Luettelo Louisianan piirikunnista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Louisianan piirikunnat

Tämä on luettelo Louisianan osavaltion piirikunnista. Louisianassa on 64 piirikuntaa.

Parish Huvudort Grundat
Acadian piirikunta Crowley 1886
Allenin piirikunta Oberlin 1912
Ascensionin piirikunta Donaldsonville 1807
Assumptionin piirikunta Napoleonville 1807
Avoyellesin piirikunta Marksville 1807
Beauregardin piirikunta DeRidder 1912
Bienvillen piirikunta Arcadia 1848
Bossierin piirikunta Benton 1843
Caddon piirikunta Shreveport 1838
Calcasieun piirikunta Lake Charles 1840
Caldwellin piirikunta Columbia 1838
Cameronin piirikunta Cameron 1870
Catahoulan piirikunta Harrisonburg 1808
Claibornen piirikunta Homer 1828
Concordian piirikunta Vidalia 1807
DeSoton piirikunta Mansfield 1843
East Baton Rougen piirikunta Baton Rouge 1810
East Carrollin piirikunta Lake Providence 1877
East Felicianan piirikunta Clinton 1824
Evangelinen piirikunta Ville Platte 1910
Franklinin piirikunta Winnsboro 1843
Grantin piirikunta Colfax 1869
Iberian piirikunta New Iberia 1868
Ibervillen piirikunta Plaquemine 1807
Jacksonin piirikunta Jonesboro 1845
Jeffersonin piirikunta Gretna 1825
Jefferson Davisin piirikunta Jennings 1912
LaSallen piirikunta Jena 1908
Lafayetten piirikunta Lafayette 1823
Lafourchen piirikunta Thibodaux 1807
Lincolnin piirikunta Ruston 1873
Livingstonin piirikunta Livingston 1832
Madisonin piirikunta Tallulah 1838
Morehousen piirikunta Bastrop 1844
Natchitochesin piirikunta Natchitoches 1807
Orleansin piirikunta New Orleans 1807
Ouachitan piirikunta Monroe 1807
Plaqueminesin piirikunta Pointe à la Hache 1807
Pointe Coupeen piirikunta New Roads 1807
Rapidesin piirikunta Alexandria 1807
Red Riverin piirikunta Coushatta 1871
Richlandin piirikunta Rayville 1868
Sabinen piirikunta Many 1843
St. Bernardin piirikunta Chalmette 1807
St. Charlesin piirikunta Hahnville 1807
St. Helenan piirikunta Greensburg 1810
St. Jamesin piirikunta Convent 1807
St. John the Baptistin piirikunta Edgard 1807
St. Landryn piirikunta Opelousas 1807
St. Martinin piirikunta St. Martinville 1807
St. Maryn piirikunta Franklin 1811
St. Tammanyn piirikunta Covington 1810
Tangipahoan piirikunta Amite City 1868
Tensasin piirikunta St. Joseph 1843
Terrebonnen piirikunta Houma 1822
Unionin piirikunta Farmerville 1839
Vermilionin piirikunta Abbeville 1844
Vernonin piirikunta Leesville 1871
Washingtonin piirikunta Franklinton 1819
Websterin piirikunta Minden 1871
West Baton Rougen piirikunta Port Allen 1807
West Carrollin piirikunta Oak Grove 1877
West Felicianan piirikunta St. Francisville 1824
Winnin piirikunta Winnfield 1852

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]