Luettelo FC Jazzissa pelanneista jalkapalloilijoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä luettelo sisältää FC Jazzin (1992–2004) sekä sen edeltäjän Porin Pallo-Tovereiden (1984–1988, 1991) joukkueissa Suomen korkeimmalla sarjatasolla SM-sarjassa ja Veikkausliigassa esiintyneet pelaajat.

Pelaajat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit Saavutukset
A
Suomi Alatensiö, JarmoJarmo Alatensiö 1984–1987, 1991–1996 237 42 SM-kulta 1993 SM-kulta 1996 SM-pronssi 1992
Argentiina Alfonso, NestorNestor Alfonso 1987–1988 27 4
B
Unkari Bene, FerencFerenc Bene 2000 22 1
C
Brasilia Cardoso, MarceloMarcelo Cardoso 1994 14 0
Suomi Ceder, OlliOlli Ceder 1984–1988 74 2
Ruotsi Cetinkaya, HasanHasan Cetinkaya 1999 29 6
Argentiina Cuenca, Luis AlbertoLuis Alberto Cuenca 1996 3 0 SM-kulta 1996
D
Englanti Davies, RoyRoy Davies 1985 18 0
Brasilia , DionisioDionisio 1993 20 6 SM-kulta 1993
El Salvador Dubón, VictorVictor Dubón 1999–2001 76 5
E
Brasilia , EduardoEduardo 1998 20 1
Unkari Emmer, LaszloLaszlo Emmer 1991 11 0
Argentiina Escudero, Gaston ArielGaston Ariel Escudero 1998 20 1
Suomi Etu-Seppälä, ToniToni Etu-Seppälä 2000 1 0
F
Brasilia , FabioFabio 2001 4 0
Englanti Fairweather, CarltonCarlton Fairweather 1984 11 0
Suomi Furuholm, TimoTimo Furuholm 2003 4 0
G
Neuvostoliitto Gavrilov, JuriJuri Gavrilov 1988 15 2
Englanti Gymer, JohnJohn Gymer 1986 7 0
H
Suomi Haapaniemi, HarriHarri Haapaniemi 2000 1 0
Suomi Hakamäki, HarriHarri Hakamäki 1987 1 0
Suomi Hakanpää, RamiRami Hakanpää 1994, 1996–1999 79 3 SM-kulta 1996
Suomi Hakulinen, KaiKai Hakulinen 1984 10 0
Suomi Heinikangas, JarnoJarno Heinikangas 1997–1999 24 1
Suomi Heinonen, JormaJorma Heinonen 1984–1988, 1991–1992 139 26 SM-pronssi 1992
Suomi Heinänen, PasiPasi Heinänen 2002 1 0
Suomi Helin, KalleKalle Helin 2000, 2002 10 0
Suomi Helin, PetriPetri Helin 1988 12 2
Suomi Hietanen, JanneJanne Hietanen 1997 23 1
Suomi Huhtanen, MarkkuMarkku Huhtanen 1997 5 0
I
Bulgaria Iliev, StratiStrati Iliev 2000–2001 45 5
J
Brasilia , JoeJoe 1998 18 1
Suomi Johansson, MarkoMarko Johansson 2002 10 0
Suomi Jokinen, VesaVesa Jokinen 1988 17 1
Suomi Juhola, MarkusMarkus Juhola 1993–1994 2 0 SM-kulta 1993
Brasilia , JulinhoJulinho 2000 5 1
Suomi Junnila, ToniToni Junnila 2002–2003 45 7
Suomi Juntunen, MiikaMiika Juntunen 1993, 2001 45 4 SM-kulta 1993
Suomi Järvinen, PetriPetri Järvinen 1986 22 8
Suomi Jääskelä, TeroTero Jääskelä 2002–2003 26 1
K
Suomi Kallio, ToniToni Kallio 1997 1 0
Suomi Kangaslahti, OlliOlli Kangaslahti 1999 8 1
Suomi Karjalainen, LasseLasse Karjalainen 1991–1994 62 0 SM-kulta 1993 SM-pronssi 1992
Suomi Keskinen, KlausKlaus Keskinen 1994 1 0
Suomi Keskinen, MarkusMarkus Keskinen 1996 1 0 SM-kulta 1996
Suomi Ketola, KariKari Ketola 1987 13 5
Suomi Kilpelä, MattiMatti Kilpelä 2000 14 0
Suomi Koivistoinen, TommiTommi Koivistoinen 1991–1994 114 0 SM-kulta 1993 SM-pronssi 1992
Suomi Koivuranta, MarkoMarko Koivuranta 2000–2003 75 1
Suomi Venäjä Kokko, AleksandrAleksandr Kokko 2004 1 0
Suomi Kopteff, PeterPeter Kopteff 1999 10 1
Suomi Koskela, TeroTero Koskela 1998 25 4
Suomi Koskikangas, RistoRisto Koskikangas 1986–1988, 1991–1996 190 9 SM-kulta 1993 SM-kulta 1996 SM-pronssi 1992
Puola Kubica, GrzegorzGrzegorz Kubica 2001 9 0
Suomi Kuismala, AnttiAntti Kuismala 1998 14 0
L
Suomi Laaksonen, SakuSaku Laaksonen 1988, 1991–1992, 1995–1999, 2001 212 37 SM-kulta 1996 SM-pronssi 1992
Suomi Lammensalo, AnssiAnssi Lammensalo 1985 10 0
Suomi Lamminen, AnttiAntti Lamminen 2003 2 0
Suomi Lamminen, JariJari Lamminen 2003–2004 17 1
Suomi Lamminen, OlliOlli Lamminen 1984–1985 18 3
Suomi Lamminen, VesaVesa Lamminen 1998–1999, 2001 15 0
Suomi Lehtikangas, SeppoSeppo Lehtikangas 1984–1988, 1991 78 0
Suomi Lehtinen, VilleVille Lehtinen 1999 23 1
Suomi Leivo-Jokimäki, TomiTomi Leivo-Jokimäki 1991–1992, 1994–1996, 1998 87 6 SM-kulta 1993 SM-pronssi 1992
Suomi Liukkonen, KimmoKimmo Liukkonen 1987 19 5
Ghana Lomotey, EmmanuelEmmanuel Lomotey 1986 4 0
Brasilia , Luiz AntônioLuiz Antônio 1992–1996 106 69 SM-kulta 1993 SM-kulta 1996 SM-pronssi 1992
Suomi Luoma, JuhaJuha Luoma 2000–2004 101 0
Suomi Lähitie, MattiMatti Lähitie 2002–2004 40 2
Unkari Lőrincz, AntalAntal Lőrincz 1999 23 1
M
Suomi Manninen, JarmoJarmo Manninen 1984–1985 26 5
Romania Marchis, VasileVasile Marchis 2002, 2004 45 1
Brasilia , MarcoMarco 1997–1999 68 21
Brasilia , Marcos TulioMarcos Tulio 1992 20 1 SM-pronssi 1992
Puola Marzec, DariuszDariusz Marzec 2001 14 1
Argentiina Massacessi, PedroPedro Massacessi 1997 8 0
Suomi Mattila, JuhaJuha Mattila 1997 2 0
Unkari Matus, SandorSandor Matus 1999 4 0
Suomi Melasalmi, TeroTero Melasalmi 1985 8 0
Uruguay Méndez, AlvaroAlvaro Méndez 1997 7 1
Suomi Mielonen, PetriPetri Mielonen 2001 9 0
Suomi Muurimäki, MikaelMikael Muurimäki 2004 19 6
Suomi Mäkelä, JanneJanne Mäkelä 1997 7 0
Suomi Mäkelä, Samu-PetteriSamu-Petteri Mäkelä 2004 2 0
Suomi Mäntynen, MikaMika Mäntynen 2002 2 0
N
Suomi Niemi, TomiTomi Niemi 2002–2003 33 0
Suomi Nieminen, MarkoMarko Nieminen 1984–1986, 1993 67 12 SM-kulta 1993
Suomi Nieminen, MikkoMikko Nieminen 1995 4 0
Suomi Nieminen, PetriPetri Nieminen 1984–1987, 1991–1992 126 16 SM-pronssi 1992
Suomi Nieminen, RamiRami Nieminen 1985–1987, 1991–2002, 2004 400 52 SM-kulta 1993 SM-kulta 1996 SM-pronssi 1992
Suomi Nurmi, Veli-PekkaVeli-Pekka Nurmi 2000–2001 46 0
Suomi Nurminen, KaiKai Nurminen 1984–1986 41 0
O
Suomi Oksanen, MarkoMarko Oksanen 1993, 2002 12 0 SM-kulta 1993
Suomi Ollikkala, JukkaJukka Ollikkala 1996 27 2 SM-kulta 1996
Italia Orsi, FavioFavio Orsi 1997 9 0
P
Uruguay Paglioni, MauroMauro Paglioni 1987 8 0
Suomi Paimiala, KaiKai Paimiala 1984–1985 19 0
Suomi Pajunen, JukkaJukka Pajunen 1984 7 0
Suomi Pasoja, JuhaJuha Pasoja 2000–2001 59 9
Suomi Pellikka, JussiJussi Pellikka 1999 24 0
Suomi Pelttari, TeemuTeemu Pelttari 2004 1 0
Suomi Petrescu, StefanStefan Petrescu 2004 1 0
Suomi Peuhkuri, KimmoKimmo Peuhkuri 2002–2003 2 0
Suomi Pikkarainen, TommiTommi Pikkarainen 1991 23 0
Brasilia , PiracaiaPiracaia 1992–1997, 2003–2004 195 34 SM-kulta 1993 SM-kulta 1996 SM-pronssi 1992
Suomi Pirhonen, LauriLauri Pirhonen 2003–2004 25 0
Brasilia Pires, JefersonJeferson Pires 2001 17 0
Suomi Pohjola, KariKari Pohjola 1984–1986 60 3
Suomi Poulsen, JonJon Poulsen 2002 6 0
Suomi Puhakainen, HarriHarri Puhakainen 1997 23 0
Suomi Punnala, MikkoMikko Punnala 1988 15 1
Suomi Puputti, JanneJanne Puputti 1994–1998 89 4 SM-kulta 1996
Puola Putek, KazimierzKazimierz Putek 1991 31 1
R
Brasilia , RafaelRafael 1998–1999 31 7
Suomi Rajala, MarkoMarko Rajala 2001 4 0
Suomi Puustinen, RistoRisto Puustinen 1984 19 6
Suomi Ramstadius, KariKari Ramstadius 1985–1986 4 0
Suomi Rantanen, VesaVesa Rantanen 1986–1988, 1991–2000, 2003–2004 355 7 SM-kulta 1993 SM-kulta 1996 SM-pronssi 1992
Suomi Raukko, JaniJani Raukko 1999–2000, 2002–2004 117 12
Espanja , RickyRicky 1998 8 6
Suomi Riippa, JuhaJuha Riippa 1991–1992, 1994–1998, 2000–2003 241 34 SM-kulta 1996 SM-pronssi 1992
Suomi Rintanen, SamiSami Rintanen 1996 1 0 SM-kulta 1996
Brasilia , RodrigoRodrigo 1993–1996, 1998, 2001–2003 138 42 SM-kulta 1993 SM-kulta 1996
Suomi Roiko, Ari-PekkaAri-Pekka Roiko 1996–1998 72 1 SM-kulta 1996
Suomi Rovio, JyrkiJyrki Rovio 1998–2000 70 0
Brasilia , RudineiRudinei 2001 5 0
Suomi Ruhanen, JukkaJukka Ruhanen 1994–1995 48 15
S
Suomi Saarinen, MikaMika Saarinen 1988 15 0
Suomi Ruisniemi, SamuSamu Ruisniemi 2002, 2004 24 1
Suomi Sairanen, SeppoSeppo Sairanen 1984 4 0
Suomi Salmela, VesaVesa Salmela 1988 27 2
Suomi Salmiheimo, EsaEsa Salmiheimo 1999 13 0
Suomi Salminen, Juha-PekkaJuha-Pekka Salminen 1987 5 0
Suomi Salminen, MarkkuMarkku Salminen 1985 1 0
Suomi Salo, MikkoMikko Salo 1998 13 0
Suomi Sankala, MikaMika Sankala 1984–1985 36 12
Suomi Santahuhta, IlkkaIlkka Santahuhta 2002–2004 62 4
Suomi Santahuhta, MattiMatti Santahuhta 2000–2001, 2003–2004 85 17
Brasilia , SantosSantos 1996 11 2 SM-kulta 1996
Suomi Siitari, IlkkaIlkka Siitari 1987 1 0
Suomi Siitonen, IlkkaIlkka Siitonen 1996–1997 51 0 SM-kulta 1996
Suomi Sinkkonen, SamiSami Sinkkonen 2001, 2004 37 0
Suomi Soto, MauricioMauricio Soto 1999 7 0
Suomi Suikkanen, JaniJani Suikkanen 1991–1993, 1995–1997 70 2 SM-kulta 1993 SM-kulta 1996 SM-pronssi 1992
Suomi Sulonen, PasiPasi Sulonen 1985–1988, 1991–1992, 1994–1997 225 0 SM-kulta 1996 SM-pronssi 1992
Suomi Sulonen, PetriPetri Sulonen 1984–1986, 2000 86 3
Suomi Sulonen, SeppoSeppo Sulonen 1984, 1986–1988 71 6
Suomi Sumiala, AnttiAntti Sumiala 1991, 1993, 2001 51 30 SM-kulta 1993
Suomi Suokonautio, JanneJanne Suokonautio 1988 7 0
Suomi Suominen, KimKim Suominen 1999 28 3
Suomi Suonpää, AriAri Suonpää 1987–1988 40 0
Suomi Suoste, MarkoMarko Suoste 2000 15 3
T
Peru Takayama, HectorHector Takayama 2000–2001 49 8
Suomi Tallqvist, JarkkoJarkko Tallqvist 2001 28 1
Suomi Tenkanen, JuhaJuha Tenkanen 2001 1 0
Suomi Timoska, JanJan Timoska 2001 3 0
Suomi Toivonen, PetriPetri Toivonen 1992–1994 55 7 SM-kulta 1993 SM-pronssi 1992
Suomi Tähkävuori, JuhaniJuhani Tähkävuori 2003 14 1
V
Suomi Vanninen, JukkaJukka Vanninen 1995 4 0
Suomi Viander, JaniJani Viander 1997 2 0
Suomi Vihtilä, TeemuTeemu Vihtilä 1997–2000, 2003–2004 96 4
Suomi Viitanen, EsaEsa Viitanen 1995 26 0
Suomi Viljanen, RamiRami Viljanen 1997 1 0
Suomi Virtanen, JarmoJarmo Virtanen 2002–2003 10 0
Suomi Virtanen, RistoRisto Virtanen 1984, 1986 31 0
Venäjä Kazakstan Volodin, DenisDenis Volodin 2001 2 0
Suomi Vuorinen, HermanniHermanni Vuorinen 2002–2003 28 3
Suomi Vuorinen, JariJari Vuorinen 2002–2004 50 0
Suomi Väisänen, VilleVille Väisänen 1997 10 2
Suomi Väkiparta, SamiSami Väkiparta 1994 2 0
W
Englanti Wilson, RichardRichard Wilson 1984–1985 38 12
Ö
Unkari Ördög, JozsefJozsef Ördög 2000 25 2

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]