Keskustelu teemasivusta:Yhdysvallat

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arvioidut artikkelit[muokkaa wikitekstiä]

http://toolserver.org/~magnus/catscan_rewrite.php?language=fi&depth=10&categories=Yhdysvallat%0D%0AHyv%C3%A4t+artikkelit%0D%0ALupaavat+artikkelit%0D%0ASuositellut+sivut&comb[subset]=1&comb[atleast]=1&atleast_count=2&doit=1 catscan2 haku meidän lupaavista, hyvistä ja suositelluista Yhdysvaltoihin liittyvistä artikkeleista. --Zache 19. heinäkuuta 2010 kello 15.06 (EEST)

Osavaltiokartta[muokkaa wikitekstiä]

AlaskaAlaskaAlaskaAlaskaAlaskaAlabamaArkansasArizonaKaliforniaColoradoConnecticutDelawareFloridaGeorgia (osavaltio)HavaijiHavaijiIowaIdahoIllinoisIndianaKansasKentuckyLouisianaMassachusettsMarylandMaine (osavaltio)MichiganMinnesotaMissouriMississippiMontanaPohjois-CarolinaPohjois-DakotaNebraskaNew HampshireNew JerseyNew MexicoNevadaNew York (osavaltio)OhioOklahomaOregonPennsylvaniaRhode IslandEtelä-CarolinaEtelä-DakotaTennesseeTexasUtahVirginiaVermontWashington (osavaltio)WisconsinLänsi-VirginiaWyomingYhdysvallat
Kuvan tiedot

Eli tuossa on klikattava osavaltiokartta. Kartan lähde on Google Chart, jonka kuvittelisin olevan riittävän vapaa wikipediakäyttöön. Tuon idea on siinä, että kuvan selitesivulla on malline jonka arvoja muuttelemalla pystyy määrittämään osavaltioiden värit ja siellä on myös nappi joka uploadaa mallineen arvojen mukaisen kuvan wikipediaan. Eli periaatteessa tuolla pystyy helposti tekemään erilaisia teemakarttoja tarpeen mukaan. Catch on sitten se, että tuo on vielä työn alla ja se suostuu päivittämään vain whitelistattuja kuva eli tuo päivittää vain olemassaolevia kuvia. Voin lisätä uusia sallittuja kuvia pyydettäessä kyl. -Zache 3. lokakuuta 2010 kello 19.08 (EEST)

Toihan on kätevä, tosin taitaa vaatia hetken opetella tuon käyttäminen kunnolla :) Pystytko muuten wikittämään (Ja samalla korjaamaan värin) Georgian oikein?-Henswick~Lautakuntavaalit 3. lokakuuta 2010 kello 19.24 (EEST)
Hups, hyvin huomattu että osa noista osavaltiolinkeistä oli pielessä. Korjasin. :) --Zache 4. lokakuuta 2010 kello 20.18 (EEST)
Olisko selitystä mitä nää värit kuvaavat ? Olen nyt fixaillut aakkosten alkupään osavaltioartikkeleita. --Tappinen (keskustelu) 24. maaliskuuta 2012 kello 12.52 (EET)
Todennäköisesti että RGB:stä mitä punaisempi sen enemmän ongelmamallineita. Vihreä vois olla lähdeiden määrä. --Zache (keskustelu) 24. maaliskuuta 2012 kello 13.12 (EET)