniki Котельники
Kotelniki station platform.jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 21.10.2015
Kožuhovskaja Кожуховская
Kozhukhovskaya-mm.jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 28.12.1995 Kožuhovo (Кожуховo)
Krasnogvardeiskaja Красногвардейская
Krasnogvardeyskaya (Красногвардейская) (5479713678).jpg
Zamoskvoretskaja 7.9.1985 Bratejevo (Братеево),
Zjablikovo (Зябликово)
Krasnopresnenskaja Краснопресненская
Krasnopresnenskaya view.jpg
Koltsevaja 14.3.1954 Presnja (Пресня)
Krasnoselskaja Красносельская
Metro MSK Line1 Krasnoselskaya (img2).jpg
Sokolnitšeskaja 15.5.1935 Gabrikova ulitsa (Габрикова улица)
Krasnyje Vorota Красные ворота
Krasniye Vorota 01.jpg
Sokolnitšeskaja 15.5.1935 Lermontovskaja (Лермонтовская)
Krestjanskaja zastava Крестьянская застава
Krestzastava-mm.jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 28.12.1995
Kropotkinskaja Кропоткинская
Kropotkinskaya (Кропоткинская) (5089422328).jpg
Sokolnitšeskaja 15.5.1935 Kropotkinskije vorota (Кропоткинские ворота),
Pretšistenka (Пречистенка),
Hram Hrista Spasitelja (Храм Христа Спасителя),
Dvorets Sovetov (Дворец Советов)
Krylatskoje Крылатское
Krylatskoe-mm.jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 31.12.1989
Kuntsevskaja Кунцевская
Kuntsevskaya (Кунцевская) (5025409657).jpg
Arbatsko-Pokrovskaja
Filjovskaja
31.8.1965
Kurskaja Курская
Kurskaya APL Moscow Metro.jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 13.3.1938 Kurski vokzal (Курский вокзал)
Kurskaja Курская
Курская-кольцевая-06.jpg
Koltsevaja 1.1.1950
Kutuzovskaja Кутузовская
Kutuzovskaya (Кутузовская) (5035775374).jpg
Filjovskaja 7.11.1958
Kuzminki Кузьминки
Kuzminki (Кузьминки) (5063984835).jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 31.12.1966 Novyje Kuzminki (Новые Кузьминки)
Kuznetski most Кузнецкий мост
Kuznetsky Most (Кузнецкий Мост) (5377003651).jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 17.12.1975
Leninski prospekt Ленинский проспект
Leninsky Prospekt (Ленинский проспект) (5206048259).jpg
Kalužsko-Rižskaja 13.10.1962 Kalužskaja zastava (Калужцкая застава),
Gagarinskaja (Гагаринская),
Neskutšnyi sad (Нескучный сад)
Lermontovski prospekti Лермонтовский проспект
Metro MSK Line7 Lermontovsky Prospekt (img1).jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 9.11.2013 Hvalynski bulvar (Хвалынский бульвар),
Pronskaja (Пронская),
Žulebino (Жулебино)
Lesoparkovaja Лесопарковая
Lesoparkovaya MosMetro station 01-2015 with train.jpg
Butovskaja 27.2.2014
Ljublino Люблино
Lyublino (Люблино) (5445631897).jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 25.12.1996
Lomonosovskij Prospekt Ломоносовский проспект
Lomonosovsky prospekt - platform (1).jpg
Kalininsko-Solntsevskaja 16.3.2017 Minskaja (Минская)
Lubjanka Лубянка
Lubyanka2.jpg
Sokolnitšeskaja 15.5.1935 Ploštšad Dzeržinskogo (Площадь Дзержинского),
Dzeržinskaja (Дзержинская)
Majakovskaja Маяковская
Mayakovskaya (Маяковская) (4633549218).jpg
Zamoskvoretskaja 11.9.1938 Triumfalnaja ploštšad (Триумфальная площадь),
Ploštšad Majakovskogo (Площадь Маяковского)
Marjina roštša Марьина роща
The-Marina-Roche-Station-3.jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 19.6.2010
Marjino Марьино
Maryino (Марьино) (5438912243).jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 25.12.1996
Marksistskaja Марксистская
Марксистская 07.jpg
Kalininsko-Solntsevskaja 30.12.1979
Medvedkovo Медведково
Medvedkovo (Медведково) (5330260810).jpg
Kalužsko-Rižskaja 29.9.1978
Mendelejevskaja Менделеевская
Mendeleevskaya (Менделеевская) (6192376564).jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 31.12.1988
Meždunarodnaja Международная
Mezhdunarodnaya (Международная) (5101450261).jpg
Filjovskaja 30.8.2006 Moskva-Siti (Москва-Сити)
Minskaja Минская
Minskaya station - platform (1).jpg
Kalininsko-Solntsevskaja 16.3.2017
Mitino Митино
Mitino (Митино) (4322796311).jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 26.12.2009
Mjakinino Мякинино
Myakinino (Мякинино) (4323510058).jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 26.12.2009 Mjakininskaja (Мякининская)
Molodjožnaja Молодёжная
MolodezhnayaMoscow.jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 5.7.1965 Rubljovskaja (Рублёвская),
Jartsevskaja (Ярцевская)
Nagatinskaja Нагатинская
Nagatinskaya 01.JPG
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 8.11.1983 Nižnije kotly (Нижние котлы)
Nagornaja Нагорная
Nagornaya 03.JPG
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 8.11.1983
Nahimovski prospekt Нахимовский проспект
Nahimovsky 05.jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 8.11.1983 Nahimovskaja (Нахимовская)
Novogirejevo Новогиреево
Novogireevo 2010.jpg
Kalininsko-Solntsevskaja 30.12.1979
Novojasenevskaja Новоясеневская
Novoyasenevskaya (Новоясеневская) (5560482951).jpg
Kalužsko-Rižskaja 17.1.1990 Bitsevski park (Бицевский парк)
Novokosino Новокосино
Novogireevo 2010.jpg
Kalininsko-Solntsevskaja 30.8.2012
Novokuznetskaja Новокузнецкая
Novokuznetskaya (Новокузнецкая) (4316455851).jpg
Zamoskvoretskaja 20.11.1943 Klementovski pereulok (Клементовский переулок),
Zamoskvoretšje (Замоскворечье)
Novoslobodskaja Новослободская
Metro MSK Line5 Novoslobodskaya.jpg
Koltsevaja 30.1.1952
Novyje Tšerjomuški Новые Черёмушки
Cheremushki-mm.jpg
Kalužsko-Rižskaja 13.10.1962 Južnaja (Южная),
Tšerjomuški (Черёмушки)
Ohotnyi rjad Охотный ряд
Ohotniy ryad2.jpg
Sokolnitšeskaja 15.5.1935 Ohotnorjadskaja (Охотнорядская),
Imeni L. M. Kaganovitša (Имени Л.М.Кагановича),
Prospekt Marksa (Проспект Маркса)
Okružnaja Окружная
Okruzhnaya Moscow Metro March '18 07.jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 22.3.2018 Jubilejnaja (Юбилейная)
Oktjabrskaja Октябрьская
OktyabrskayaKRL-mm.jpg
Kalužsko-Rižskaja 13.10.1962 Kalužskaja (Площадь Ногина),
Jakimanka (Якиманка)
Oktjabrskaja Октябрьская
Oktyabrskaya KL 2010.jpg
Koltsevaja 1.1.1950 Kalužskaja (Калужская)
Oktjabrskoje pole Октябрьское поле
Oktpole-mm.jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 30.12.1972 Hodynskoje pole (Ходынское поле)
Orehovo Орехово
Orekhovo (Орехово) (5473783905).jpg
Zamoskvoretskaja 30.12.1984
Otradnoje Отрадное
Otradnoe-mm.jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 1.3.1991
Park kultury Парк культуры
Metro MSK Line5 Park Kultury.jpg
Koltsevaja 1.1.1950 Krymskaja (Крымская)
Park kultury Парк культуры
Park Kultury - radialnaya (Парк Культуры - радиальная) (5599702085).jpg
Sokolnitšeskaja 15.5.1935 Krymskaja (Крымская),
Krymskaja ploštšad (Крымская площадь),
Ostoženka (Остоженка),
Krymski most (Крымский мост)
Park Pobedy Парк Победы
Park Pobedy (Парк Победы) (5087255362).jpg
Arbatsko-Pokrovskaja
Kalininsko-Solntsevskaja
6.5.2003
Partizanskaja Партизанская
Moscow metro A 1 museum car view over tunnel portal.jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 18.1.1944 Stadion imeni Stalina (Стадион имени Сталина),
Stadion narodov (Стадион народов),
Stadion SSSR (Стадион СССР),
Izmailovo (Измайлово),
Izmailovskaja (Измайловская),
Izmailovski park (Измайловский парк)
Paveletskaja Павелецкая
Paveletskaya-koltsevaya (Павелецкая-кольцевая) (5396152830).jpg
Koltsevaja 1.1.1950
Paveletskaja Павелецкая
Metro MSK Line2 Paveletskaya.jpg
Zamoskvoretskaja 20.11.1943 Paveletski vokzal (Павелецкий вокзал),
Donbasskaja (Донбасская)
Perovo Перово
Perovo-mm.jpg
Kalininsko-Solntsevskaja 30.12.1979 Perovo pole (Перово поле)
Pervomaiskaja Первомайская
Pervomayskaya (Первомайская) (5139739943).jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 21.10.1961
Petrovsko-Razumovskaja Петровско-Разумовская
Petrovsko-Razumovskaya (Петровско-Разумовская) (5363297049).jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 1.3.1991 Petrovsko-Razumovskoje (Петровско-Разумовское)
Petšatniki Печатники
Pechatniki (Печатники) (5431559458).jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 28.12.1995
Pionerskaja Пионерская
Pionerskaya (Пионерская) (5025418599).jpg
Filjovskaja 13.10.1961 Mazilovo (Мазилово)
Pjatnitskoje šosse Пятницкое шоссе
Mosmetro Pyatnitskoe Chaussee 121229.jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 28.12.2012 Pjatnitskaja (Пятницкая)
Planernaja Планерная
Planernaya (Планерная) (5221720754).jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 30.12.1975 Brattsevo (Братцево)
Ploštšad Iljitša Площадь Ильича
Ploshchad Ilyicha (Площадь Ильича) (5451511812).jpg
Kalininsko-Solntsevskaja 30.12.1979 Zastava Iljitša (Застава Ильича),
Rogožkaja (Рогожкая),
Rogožkaja zastava (Рогожкая застава)
Ploštšad Revoljutsii Площадь Революции
Ploshchad revolyutsii Metro 2010.jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 13.3.1938
Poležajevskaja Полежаевская
Metro MSK Line7 Polezhaevskaya.jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 30.12.1972 Ulitsa Kuusinena (Улица Куусинена),
Horoševskaja (Хорошевская)
Poljanka Полянка
Polyanka subway (2).jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 23.1.1986
Pražskaja Пражская
Метро Пражская 01.jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 6.11.1985 Krasnyi majak (Красный маяк)
Preobraženskaja ploštšad Преображенская площадь
Preobragenskaya ploschad2.jpg
Sokolnitšeskaja 31.12.1965 Preobraženskaja (Преображенская),
Preobraženskoje (Преображенское)
Profsojuznaja Профсоюзная
Profsoyuznaya (Профсоюзная) (5509410286).jpg
Kalužsko-Rižskaja 13.10.1962 Lomonosovskaja (Ломоносовская)
Proletarskaja Пролетарская
Proletarskaya-mm.jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 31.12.1966 Krestjanskaja zastava (Крестьянская застава),
Krutitskoje podvorje (Крутицкое подворье)
Prospekt Mira Проспект Мира
Prospekt Mira-radialnaya (Проспект Мира-радиальная) (5416664592).jpg
Kalužsko-Rižskaja 1.5.1958 Olimpijskaja (Олимпийская),
Botanitšeski sad (Ботанический сад)
Prospekt Mira Проспект Мира
Prospekt Mira-koltsevaya (Проспект Мира-кольцевая) (5416685900).jpg
Koltsevaja 30.1.1952 Meštšanskaja sloboda (Мещанская слобода),
Botanitšeski sad (Ботанический сад)
Prospekt Vernadskogo Проспект Вернадского
Prospekt vernadskogo3.jpg
Sokolnitšeskaja 30.12.1963
Puškinskaja Пушкинская
Metro MSK Line7 Pushkinskaya.jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 17.12.1975
Ramenki Раменки
Ramenki1.jpg
Kalininsko-Solntsevskaja 16.3.2017
Retšnoi vokzal Речной вокзал
Rechnoy Vokzal (Речной Вокзал) (5298002284).jpg
Zamoskvoretskaja 31.12.1964 Severnyi retšnoi vokzal (Северный rечной вокзал),
Severnyi port (Северный порт)
Rimskaja Римская
Rimskaya-mm.jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 28.12.1995 Rogožskaja (Рогожская),
Rogožskaja zastava (Рогожская застава),
Seri i molot (Сери и молот)
Rižskaja Рижская
Rizhskaya-mm.jpg
Kalužsko-Rižskaja 1.5.1958
Rjazanski prospekt Рязанский проспект
Ryazansky Prospekt (Рязанский Проспект) (5395550241).jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 31.12.1966 Rjazanskoje šosse (Рязанское шоссе),
Vešnjaki (Вешняки)
Rumjantsevo Румянцево
Moscow Rumyantsevo Metro station 04-2016.jpg
Sokolnitšeskaja 18.1.2016 Kijevskoje šosse (Киевское шоссе)
Šabolovskaja Шаболовская
Shabol Antares 07.jpg
Kalužsko-Rižskaja 5.11.1980 Šabolovka (Шаболовка)
Salarjevo Саларьево
Salarievo station - hall with trains.jpg
Sokolnitšeskaja 15.2.2016
Savjolovskaja Савёловская
Savyolovskaya.JPG
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 31.12.1988
Seligerskaja Селигерская
Moscow Seligerskaya metro station asv2019-06.jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 22.3.2018
Semjonovskaja Семёновская
Семеновская 15.jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 18.1.1944 Semenovskoje (Семеновское),
Stalinskaja (Сталинская)
Serpuhovskaja Серпуховская
Серпуховская 1.jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 8.11.1983 Dobryninskaja (Добрынинская)
Sevastopolskaja Севастопольская
Sevastopolskaya 05.jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 8.11.1983 Kahovskaja (Каховская)
Shodnenskaja Сходненская
Skhodnenskaya station.jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 30.12.1975
Šipilovskaja Шипиловская
Shipilovskaya (Шипиловская) (7209075206).jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 2.12.2011
Slavjanski Bulvar Славянский бульвар
Slavyansky Bulvar (Славянский Бульвар) (3529629334).jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 7.9.2008
Smolenskaja Смоленская
Metro MSK Line3 Smolenskaya.jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 5.4.1953 Novinskaja (Новинская)
Smolenskaja Смоленская
Smolenskaya FL.jpg
Filjovskaja 15.5.1935 Smolenskaja ploštšad (Смоленская площадь)
Sokol Сокол
Metro MSK Line2 Sokol.jpg
Zamoskvoretskaja 11.9.1938 Vsehsvjatskoje (Всехсвятское)
Sokolniki Сокольники
Metro MSK Line1 Sokolniki.jpg
Sokolnitšeskaja 15.5.1935
Šosse Entuziastov Шоссе Энтузиастов
Shosse Entuziastov (Шоссе Энтузиастов) (5453774524).jpg
Kalininsko-Solntsevskaja 30.12.1979 Vladimirski poselok (Владимирский поселок),
Vladimirka (Владимирка)
Spartak Спартак
MM TKL Spartak 2014-08-30 by Andrey Yurtaev (no-exit-dot-org).jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 27.8.2014 Aeropole (Аэрополе),
Volokolamskaja (Волоколамская),
Spartakovskaja (Спартаковская),
Stadion Spartak (Стадион Спартак)
Sportivnaja Спортивная
Metro MSK Line1 Sportivnaya (img1).jpg
Sokolnitšeskaja 1.5.1957 Usatševskaja (Усачевская),
Lužniki (Лужники)
Sretenski bulvar Сретенский бульвар
SretenBulvar colorfix.jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 29.12.2007
Strogino Строгино
Strogino (Строгино) (5023547049).jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 7.1.2008
Štšolkovskaja Щёлковская
Shcholkovskaya (Щёлковская) (5142844993).jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 22.7.1963
Štšukinskaja Щукинская
Shchukinskaya-mm.jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 30.12.1975 Štšukino (Щукино)
Studentšeskaja Студенческая
Studencheskaya (Студенческая) (4472378869).jpg
Filjovskaja 7.11.1958 Rezervnyi projezd (Резервный проезд),
Dorogomilovo (Дорогомилово)
Suharevskaja Сухаревская
Sukharevskaya-mm.jpg
Kalužsko-Rižskaja 5.1.1972 Kolhoznaja (Колхозная)
Sviblovo Свиблово
Sviblovo-mm.jpg
Kalužsko-Rižskaja 29.9.1978
Taganskaja Таганская
Taganskaya-koltsevaya (Таганская-кольцевая) (5421652124).jpg
Koltsevaja 1.1.1950 Kamenštšiki (Каменщики)
Taganskaja Таганская
Taganskaya-radialnaya (Таганская-радиальная) (5224065167).jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 31.12.1966
Teatralnaja Театральная
Teatralnaya July 2011 (01).jpg
Zamoskvoretskaja 11.9.1938 Ploštšad Sverdlova (Площадь Свердлова)
Tehnopark Технопарк
Tekhnopark station - platform and train.jpg
Zamoskvoretskaja 28.12.2015
Tekstilštšiki Текстилщики
Tekstilshiky (Текстильщики) (5063981715).jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 31.12.1966
Timirjazevskaja Тимирязевская
Metro MSK Line9 Timiryazevskaya.jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 1.3.1991
Tjoplyi stan Тёплый стан
Tyoply Stan (Тёплый Стан) (5529875996).jpg
Kalužsko-Rižskaja 6.11.1987
Tretjakovskaja Третьяковская
Tretyakovskaya (Третьяковская) (5056919546).jpg
Kalužsko-Rižskaja
Kalininsko-Solntsevskaja
3.1.1971 Novokuznetskaja (Новокузнецкая)
Troparjovo Тропарёво
Stations of Sokolnicheskaya Line 2.jpg
Sokolnitšeskaja 8.12.2014 Nikulino (Никулино),
Olimpiskaja derevnja (Олимпийская деревня)
Trubnaja Трубная
TrubnayaStation1.JPG
Ljublinsko-Dmitrovskaja 30.8.2007
Tsaritsyno Царицыно
MosMetro Tsaritsino platform 01-2016.jpg
Zamoskvoretskaja 30.12.1984 Lenino (Ленино)
Tšehovskaja Чеховская
Chekhovskaya metro station in Moscow (08.02.2020).jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 31.12.1987
Tšerkizovskaja Черкизовская
Cherkizovskaya (Черкизовская) (5252188160).jpg
Sokolnitšeskaja 1.8.1990 Tšerkizovo (Черкизовo)
Tšertanovskaja Чертановская
Chertanovskaya (Чертановская) (5456525592).jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 8.11.1983 Tšertanovo (Чертановo)
Tšistyje prudy Чистые пруды
Chistie prudi2.jpg
Sokolnitšeskaja 15.5.1935 Mjasnitskaja (Мясницкая),
Mjasnitskije vorota (Мясницкие ворота),
Kirovskaja (Кировская)
Tškalovskaja Чкаловская
Chkalovskaya 07.jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 28.12.1995
Tsvetnoi bulvar Цветной бульвар
Tsvetnoy Bulvar (Цветной Бульвар) (5185197360).jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 31.12.1988 Trubnaja (Трубная)
Tulskaja Тульская
Tulskaya (Тульская) (5178043133).jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 8.11.1983 Danilovskaja (Даниловская),
Danilov monastyr (Данилов монастырь)
Turgenevskaja Тургеневская
Turgenevskaya (Тургеневская) (5380204661).jpg
Kalužsko-Rižskaja 5.1.1972
Tušinskaja Тушинская
Tushinskaya-mm.jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 30.12.1975 Tušino (Тушино)
Tverskaja Тверская
Tverskaya (Тверская) (5485528652).jpg
Zamoskvoretskaja 20.7.1979 Puškinskaja ploštšad (Пушкинская площадь),
Gorkovskaja (Горьковская)
Ulitsa 1905 goda Улица 1905 года
Ulitsa 1905 Goda.jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 30.12.1972 Zvenigorodskaja (Звенигородская),
Trehgorka (Трехгорка),
Vagankovo (Ваганьково)
Ulitsa akademika Jangelja Улица Академика Янгеля
Ulitsa Akademika Yangelya (Улица Академика Янгеля) (5461683692).jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 31.8.2000 Partizanskaja (Партизанская),
Rossošanskaja (Россошанская)
Ulitsa Gortšakova Улица Горчакова
Ulitsa Gorchakova (Улица Горчакова) (6330922211).jpg
Butovskaja 27.12.2003 Detski park (Детский парк)
Ulitsa Skobelevskaja Улица Скобелевская
Ulskobelevskaya-mm.jpg
Butovskaja 27.12.2003 Bulvar admirala Ušakova (Бульвар адмирала Ушакова)
Ulitsa Starokatšalovskaja Улица Старокачаловская
Ulstarokachalovskaya-mm.jpg
Butovskaja 27.12.2003 Bulvar Dmitrija Donskogo (Бульвар Дмиртия Донского)
Universitet Университет
Universitet (Университет) (4962688791).jpg
Sokolnitšeskaja 12.1.1959 MGU (МГУ)
Varšavskaja Варшавская
Varshavskaya (Варшавская) (5407787545).jpg
Kahovskaja 11.8.1969 Kolomenskoje (Коломенское)
VDNH ВДНХ
Station of Moscow Metro "VDNH".JPG
Kalužsko-Rižskaja 1.5.1958 Vystavotšnaja (Выставочная),
Rostokino (Ростокино),
VSHV (ВСХВ)
Verhnie Lihobory Верхние Лихоборы
Верхние Лихоборы, центральный зал (23.03.2018).jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 22.3.2018 Lihobory (Лихоборы)
Vladykino Владыкино
Vladykino (Владыкино) (5367588275).jpg
Serpuhovsko-Timirjazevskaja 1.3.1991
Vodnyi stadion Водный стадион
Vodny Stadion (Водный Стадион) (5292944627).jpg
Zamoskvoretskaja 31.12.1964 Golobino (Голобино)
Voikovskaja Войковская
Voykovskaya (Войковская) (5290674869).jpg
Zamoskvoretskaja 31.12.1964 Zavod Voikova (Завод Войкова),
Posjolok Voikova (Посёлок Войкова),
Peterburgskaja (Петербургская)
Volgogradski prospekt Волгоградский проспект
Volgogradsky-mm.jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 31.12.1966 Ostanovskoje šosse (Остановское шоссе),
Šarikopodšipnikovskaja (Шарикоподшипниковская),
Kalitniki (Калитники)
Volokolamskaja Волоколамская
Volokolamskaya (Волоколамская) (4322791265).jpg
Arbatsko-Pokrovskaja 26.12.2009 Volokolamskoje šosse (Волоколамское шоссе)
Volžskaja Волжская
Volzhskaya (Волжская) (5447839550).jpg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 28.12.1995
Vorobjovy gory Воробьёвы горы
Vorobyovy Gory (Воробьёвы Горы) (4322609087).jpg
Sokolnitšeskaja 12.1.1959 Leninskije gory (Ленинские горы)
Vyhino Выхино
Vykhino at morning (Выхино утром) (5984092228).jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 31.12.1966 Ždanovskaja (Ждановская)
Vystavotšnaja Выставочная
Vystavochnaya station.jpg
Filjovskaja 10.9.2005 Meždunarodnaja (Международная),
Delovoi tsentr (Деловой центр)
Zjablikovo Зябликово
ZyablikovoMetroStn.jpeg
Ljublinsko-Dmitrovskaja 2.12.2011 Krasnogvardeiskaja (Красногвардейская)
Žulebino Жулебино
Metro MSK Line7 Zhulebino Platform.jpg
Tagansko-Krasnopresnenskaja 9.11.2013 Ulitsa Generala Kuznetsova (Улица Генерала Кузнецова)

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b Схема метро Московский Транспорт. Viitattu 16.7.2016. (venäjäksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]