Kirjakaari

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kirjakaari Oy on monikielisiin julkaisuihin erikoistunut suomalainen kustannus- ja kirjamarkkinointiyhtiö. Kirjakaari julkaisee tarinoihin pohjautuvia kirjoja ja julkaisuja eri alueille ja toimialoille. Yhtiö vie tarinoita myös kansainvälisille markkinoille eri medioissa. Yhtiö on Suomen Kustannusyhdistys ry:n jäsen. Perheyritys on perustettu vuonna 2007 ja sen juuret vievät vuoteen 1995 saakka. Yhtiön toimitusjohtajana työskentelee Johanna Holkko.

Yritysviestintää varten Kirjakaaren rinnalle perustettiin syksyllä 2017 viestintätoimisto Brandia.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aluksi Kirjakaari tarjosi suomalaisille kansainvälisille toimijoille muiden kustantamia monikielisiä teoksia. Vuonna 2009 Kirjakaari kustansi ensimmäisen teoksensa Somewhere in Finland, mikä oli alkusysäys kustannusliiketoiminnalle. Vuosien varrella Kirjakaari on julkaissut erityisesti maakuvaviestintää tukevia teoksia. Kirjakaari on erikoiskirjojen kustantamo.

28.11.2017 julkaistu 100 menestyksen vuotta -teos on tähän mennessä yksi yrityksen tärkeimmistä yksittäisistä projekteista. Suomalaista osaamista esittelevä teos toimii keihäänkärkenä yhtiön kansainvaöistymiselle. Kirjakaaren asiakkaisiin kuuluu organisaatioita pienistä yhdistyksistä isoihin yhtiöihin.

Kirjakaaren projekteja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Suomi - 100 menestyksen vuotta[1]
  • Kasvunmaakunta[2]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Suomi - 100 menestyksen vuotta Kirjakaari Oy. Viitattu 18.11.2017.
  2. Kasvunmaakunta Kirjakaari Oy. Viitattu 18.11.2017.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]