Keskustelu wikiprojektista:NetHack

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on omituinen projekti, joka ei mielestäni liity wikipediaan. --Höyhens 22. helmikuuta 2007 kello 12.20 (UTC)

Puolustelu taitaa olla tämän edessä aika turhaa, mutta tässä perustelut projektin olemassaololle:

  • Nethack ei ole "mikä tahansa peli", vaan on ollut jo monia vuosikymmeniä ilmaislevityksessä.
  • Vanhuudestaan huolimatta Nethackia kehitetään yhä edelleenkin, hitaasti, mutta varmasti. Nethack on siis osa elävää nykyaikaa.
  • Nethack on levinnyt laajalle ympäri maailmaa, joskin melko pieniin piireihin, mikä on suhteellisesti katsottuna varsin suuri suoritus.
  • Nethack on merkittävä osa pelaamisen historiaa.

DlNh 22. helmikuuta 2007 kello 12.36 (UTC)

Käsittääkseni wikiprojektien tarkoitus on parantaa jonkin aihealueen artikkeleiden tasoa, ei mainostaa itse aihetta. Siten tämä projekti on käytännön vastainen. --Nikita 22. helmikuuta 2007 kello 21.47 (UTC)
Käsittääkseni tämän projektin tarkoitus on parantaa Nethack-aihealueen artikkelien tasoa, eli siltä osin ei ole ongelmaa. Peliä pelaavien/pelanneiden käyttäjien seulominen ei sen sijaan suoranaisesti hyödytä tuota päämäärää, ja asian tiedusteleminen jokaiselta käyttäjältä erikseen ei ainakaan ole järkevää. Mutta voithan mainostaa projektia vaikka Kahvihuoneessa. –Aslak 23. helmikuuta 2007 kello 12.34 (UTC)
Tein muutamia muutoksia, ja nyt sivun pitäisi olla käytännön mukainen.DlNh 23. helmikuuta 2007 kello 14.27 (UTC)

Tein Wikipedian kuvitustoiveissa olleen @-merkkin. Toivottavasti on sellainen kuin halusitte. Voin muokata sitä toisenlaiseksi jos tarvitsee. Cryonic07 15. syyskuuta 2007 kello 14.04 (UTC)